Şimdi Ara

Nintendo Switch 2 üretim şablonları sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo Switch 2 üretim şablonları sızdırıldı
    Konsol dünyasında merakla beklenen Nintendo Switch 2 için zaman daralırken üretimin başladığı daha önce gündeme gelmişti. Üretim için hazırlanan şablonlar ve konsolun bazı donanımı da internete sızdırıldı.

Nintendo Switch 2 akıcı olacak

Nintendo Switch 2 konsolunun daha önce 1280 CUDA çekirdeği ve 8 adet Cortex-A78 çekirdeği barındıran Nvidia Tegra 239 yonga setinden güç alacağı gündeme gelmişti. Yeni bilgilerde 256GB 2100MB/s depolama ve 12GB LPDDR5X 7500MT/s RAM miktarı da netleşmiş oldu.

Ayrıca Bkz.Nintendo Switch 2 fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı

Sistem çift fanla soğutulurken Ruiwu marka ses yongası ve NXP üretimi NFC okuyucu yer alıyor. Her iki kenarda çift kanal stereo hoparlörler bulunuyor. Ayrıca üretim şablonlarından da ekranın bir miktar daha büyük olduğu da gözlerden kaçıyor.

Nintendo Switch 2 için daha önce 499$ fiyat etiketi gündeme gelmişti ancak son sızıntılarda dijital sürümün 400$, kartlı sürümün ise 450$ şeklinde tüketiciye sunulacağı belirtiliyor.

Kaynak:https://wccftech.com/nintendo-switch-2-design-pictures-specs/

• 2025 de cikacagini dusunursek eger keske 3nm daha yeni bir teknoloji kullansalarmis , 16gb ram ve ufs4 de olsaymis harika bir cihaz olurmus.Kagit uzerindeki ozelliklere bakarsak gercek anlamda 120hz FHD bir cihaz olacak.Umarim wifi7 ve bt5.4 destegi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 19 Eylül 2024; 01:22:37 >
  • Nintendo için donanımın bir önemi yok exclusive oyunları zaten yüksek donanım istemeyen oyunlar. 7 yıllık cihazda hogwarts legacy çalıştırdılar şu aletle neler yaparlar Allah bilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alınması en mantıklı konsol ama gta6 çıkar mı ki acaba keşke çıksa resmen tüm firmaları batırır

• killnOd kullanıcısına yanıt

Bence Wifi 6E ve Blueetooth 5.2 yaparlar. Cihaz uzun süredir geliştirildiği için günümüz teknolojisiyle çıkması zor. Ekranında 1080 120 ya da 1080 60 olacağını düşünüyorum. VRR destekli 120 olması mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killnOd kullanıcısına yanıt

Nintendo eski donanımı pahalı satmanın peşinde güncel özellikleri asla ve kâta koymaz. Nasıl olsa alanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 19 Eylül 2024; 12:30:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 dolar pahalı 350 olsa bari.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.