merhaba arkadaşlar konuyu burda açmamın sebebi bu tür olaylarla daha yakınen ilgilenmenizden dolayı konu şu geçen hafta teknosa da (ankara-kızılay) sunny marka mp3 player gördüm üstünde 1 gb hafiza var yazıyordu buraya kadar herşey normal fakat ama 2 nci satırda yazanlar gerçekden ilginç geldi bana gba-gbc-nes oyunlarını çalıştırır yazıyordu (özelliklede GBA) sd kart desteğide var yani bu cihazı alırsam fiyat 179 ytl bu arada game boy sp ye ihtiyaç kalmayacak hem mp3 player hem game boy olacak bir cihaz hemde gerektiği kadar ufak ama ne yaptıysam internette bulamadım cihazı.
bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan varmı arkadaşlar.
evt doğru fakat o tür cihazların çin malı olup çok dandik ve dayanıksız olduğunu da biliyorsun dimi :D birde bunun yanında nes oyunlarını belki tam aynısı yapılmıştır ama gba otunları ekran kalitesi olarak mümkün değil aynısını yapamazlar
bu tur cihazlar genellikle ne vadedtikleri şeyleri tam olarak yapabilirler nede kalite konusunda iyi degildirler
bence alma
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar demekki alıcaksan doğru cihazı almak en mantıklısı cadının kırmızı elmasına kanmamak lazım teşekkür ederim.
kesinlikle dostum o tür çin malı cihazların en kalitelisinin ömrü en fazla 5-6ay