Şimdi Ara

Nintendo DSI acekard2 mi yoksa R4i mi? bilgisizim =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda nintendo dsi aldım fakat internetten indirdiğim .NDS uzantılı oyunları oynayabilmem için böyle bir kart almam gerektiği söylendi forumları araştırdım fakat hiç bir bilgim olmadığı için bu konuyu açıyorum bu kart nedir nereye takılır hangisini alayım, alıcaksam nerden alayım Türkiyede gittigidiyor ve sahibinden.com da bikaç tane buldum fakat bayaa ucuzlar kıllandım fiyatı nedir alıcaksam nelere dikkat etmeliyim hiç bilmiyorum.. Nintendom büyük ihtimalle updateli versiyon bide onunla sorunlar çıkıyomuş sanırım banlamış nintendo cardları fln hiç bilmiyorum napıcağımı.. Bana birisi bunun olayını anlatıp kardeşim şunu yap bunu yap istediğin gibi takıl sonra derse ne kadar mesut olurum bilemezsiniz..

Herşey için şimdiden çok teşekkürler..

• Ace kart almanızı tavsiye ederim size update ettiyseniz dsi nızı önümüzdeki haftalarda ace kart firması update çıkarıcakmıs forumlarda söylenenler böyle ayrıca ama beklemek istemezseniz ace kart firmasının çıkarmadıgı bir update var bu kartınızın dsi da çalısmasnı sağlıyor. Yardımcı olabildiysem mutlu olurum

özel msj attım size ücretler hakkında bilgilendirme için iyi günler
  • acekard onun adı. Ace kart değil.
    Nereden alacağın konusunda fikrim yok, hem şuan piyasada olan kartlar DSi güncellemelerine karşı birşey yapamıyor. İlgili kişilerin kart için ek-güncelleme getirmesi gerekiyor.
    Beklemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 26 Ağustos 2009; 2:38:48 >
  • Dsi için güncelleme çıktı homebrew olarak acekart firması dısında ama güncellemeyi yapabilmek için Ds lite gerekiyor
  • r4i revolution'da da var böyle bir şey.ama 1.0 dsi'a sahip olmanız lazım. direk 1.4 updateli ise yapabileceğiniz bir şey yok.
  • Merhabalar tekrar..

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler, şu an dediğiniz kartları araştırıyorum sanırım acekard 2 almam lazım o vakit.. Fakat DSI'imin kaç updateli olduğunu bilmiyorum, yakın zamanda aldığım için ki 2 hafta oldu olmadı japonyadan.. 1.4 olduğunu düşünüyorum zaten elinde sonunda update ederim gibi geliyo yani universal bir çözüm arıyorum ki o da acekard 2 gibi gözüküyor.. Fakat ben şimdi acekard 2'yi alıcağım ama DS lite yok nasıl update edebilirim olmadan??

Herşey için tekrat tekrar teşekkürler.. =) özür dilerim pek bilgisizim bu konuda evet..
  • Alacağınız zaman karşı tarafa acecard ı update yapmasını rica edebilirsiniz,hiç bir sorun olmadan siz de takıp oynarsınız DSi güncellemesi yapsanız bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    2 ay önce açıldı
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende resmi r4i var m3 firmasının yaptığı.Çok kaliteli bir kart kesinlikle tavsiye ederim.Gta vs. birçok oyun denedim tık bile demedi.Yarın resmi 1.4 de çalışan kernelide çıkıcak.İstersen buradan bakabilirsin:www.r4rts.cn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

Bende resmi r4i var m3 firmasının yaptığı.Çok kaliteli bir kart kesinlikle tavsiye ederim.Gta vs. birçok oyun denedim tık bile demedi.Yarın resmi 1.4 de çalışan kernelide çıkıcak.İstersen buradan bakabilirsin:www.r4rts.cn

Ya milleti yanlış yönlendirmeyin adam gidip resmi r4 diye dandik bir çakma alırsa geri ödemeyi siz mi yapacaksınız?
    Dostum en iyisi sen acekart yada benzeri başka bir kart al ama r4lere bulaşma
  • Nesi kaliteli, aynı malın laciverti.
    M3 sadece haklarını satın aldı ve Real Time Save özelliğini ekledi.

*Piyasada o kadar salak var ki R4 diye tutturan, bu yüzden M3 akıllılık gösterip aldı. Ticari tuzak bir nevi.
    Gözünüzü açın. Hadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogan

*Piyasada o kadar salak var ki R4 diye tutturan, bu yüzden M3 akıllılık gösterip aldı. Ticari tuzak bir nevi.
    Gözünüzü açın. Hadi.

O laf çok tanıdık geldi sanki...
    Ben mi demiştim ne
  • Bilmem, ben senin mesajlarını takip etmiyorum.
    Demiş olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogan

Bilmem, ben senin mesajlarını takip etmiyorum.
    Demiş olabilirsin.

Neredeyse aynı cümle olunca
  • r4 i ın yeni kartı çıktı.Hyper-R4i diye.1.4 lerde çalışıyor.Resmi sitesihttp://www.hyper4i.com/
    Türkiyede çıktı mı bilmiyorum.Ama çok güzele benziyor.
  • Şu resime bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.