Herkese selam arkadaşlar yeğene Nintendo DS lite aldık. Birde R4 kart önerdiler onuda aldık, oyunları oynuyor. Fakat EZ Flash kart denen birşeyle bu cihaza 3 özellik eklenebiliyormuş. Gba oyunlarını oynatma, destekleyen oyunlarda titreşim ve bence en önemlisi internete bağlanmak. Bu internet konusunu anlamadım bu cihazlarla nasıl internete bağlanabiliyoruz? Ez flash kartı aldık diyelim sonra ne yapacağızda internet browserı açacağız, nasıl kullanacağız? En önemlisi bu cihazla internet sinyalini nasıl alacağız? Evde router var ve wireless sinyal verebiliyorum eve. Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: truva1975
Herkese selam arkadaşlar yeğene Nintendo DS lite aldık. Birde R4 kart önerdiler onuda aldık, oyunları oynuyor. Fakat EZ Flash kart denen birşeyle bu cihaza 3 özellik eklenebiliyormuş. Gba oyunlarını oynatma, destekleyen oyunlarda titreşim ve bence en önemlisi internete bağlanmak. Bu internet konusunu anlamadım bu cihazlarla nasıl internete bağlanabiliyoruz? Ez flash kartı aldık diyelim sonra ne yapacağızda internet browserı açacağız, nasıl kullanacağız? En önemlisi bu cihazla internet sinyalini nasıl alacağız? Evde router var ve wireless sinyal verebiliyorum eve. Teşekkürler.
eğer ezflash alırsanız opera web browser'ı yükleyip şifresiz yerlerde yada wep şifreli kablosuz bağlantının bulunduğu yerlerde nete girebilir online oyun oynayabilirsiniz ama illa ezflash almanıza gerek yok bazı ev yapımı programlarda var(homebrew) bunlar sayesindede internete girebilirsiniz direk r4'e atarak(mesela ds organize) Ama bunlarla internete girmek çok başarılı değil diyede biliyorum...
Nintendo DS Browser diye bir program buldum, bunla internette sörf yapılıyormuş, Opera'nınmış bu uygulama. Sizin dediğinizde araştırıyorum şimdi teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: truva1975
Nintendo DS Browser diye bir program buldum, bunla internette sörf yapılıyormuş, Opera'nınmış bu uygulama. Sizin dediğinizde araştırıyorum şimdi teşekkürler.
Opera web browser ez flashsız(gba slot 2 kartı) kullanılmaz dediğim diğer homebrewler ezflashsızda kullanılır online oyun oynamak için tek ihtiyacınız olan ise kablosuz bağlantı-birde r4 tabiki o sizde varmış amam- Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
Bu DS organize'ı öğrendiğim çok iyi oldu, hemen buldum ve R4 karta atıp deneyeceğim, çok teşekkürler. :)