Şimdi Ara

Nintendo NX hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo NX adlı yeni bir konsol adı altında çalıştığını duyurdu peki sizce bu konsol nasıl olacak ve neler olmasını istiyorsunuz?

New 3DS alma gibi bir fikrim vardı ancak haberleri görünce bir durakladım büyük ihtimalle konsolu beğenirsem satıp alırım diye düşünüyorum. (Eğer el konsolu olursa.)

• Chloki kullanıcısına yanıt
    Nintendo DeNa’nin yüzde 10 hissesini satın aldığındaki basın toplantısında bu DX muhabbetini duyurdu. Aslında tam bir duyurmada değilde yeni bir konsol yolda mı gibi bir soru üzerine söyledi. Çünkü net ifade yok. Sadece Nintendo NX adında bir proje var diyor. Bunu NeXt Generation şeklinde açanlar olmuş yabancı medyada. Üzerine şöyledir böyledir diyenler olmuş ama tahmin için çok erken. Çünkü Satoru Iwata başkan böyle diyor :) 2016 sonunda duyuracağız dediğine göre bu konsol çıkarsa en erken 2017 de çıkar. 2 senede ne teknolojiler gelişir neler biter kestirmek güç. New 3DS almayı düşünüyorsanız bence alın çünkü 2 sene beklemiş olacaksınız aksi halde :)
  • Ben de aynı şekilde düşünüyordum hocam bakacağız artık N3DS yerine başka planlar da yapabilirim de yine de proje olduğu haberi bile bir heyecan verdi ya ufaktan
  • Nintendo nun işleyişine göre gidersek bir el konsolu olucak. Ama hibritte olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.