Şimdi Ara

Nintendo pokemoncraftı kapattırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun php ile mi kodlamıştı yoksa asp mi

EDİT = asp miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 30 Ocak 2011; 21:37:43 >
  • Hepimize geçmiş olsun. Benim uzun zaman sonra seve seve oynadığım ilk oyundu. Çok büyük emek vardı, yazık oldu. İnşallah tekrar açılma umudu vardır ve inşallah tekrar açılır. Hem Furkan'ın emekleri boşa gitmesin, hem oynayanların zevkleri ve emekleri..
  • Gerçekten iyi bir oyundu.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Oley.

Tamam sevmiyor olabilirsin ama bari emeğe saygın olsun. Adam o oyunu geliştirmek için gecesini gündüzüne kattı.

kinataki emeğe hiç saygın yok senin anlaşılan
  • bu belgeleri yollayan avukatla yarın konusacak arkadaşım bakalım
  • İnşallah b,r anlaşma ümidi olur furkan ne diyelim
  • @Lugi@
    @Catres:
    Olabilirim.
    gecesini gündüzüne kattığı kadar reklamını yapmak için uğraştı.En çok beklediğim olaydı zaten bu.Craft Gameboy oyunlarını web'den koyuyordu.İnsanlar oyunu geliştirdiğini anlayınca kapattılar.Onların kendi paralarını adı altında ağaç bile olmayan bir adama mı vereceklerini sanıyordunuz?
  • quote:

@Lugi@
    @Catres:
    Olabilirim.
    gecesini gündüzüne kattığı kadar reklamını yapmak için uğraştı.En çok beklediğim olaydı zaten bu.Craft Gameboy oyunlarını web'den koyuyordu.İnsanlar oyunu geliştirdiğini anlayınca kapattılar.Onların kendi paralarını adı altında ağaç bile olmayan bir adama mı vereceklerini sanıyordunuz?

Adam o kadar uğraştı.Her ne kadar oynamasamda adam gerçektende emekle bir oyun yaptı.Reklam yapabilir bu doğal birşey, sen oyunu yaptın ve hiçbir siteye reklam yapmadan adam kazanacağınımı sanıyorsun?Her ne kadar sevinsende buraya gelip oley yazman bana göre bir yüzsüzlük
  • Oley yazmam sadece sevindiğimi göstermiyor.Başkalarının garip olduğunu düşündüğümü gösteriyor.Ayrıca senden görgü dersi almak düşüncesiyle girmemiştim konuya.İlk açıldığında nintendonun parasını geri aldığını görmek için girmiştim.CeFurkan'ın yaptığı hırsızlıktı.Ben olsam nintendonun yerinde dava açardım.
  • quote:

Oley yazmam sadece sevindiğimi göstermiyor.Başkalarının garip olduğunu düşündüğümü gösteriyor.Ayrıca senden görgü dersi almak düşüncesiyle girmemiştim konuya.İlk açıldığında nintendonun parasını geri aldığını görmek için girmiştim.CeFurkan'ın yaptığı hırsızlıktı.Ben olsam nintendonun yerinde dava açardım.

sen otur ağla

bir eleman buldum resim çizecek eğer nintendo anlaşmaya yanaşmazsa

ve isimleride değiştirerek oyunu farklı bir oyun adı altında yeniden açabilirim

tabiki tüm hesaplar duracak

ayrıca diğer pokemon oyunlarınıda nede kapatmıyorsunuz diye soracağız bu avukata

belki onlarıda kapatabilirler ama öğrenmemiz lazım

işte elemanın çizdiği charmander

Nintendo pokemoncraftı kapattırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: DeePes

Bizde bugün Lugi@ ile CeFurkan'ın oyununundan bahsediyorduk.Bende facebookta gördüm.Geçmiş olsun.

bizde konusuyorduk faceden, çok emek var felan diye
    sonra kapandı açtık çom ağızımızı :(
    tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Oley yazmam sadece sevindiğimi göstermiyor.Başkalarının garip olduğunu düşündüğümü gösteriyor.Ayrıca senden görgü dersi almak düşüncesiyle girmemiştim konuya.İlk açıldığında nintendonun parasını geri aldığını görmek için girmiştim.CeFurkan'ın yaptığı hırsızlıktı.Ben olsam nintendonun yerinde dava açardım.

sen otur ağla

bir eleman buldum resim çizecek eğer nintendo anlaşmaya yanaşmazsa

ve isimleride değiştirerek oyunu farklı bir oyun adı altında yeniden açabilirim

tabiki tüm hesaplar duracak

ayrıca diğer pokemon oyunlarınıda nede kapatmıyorsunuz diye soracağız bu avukata

belki onlarıda kapatabilirler ama öğrenmemiz lazım

işte elemanın çizdiği charmander

Nintendo pokemoncraftı kapattırdı

Çok geçmiş olsun. Bu nintendo hep böyle zaten kendi adam gibi oyun yapmaz başkaları yapınca da böyle taş koyar önlerine. Son çare olarak güzel düşünmüşsün resimleri çizdirmekle.

• Sor bencede furkan yani piyasada sürüsü ile pokemon oyunu varken gelip senin oyunumu kapattılar ve charmender çizimi çok hoş olmamış gibi biraz benzese hayvana fena olmaz ejder nede olsa ejdere benzesin yaw
  • Bence yeniden çizdirmek yerine digimon oyunu yap
  • MSN'de hatırlarsan dedim sana dostum , kapatırlar diye kapatırlarsa başka bir oyun açarım demiştin Ejderha felan onu aç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Bence yeniden çizdirmek yerine digimon oyunu yap

• quote:

Nintendo'nun yaptığı adilik o zaman. Pokemon fikri ondan çıkmadı o sadece haklarını üzerine aldı parasıyla sonra pokemon hakkında ne varsa bozdu ,dağıttı... Bu akdar güzel bir şeyi katletti nintendo.
  • Büyük geçmiş olsunİnş. en yakın zamanda bir anlaşmaya varabilirsiniz.
  • Kinataki bu yazıyı görüyorsan MSN'e gel.
  • Nintendo'ya söylenecek birşey yok . Adam Pokémon'a basmış parayı almış hakkıyla oyun üretiyor Telif hakkınız varsa birşey konusunda hakkında işlem yapabilirsiniz bu doğal.

Aslında suçluyu aramak burada abez kaçar. Furkan yapmış paşalar gibi de kapatır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.