Şimdi Ara

Nintendo NX'e, PS4 ve Xbox One Oyunları Rahatça Uyarlanabilecek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne oynanacak bu konsolda? Mario Kart mı? Pokemon mu? Zelda mı? Güldürmeyin. Nintendo devri bitmiştir. Kendini tekrar ediyor sürekli.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Wii u çok güzel ama kullanışsız bir konsoldu.
    O ekran kırılsa nolcak hiç düşünmediniz mi?
    Nintendo'dan yine devrim gibi bir konsol bekliyorum.
    Çok iyi bir şey olursa ps4 yerine alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo bu konsol ile hem grafik olayına bakış açısını değiştiriyor hemde diğer oyun firmalarınida kapılarını tam olarak açıyor.

Hem çıkan kaliteli multiplatform oyunlar hemde kendi bünyesindeki ex'ler ile çok iyi iş çıkaracaktır.

Biraz geç kalmış olabilirler ama NX'in Nintendo'nun yeni bakış açısının başlangıcı olacağını düşünüyorum.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Sizin küçümsediğiniz Mario serisi oyunların her biri pokemon serisi oyunları sadece 3ds de bile ayrı ayrı 10'ar milyonun üzerinde satmış durumda. Nintendo'nun sadık oyuncuları var. Sağlam bir pokemon oyunu nx'e gelsin o zaman görün satışları.

• sanırım nx alırız artık

özellikle Wii U'da kaçırdığımız mario serilerinide aynısı veya remaster olarak nx platformuna taşırlarsa süper

PS4 + NX yeter 5 yıl :D
  • Yeni bir smash oyunu çıkmaz ise almayı düşünmüyorum. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttackHane

Burda kasıt ; Oyunların NX'tede rahatça çalışacağıı dile getirmek.Yani PS4'ten alıpta oynatmayacaklar elbette optimizasyon süreci olacaktır.Konsolun gücüne değilmek istenmiş.Burdan bunu anladım.Ancak Konsollar 2014 sonunda çıktılar.Yıl oldu 2016.Bir zahmet çıkaracakları konsol PS4 ve X1 gibi performasn versin yani.Bunu abartmak doğru değil.Hatta Nintendo eğer Konsol pazarında bende varım demek istiyorsa 4k abartı olsada, en azından 1440pleri görecek bir konsol yapmalı.Ayrıca multiplatform oyunlardaki desteğide önemsemeliler.Sırf Zelda ve Mario ile bitmiyor artık oyun pazarı.Her kitleye hitap eden oyunlar olmalı.Ayrıca yeni şeylerde görmeliyiz.Örneğin kablosuz HDMI olayı gibi.

Hatta Nintendo eğer Konsol pazarında bende varım demek istiyorsa... demişssinde nintendo 3ds ve oyunları ps4 xboxone konsolundan veya herhangi bir oyundan daha cok satıyor. Türkiyede cihaz, oyun yok. Nx ayrı bir olay 3ds ayrı wii u yenılenme gerektırıyordu suan guclu bır konsol yaptılar. Düzgün şekilde yapılırsa dagıtım sunucu oyun destegı vs.. 3. bi konsol olacak o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 19 Mart 2016; 20:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: AttackHane

Burda kasıt ; Oyunların NX'tede rahatça çalışacağıı dile getirmek.Yani PS4'ten alıpta oynatmayacaklar elbette optimizasyon süreci olacaktır.Konsolun gücüne değilmek istenmiş.Burdan bunu anladım.Ancak Konsollar 2014 sonunda çıktılar.Yıl oldu 2016.Bir zahmet çıkaracakları konsol PS4 ve X1 gibi performasn versin yani.Bunu abartmak doğru değil.Hatta Nintendo eğer Konsol pazarında bende varım demek istiyorsa 4k abartı olsada, en azından 1440pleri görecek bir konsol yapmalı.Ayrıca multiplatform oyunlardaki desteğide önemsemeliler.Sırf Zelda ve Mario ile bitmiyor artık oyun pazarı.Her kitleye hitap eden oyunlar olmalı.Ayrıca yeni şeylerde görmeliyiz.Örneğin kablosuz HDMI olayı gibi.

Hatta Nintendo eğer Konsol pazarında bende varım demek istiyorsa... demişssinde nintendo 3ds ve oyunları ps4 xboxone konsolundan veya herhangi bir oyundan daha cok satıyor. Türkiyede cihaz, oyun yok. Nx ayrı bir olay 3ds ayrı wii u yenılenme gerektırıyordu suan guclu bır konsol yaptılar. Düzgün şekilde yapılırsa dagıtım sunucu oyun destegı vs.. 3. bi konsol olacak o kadar.

Varım demek istiyorsa dedim çünkü orda yanlış anlaşılmış olabilirim.Ordaki kastım Şuanda PS4 ve X1 ile yarışacak bir cihaz.Tamam oyun satışları çok iyi ancak konsol satışı PS4 veya X1'den çok daha düşük seviyede.Ayrıca PS 4.5 olayının birazda Sony'nin Nintendo korkusundan dolayı NX'e rakip geliştirildiğini düşünüyorum.Nintendo'nun kitlesi belli.Multiplatforma destek ile alır götürür.Bunuda kimse istemez rakiplerinden.

Birde düzeltme 2013 sonunda geldi Konsollar orda yanlış bilgi yazmışım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.