|
Nintendo Switch 2 bu yıl sadece ABD’de 4.3 milyon adet satabilir
-
-
Telefon ve tabletler bu kadar iyi ve pil konusunda güçlü iken, geforce now gibi servisler app olmuşken kim alıyor bunları allasen. Evde desen bilgisayar/konsol hemen herkeste var artık, yolda desen telefon daha pratik. Nerede ne zaman kullanıyor bu kadar insan bunu. Enteresan.
-
Telefon ve tabletler pil konusunda iyi derken:) Geforce now falan Nintendo ile ne alakası var nasıl bir döngünün içindesiniz allah aşkına ya? Elma armut ne varsa peş peşe kıyas yapılmış maşallah... Nintendo kendine has ve özel oyunları ile çok önemli bir marka, oyun dünyasının şu an tek konsol gibi hissettiren konsolu ve hala inovasyona dayalı cihaz üretmekte ısrarlılar ki bu yaptıklarının ne derece başarılı olduğunu satış rakamları söylüyor zaten. Telefon oyunu ile Nintendo kıyaslamak için gerçekten hayal gücünün gelişmiş olması şart... Bir günü zor tamamlayan 40 bin tl lik telefonlarla nasıl oyun oynanacak bu nasıl bir kıyas yahu?
-
Sırf daha iyi oyun deneyimi için gittim sıfır iPhone 15 Pro aldım. Yarım saat AC Mirage oynanmıyor telefon ele alınmayacak derecede ısınıyor, cayır cayır yanıyor. Pil ömrü de su gibi azalıyor. Ne telefonlar ne tabletler ne de bulut oyunculuk sistemleri iyi performans veremiyorlar. Daha çoook gelişmeleri lazım.
Bu yüzden Steam Deck olsun, Switch olsun. Portatif oyunculuk için bulunmaz nimet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam switch’in kendine özgü oyunları var
insanlar psde,xboxta,pcye çıkış yapmayan oyunları yani switchin özel oyunlarını oynuyorlar.
Mario,Zelda,Splatoon gibi,bazı pc oyunlarıda switche geldi ama yetersiz grafiklerle.
Switch biraz daha sakin,rahat takılmak için güzel bir alet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sırf daha iyi oyun deneyimi için gittim sıfır iPhone 15 Pro aldım. Yarım saat AC Mirage oynanmıyor telefon ele alınmayacak derecede ısınıyor, cayır cayır yanıyor. Pil ömrü de su gibi azalıyor. Ne telefonlar ne tabletler ne de bulut oyunculuk sistemleri iyi performans veremiyorlar. Daha çoook gelişmeleri lazım. Bu yüzden Steam Deck olsun, Switch olsun. Portatif oyunculuk için bulunmaz nimet. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X