Şimdi Ara

Nintendo pokemoncraftı kapattırdı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Oley.

Tamam sevmiyor olabilirsin ama bari emeğe saygın olsun. Adam o oyunu geliştirmek için gecesini gündüzüne kattı.

kinataki emeğe hiç saygın yok senin anlaşılan

ASIL FURKANIN EMEĞE SAYGISI YOK
    GÜNLERİMİ GECELERİMİ VERDİĞİM VE BAYA İYİ OLDUĞUM HESABIN SOYULDU VE İLK ÜYELERDEN OLMAMA RAĞMEN HİÇ İLGİLENMEDİ
    KİNATAKİYE KATILIYORUM

Hocam kusura bakma ama kendi hesabını koruyamıyorsan adam ne yapsın ?
    Birazda diğer taraftan bakmak lazım.

• Nintendo bütün online pokemon oyunlarını kapatmakta kararlı. Adamlar sırayla gidiyor. Ki haklı da sayılırlar. Her neyse burada sözü geçen olay emek. Pokemon İndigo da kapandı. Fakat Deluge delugerpg olarak kendince yeni yollara başvurdu. Sanırım böyle bir çıkış yolu var. Vortex ' de pokemon markasını oyunda kullanmıyor. Vortex RPG olarak geçiyor. Ayrıca Tppcrpg var ve ben bayadan beri üyeyim. Üye olduğum zamandan beri tppcrpg de bir sorun yok bir şikayet gelmiyor. Adamlar gayet ciddi ilerliyor. Eğer sende bu şekilde bir Role Playing Game yoluna başvurursan emeklerini kurtarma gibi bir şansın var gibi. Craftrpg mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noSuqa

Nintendo bütün online pokemon oyunlarını kapatmakta kararlı. Adamlar sırayla gidiyor. Ki haklı da sayılırlar. Her neyse burada sözü geçen olay emek. Pokemon İndigo da kapandı. Fakat Deluge delugerpg olarak kendince yeni yollara başvurdu. Sanırım böyle bir çıkış yolu var. Vortex ' de pokemon markasını oyunda kullanmıyor. Vortex RPG olarak geçiyor. Ayrıca Tppcrpg var ve ben bayadan beri üyeyim. Üye olduğum zamandan beri tppcrpg de bir sorun yok bir şikayet gelmiyor. Adamlar gayet ciddi ilerliyor. Eğer sende bu şekilde bir Role Playing Game yoluna başvurursan emeklerini kurtarma gibi bir şansın var gibi. Craftrpg mesela ?

avukata mesaj attıydık ama cevap vermedi

bilmiyorum bu siteleride kurtarırmı
  • CeFurkan oyunu bi şekilde gizli almanya sunucularına aktarıp oyunun ismini arkadaşın dediği gibi craftrpg gibi isimle oyunu açmak denemeye değer aslında da sen bilirsin..

Oyunu iyi geliştirdin böyle bitmeyi haketmiyor çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: noSuqa

Nintendo bütün online pokemon oyunlarını kapatmakta kararlı. Adamlar sırayla gidiyor. Ki haklı da sayılırlar. Her neyse burada sözü geçen olay emek. Pokemon İndigo da kapandı. Fakat Deluge delugerpg olarak kendince yeni yollara başvurdu. Sanırım böyle bir çıkış yolu var. Vortex ' de pokemon markasını oyunda kullanmıyor. Vortex RPG olarak geçiyor. Ayrıca Tppcrpg var ve ben bayadan beri üyeyim. Üye olduğum zamandan beri tppcrpg de bir sorun yok bir şikayet gelmiyor. Adamlar gayet ciddi ilerliyor. Eğer sende bu şekilde bir Role Playing Game yoluna başvurursan emeklerini kurtarma gibi bir şansın var gibi. Craftrpg mesela ?

avukata mesaj attıydık ama cevap vermedi

bilmiyorum bu siteleride kurtarırmı

İlk önce bu oyunları kapatması için mesaj attınız sonra açması için. Hmmm çok mantıklı!

• Mesaj atmışsınız güzel ama olumlu bir cevap beklemeyin gelen mesaj yine klişe bir cevaptan öte olmayacaktır tahminimce. Deluge Vortex vs. Böyle bir uygulamaya gittiğine göre bu kısa bir süreliğine bile olmuş olsa bir kurtarış olabilir. O zamana kadar da yeni yollar elbet bulunur zaten. Fakat Nintendo'nun hiçbir şekilde anlaşmaya varacağını sanmıyorum. Sizin bedava reklam dediğiniz olay onlar için satışları düşüren bir tehdittir. Online varken neden satın alayım ? gibisinden.. Ben bir dene derim ama tabi ki senin kararın. Üye olmuştum fakat fazla oynamadım. Güzele benziyordu ve geliştirilebilirdi. Bir yolunu bulmalısın ve geliştirmeyi bırakmamalısın bence.
  • Bence hata Pokemon'un telif hakkının nintendo gibi aç bir şirkete verilmesiyle yapıldı. Malesef bunu düzeltemeyiz.
  • Nintendo isterse tazminat davası bile açabilir bildiğim kadarıyla.
    Yeni çizimler ise orjinalinin kesinlikle yerini tutmayacaktır.
    Oyun tasarım açısından başarısız ama yazılım açısından kolay oynanılabilir bir türmüş.
    Videodan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.

Büyük geçmiş olsun.
  • Furkan sen bu gizli Almanya Sunucuları olayını ve craftrpg gibi bir ismi düşün yani fakemon pokemonun yerini tutmaz
  • quote:

Furkan sen bu gizli Almanya Sunucuları olayını ve craftrpg gibi bir ismi düşün yani fakemon pokemonun yerini tutmaz

sadece Pokémoncraft'ı nintendoya ispiyonlayacak çok insan var bu forumda.(ben)Craft yaşayamaz artık.
  • quote:

quote:

Furkan sen bu gizli Almanya Sunucuları olayını ve craftrpg gibi bir ismi düşün yani fakemon pokemonun yerini tutmaz

sadece Pokémoncraft'ı nintendoya ispiyonlayacak çok insan var bu forumda.(ben)Craft yaşayamaz artık.

Oynayacağın pokemon oyunu kalmayacak yakında söyleyim
  • quote:

quote:

quote:

Oynayacağın pokemon oyunu kalmayacak yakında söyleyim

Furkan sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Oley.

Tamam sevmiyor olabilirsin ama bari emeğe saygın olsun. Adam o oyunu geliştirmek için gecesini gündüzüne kattı.

kinataki emeğe hiç saygın yok senin anlaşılan

ASIL FURKANIN EMEĞE SAYGISI YOK
    GÜNLERİMİ GECELERİMİ VERDİĞİM VE BAYA İYİ OLDUĞUM HESABIN SOYULDU VE İLK ÜYELERDEN OLMAMA RAĞMEN HİÇ İLGİLENMEDİ
    KİNATAKİYE KATILIYORUM

Hocam kusura bakma ama kendi hesabını koruyamıyorsan adam ne yapsın ?
    Birazda diğer taraftan bakmak lazım.

en azından cevap verbilirdi
    gerçi fakemonla herşey sifırdan başlıcaksa başlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 6 Şubat 2011; 0:49:40 >

• quote:

quote:

zaten pokemoncraft i açmayı planlamıyorum merak etme
  • quote:

quote:

quote:

Bütün insanlık bu anı bekliyordu.Can't return to the pokemoncraft

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bütün insanlık bu anı bekliyordu.Can't return to the pokemoncraft

Her türlü anlatırım nintendoya.Almanya sunucu gizli işler felan derken Craft Closed

• Kinataki nintendo'ya nasıl söylüceksin 6. sınıf ingilizcenle mi?Translate ile mi?

Bu arada bende söylerim.Düşmanlıktan değil.Vortex ve Deluge'u mail yolu le söylemiştim.
    Emek hırsızlığı var burda.
  • Herkes birbirini satmaya başladı
    Cefurkan'ı ispiyonlamak serbest aynısını o size de yaptı. Diğerlerini yapmayın ama bence sırf siz oynamıyorsunuz diye başkalarınıda engelliyorsunuz buna ... denir.
  • Modlar silmiş cevapları galiba.
  • Rica ettim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.