Şimdi Ara

Nintendo pokemoncraftı kapattırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun.Oyun her ne kadar hoşuma gitmesede açılsın tekrar.

@Kinataki: Emeğe saygı arkadaş biraz
  • Bu isimleri ve resimleri değiştirip oyunu tekrar açma fikri hoşuma gitti. Alışması biraz zor olur belki ama en azından Furkan'ın emeklerinin tamamı boşa gitmiş olmaz. Pokemoncraft gibi bir oyun yapabilmek için nintendo ne kadar telif ücreti ister ki yaklaşık?
  • geçmiş olsun başından beri takip oynardım
  • Geçmiş olsun aynı tatda farklı senaryo ile poekmon dışında bir oyun yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciCaDa45

Bu isimleri ve resimleri değiştirip oyunu tekrar açma fikri hoşuma gitti. Alışması biraz zor olur belki ama en azından Furkan'ın emeklerinin tamamı boşa gitmiş olmaz. Pokemoncraft gibi bir oyun yapabilmek için nintendo ne kadar telif ücreti ister ki yaklaşık?

Hiç bir şekilde hiç bir teklife yanaşmazlar.

CeFurkan, geçmiş olsun. Umarım emeklerin boşa çıkmaz.
  • Furkan galiba senin yapmak istediğin buna benzer birşey olacak?
    http://www.monsterranch.com/members/login.php
  • 2.resimde lisans filan diyor sanırım Telif hakkı gibi bir şey

Valla ben fakemon oynamam zaten craft oynamıyordum. Neyse geçmiş olsun tekrar
  • Nintendo asla bu konuda pazarlık yapmaz. Ama şu şekilde yapabilir hisse senedini sana %30 'a verir oyunu kendi sunucularında barındırır yani oyun Nintendonun olur ama oda biryere kadar doğru.
  • PhortakaL_ aynen adam ancak ortak olmak ve belli bir ücret talebi ile izin verir bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

Furkan galiba senin yapmak istediğin buna benzer birşey olacak?
    http://www.monsterranch.com/members/login.php

Sanırım senin dediğin gibi olur nintendo ile anlaşılmazsa
  • Benim anlamadığım bu Pokémon Deluge falan nasıl açık? Ekstra bir izin mi gerekiyor ? Sadece o klişe telif hakkı yazısının altta yazması yetiyor diye biliyordum ama.
  • Yasin onlar ufak diye açık dikkat çekmiyo deluge de craft kadar büyüsün nasıl kapatıyolar craterde yıllarca açık kaldı oyun iyice büyünce kapattılar
  • Crater'in bukadar uzun açık kalmasının sebebi sunucuların sağlam ve gizli tutulması, davalardan bunalınca baskılardan kapatıldı. İş artık büyüdü hatta bir ara , nintendo saldırdı yönlendirmişti. Craft kapatmaya bilirdide fakat Miller şirketi işini iyi yapıyor adam GBT almış bir şey yapamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

Yasin onlar ufak diye açık dikkat çekmiyo deluge de craft kadar büyüsün nasıl kapatıyolar craterde yıllarca açık kaldı oyun iyice büyünce kapattılar

Alexa gerçekleri ne kadar yansıtır bilmem ama delugenin alexa trafiği crafttan iyi.Ayrıca kullanıcı sayısının da daha fazla olduğunu düşünüyorum.Başka yolları vardır belki siteyi ayakta tutmanın.
  • quote:

Yasin onlar ufak diye açık dikkat çekmiyo deluge de craft kadar büyüsün nasıl kapatıyolar craterde yıllarca açık kaldı oyun iyice büyünce kapattılar

Deluge daha büyük
  • Deluge daha büyük doğru diyor

Ayrıca geçmiş olsun...(para ile olmasa bile)
  • İlk madde yüzünden bırakmıştım bende.İlk açıldığında zevkli ve sade bir oyun gibi gözüküyordu.Sonra '' donator '' ler çoğalmaya başladı.Bıraktım ben de.Ne kadar üzülsem de, ilk maddeyi okuyunca ufak bir gülümseme oldu yüzümde kusura bakma.

Emek falan bir yana, o kadar para harcamış bağış yapmış adamlar için ne yapacaksın? Oyun kapanmadan 1 gün önce karne harçlığını gidip senin oyunun için harcayan çocuklara ne olacak?

Bu mesajı atar atmaz yapacağım ilk iş forumuna bakmak olacak.Bakalım donatorler neler yazmış
  • Geçmiş olsun, oyunu oynamadım ama takip ettim, bu kadar emeğin karşılığı bu olmamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Deluge daha büyük

deluge 10 kat daha fazla oyuncuya sahip hatta daha fazla

bu arada donation olayını komple kaldırıp oyunu farklı bir domain altında

hollada bazlı sunucuda yeniden açmayı planlıyorum

bu avukat karısına ulaşamazsam muhtemelen böyle yapacam

gün boyu arkadaşım aradı bakmıyor telefonlara

ve eğer yeniden açarsam oyunun gelişmesi duracak

fakat bütün Pokemonlar yakalanabilir hale getirilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 1 Şubat 2011; 1:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Deluge daha büyük

deluge 10 kat daha fazla oyuncuya sahip hatta daha fazla

bu arada donation olayını komple kaldırıp oyunu farklı bir domain altında

hollada bazlı sunucuda yeniden açmayı planlıyorum

bu avukat karısına ulaşamazsam muhtemelen böyle yapacam

gün boyu arkadaşım aradı bakmıyor telefonlara

ve eğer yeniden açarsam oyunun gelişmesi duracak

fakat bütün Pokemonlar yakalanabilir hale getirilecek

Crater gibi yaparsan daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.