Şimdi Ara

Nintendo pokemoncraftı kapattırdı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle olmamalıydı. Evet gördüm delugede domain değiştirmiş. Delugerpg.com almış fakat bu bi anlık bir olay değil bence yani onlarda liseteye alınmışlardır kapanır. Furkan seni de anlıyorum kardeşim. O kadar emek yalan oldu. Geçmiş olsun ne diyeyim
  • Hala geçmiş olsun diyenlere şaşırıyorum.ADAM BÜTÜN SEVDİĞİNİZ POKEMON SİTELERİNİ NİNTENDOYA İSPİYONLADI.
    Anlamadınız mı? Bunun üzerine çektiğiniz pokemoncraft'ın şuradaki yerine virgül koyduk isimli başlıkları hatırlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Almanya'da yasak hosting var gizli. Türkiye'de çoğu adult içerikli site oradan alıyor böylelikle kapatılamıyor veya dava edilemiyor. Al birtane devam edeceksen seni arasın dursunlar.

peki bu hosting hangi firma

ismini biliyormusun ?
  • kinataki bende onu diyorum.Hala bu oyunu bekleyenler var.Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim.Sistemide saçma.Pokemonu yakalamadan önce hepsi efsaneden güçlü.Yakalayınca süt dökmüş kedi oluyorlar.Dediğim gibi furkan senin gibi bir insanın oyununu 3 gün oynadığım için kendimden utanıyorum.Oyunu açma bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babilon

kinataki bende onu diyorum.Hala bu oyunu bekleyenler var.Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim.Sistemide saçma.Pokemonu yakalamadan önce hepsi efsaneden güçlü.Yakalayınca süt dökmüş kedi oluyorlar.Dediğim gibi furkan senin gibi bir insanın oyununu 3 gün oynadığım için kendimden utanıyorum.Oyunu açma bırak.

sen utan

ama kapanmadan önce 10000 lerce kişi giriyordu günde
  • Unutma senin oyununa günde 1000 kişi giriyodu sayende kapanan oyunlara saatte 10000 kişi giriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babilon

Unutma senin oyununa günde 1000 kişi giriyodu sayende kapanan oyunlara saatte 10000 kişi giriyordu

sanki suçlu benim

sen git o miller nash şirketinde calisan avukata sor

ayrica galiba okumanda hata var

günde 10000 lerce kişi giriyordu bizim oyuna kapanmadan once

hepsi açık kalsaydı benimkide dahil 1000000 kat daha iyiydi

nintendo bedeva reklamı kaçırdı

ayrıca şu anda onlara rakip olacak oyun yapmayı kafaya koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 4 Şubat 2011; 5:02:02 >
  • CeFurkan sende suçsuz değilsin bence. Adama bütün oyunların isimlerini ve linklerini tek tek verdin.Buna zorunlu değildin adamların haberi yoktu bu oyunlardan. Senin oyunun reklamı her yerde çıktığı için haberleri oldu tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

CeFurkan sende suçsuz değilsin bence. Adama bütün oyunların isimlerini ve linklerini tek tek verdin.Buna zorunlu değildin adamların haberi yoktu bu oyunlardan. Senin oyunun reklamı her yerde çıktığı için haberleri oldu tabi.

siz de abartmayın, nasıl haberi olmaz nintendonun , belli bir sıraya koymuşlar kapatıyorlar işte olay bu.Kaçabilirsin ama saklanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hR~

quote:

CeFurkan sende suçsuz değilsin bence. Adama bütün oyunların isimlerini ve linklerini tek tek verdin.Buna zorunlu değildin adamların haberi yoktu bu oyunlardan. Senin oyunun reklamı her yerde çıktığı için haberleri oldu tabi.

siz de abartmayın, nasıl haberi olmaz nintendonun , belli bir sıraya koymuşlar kapatıyorlar işte olay bu.Kaçabilirsin ama saklanamazsın.

pokemon resimleri buldum diyebilirim

fakat bunlara stats ve saldırı setleri olusturmamız lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

quote:

pokemon resimleri buldum diyebilirim

fakat bunlara stats ve saldırı setleri olusturmamız lazım

Napalım?Burası pokemon bölümü fakemon değil.Tüm konularını şikayet ediyorum.

• quote:

quote:

Saçmalama. Haberi olsaydı daha önceden kapatırdı aynı Pokemon Crater'e yaptığı gibi. Crater ünsüzken kalabiliyordu ama 2007'nin sonlarında çok popüler oldu ve Nintendo sayesinde kapandı. Bizim diğer oyunlarımızda kaç senedir açık ama Nintendo kapattırmadı.(Farketmedi ki kapatsın.)

• Koskoca nintendo avukatı google'a "online pokemon games" veya benzeri bir tabir yazmaktan aciz mi? En fazla 1-2 saatini ayırarak piyasadaki tüm pokemon oyunlarını bulur.Belli bir sıraya koymuşlar teker teker hallediyolar işte.Geç kapanan siteler kendini sağlama alıp önlemlerini almışlardır o yüzden kapanma süreci de uzamıştır.
  • quote:

Koskoca nintendo avukatı google'a "online pokemon games" veya benzeri bir tabir yazmaktan aciz mi? En fazla 1-2 saatini ayırarak piyasadaki tüm pokemon oyunlarını bulur.Belli bir sıraya koymuşlar teker teker hallediyolar işte.Geç kapanan siteler kendini sağlama alıp önlemlerini almışlardır o yüzden kapanma süreci de uzamıştır.

15 dakka yeterli

gereken gelimeler

pokemon game
    pokemon online
    pokemon mmorpg

quote:

quote:

quote:

Saçmalama. Haberi olsaydı daha önceden kapatırdı aynı Pokemon Crater'e yaptığı gibi. Crater ünsüzken kalabiliyordu ama 2007'nin sonlarında çok popüler oldu ve Nintendo sayesinde kapandı. Bizim diğer oyunlarımızda kaç senedir açık ama Nintendo kapattırmadı.(Farketmedi ki kapatsın.)

1 tane açık oyun kalmazsa görürüm seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 4 Şubat 2011; 21:41:44 >

• quote:

Koskoca nintendo avukatı google'a "online pokemon games" veya benzeri bir tabir yazmaktan aciz mi? En fazla 1-2 saatini ayırarak piyasadaki tüm pokemon oyunlarını bulur.Belli bir sıraya koymuşlar teker teker hallediyolar işte.Geç kapanan siteler kendini sağlama alıp önlemlerini almışlardır o yüzden kapanma süreci de uzamıştır.

Eee bu zamana kadar niye hiç kapanmadı o zaman? Belkide haberleri vardı ama kapatmadılar
    Pokemon Craft gameboy'a çok benzediği için ve iyi reklamı yapıldığı için onu kapattırdıar ilk. Diğerlerine bir şey olmayacaktı ama CeFurkan'ın niye sadece benimki kapanıyor demesiyle ve kapanması istediklerinin linklerini vermesiyle bunlarıda kapatıyorlar.
  • PoKeBuRn belki haklı olabilirsin ama şuda var hepsini eninde sonunda kapatacaktı nintendo ha belki cefurkan'ın demesiyle bu daha erkene alınmıştır ama nintendo bu oyunların hepsini eninde sonunda kapatırdı öbür türlüde buda bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

PoKeBuRn belki haklı olabilirsin ama şuda var hepsini eninde sonunda kapatacaktı nintendo ha belki cefurkan'ın demesiyle bu daha erkene alınmıştır ama nintendo bu oyunların hepsini eninde sonunda kapatırdı öbür türlüde buda bir gerçek

Kapatmazdı.
    Cyrus 2006'dan beri açık ama niye kapanmadı nintendo yüzünden? Çok ünlü olmasın yeter böylece kapanmaz.(Crater'i örnek olarak gösteriyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Oley.

Tamam sevmiyor olabilirsin ama bari emeğe saygın olsun. Adam o oyunu geliştirmek için gecesini gündüzüne kattı.

kinataki emeğe hiç saygın yok senin anlaşılan

ASIL FURKANIN EMEĞE SAYGISI YOK
    GÜNLERİMİ GECELERİMİ VERDİĞİM VE BAYA İYİ OLDUĞUM HESABIN SOYULDU VE İLK ÜYELERDEN OLMAMA RAĞMEN HİÇ İLGİLENMEDİ
    KİNATAKİYE KATILIYORUM

• Cefurkan'ın yerinde başkası olsaydı yapabileceği en kötü şey cefurkan'ın yaptığı olurdu.
    Biz cefurkan'dan iyilik bekledik o yapmadı yani.
  • Hmm bunu ''pokemon ne ağrar lağ pağzarda'' diyen adam söylemişse haklıdır.Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ancak yaptığın hareketler ya yaşının 10 yıl altında ya da 5 yaşındasın...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.