|
Nintendo'da yüzler gülüyor: Satışlar ve gelirler arttı
-
-
Nintendo'nun sürekli bir şeylerde rekor kırması bana hep başka bir evrendeler miş gibi geliyor.
Gameboy'lardan sonra hayatımın hiçbir evresinde neredeyse Nintendo cihazlar ile hiç temasım olmadı. Ancak gelelim görelim ki sürekli bir yerlerde varlar ve rekor kırıyorlar.
Adamların Zelda ve Mario ile buraya kadar nasıl geldiğini hala daha aklım almıyor.
-
Hayatta değil para bedava verseler vakit ayırmaya değmeyecek bir zımbırtı.
Yalnız meraklı sadık bir oyuncular tarafından seviliyor saygı duyuyorum.
-
Her zaman yüksek grafik mutlu etmez.. bir tabanca ile ördekleri vurup mutlu olan insanlarız.. oyun dediğin şey bence oyun olmalı eğlendirmeli stres atmalı ve özgün olmalı... Nintendo bu konuda stabil bir şirket ve doğru yapıyor.. Herkes normal film izlerken anime ve animasyon seven milyarlarca insan var.. kafa yormayan ama eğlenceli ve öğretici çocuğunuz olsa PS5 mi alırdınız yoksa Nintendo mu?
-
hayatta işim olmaz diyordum, yurt dışında yarı fiyatına oled modeli denk geldim
ve bağımlısı oldum bu yaşta.
Zelda Tears of the Kingdom bir başyapıt ve ortalama akıllı telefon gücünde bu cihaz bu oyunu nasıl oynatır?
2080 , 3090 , 4090, rtx, dlss cart curt hepsi boş kankalarım, bunu da gördüm.
-
Adamların oluşturduğu bir ekosistem ve sadık oyuncu kitlesi mevcut. Grafik değil oynayış zevki satıyorlar.
-
Çok doğru yorumunuz, Türkiye'de bu anlaşılmıyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 8 Kasım 2023; 16:45:15 >
-
kim alıyor ki bunları, çevremde bir kere bile görmedim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nintendo'nun sürekli bir şeylerde rekor kırması bana hep başka bir evrendeler miş gibi geliyor. Gameboy'lardan sonra hayatımın hiçbir evresinde neredeyse Nintendo cihazlar ile hiç temasım olmadı. Ancak gelelim görelim ki sürekli bir yerlerde varlar ve rekor kırıyorlar. Adamların Zelda ve Mario ile buraya kadar nasıl geldiğini hala daha aklım almıyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X