Tabi ki hocam gelirse güzel olur kesinlikle ama gelmese de müdavimleri yine alacaktır |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2457. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben her türlü alacağım kısmet olursa ama eleştirimizi yaparız yine de. Ps, Xbox gibi olması gerekmiyor ama bir atılım yapması lazım artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende kesin alırım benim kriterim grafik değil kriterim grafik olsa ps5 çekerim bana nintendo keyif veriyor
ps5 oynarken dnüp bakmayan eşim switchte wonder oynarken görüp elinden bırakmıyor her şey grafik olsa aaa süper görüntü bende oynayayım derler ama öyle değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 11 Kasım 2024; 13:47:19 > -
Grafik için değil de teknik performans için diyorum ben. Çözünürlük + stabilite. Artık cihaz dandik bir telefon gücünde olduğu için son günlerini yaşıyor. 1080p + 60 fps standart olsa yeterli. Yoksa 4K falan gerek yok zaten. Native 1080p 60 fps Zelda oynatsınlar. Grafiği aynı olsa da olur. Ben aktif Nintendo oyuncusuyum hocam zaten dünyasını ve deneyimini anlatmana gerek yok yani :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Kasım 2024; 13:48:59 >
Aynen yeterli olur çokta güzel olur
-
Kasım indirimlerinde sıfır nintendo switch oled almak istiyorum. Uygun fiyatlı ya da indirimli bir yer bulamadım. Gözünüze çarpan güzel fırsat var mıdır? İthalatçı garantili satın alım konusunda fikri olan ya da yönlendirebilecek biri varsa sevinirim.
İyi forumlar
-
Switch 2 yi bekliyorum ps5 ile takas edeceğim 😁😂
Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey danışmak istiyorum. Switch Oled kullanıcısıyım ama bir de bu yeni çıkan konsollardan almak istiyorum. İhtiyaçtan ziyada tamamen heves odaklı. Msi Claw tasarımı çok hoşuma gidiyor, fiyatı da 21'e kadar düşmüş durumda. Sizce alınır mı? Bi fikri olan varsa çok sevinirim. Çok fazla yorum bulamadım o nedenle buraya yazdım.
Hocam zaten el konsolu olmaları tek ortak noktaları. Msi Claw, Steam Deck, Rog Ally bunlar pc alternatifi cihazlar. Alınabilir yani. Bence Msi Claw güzel cihaz. Rog Ally Z1 Extreme de güzel.
-
Eyvallah hocam teşekkürler 👍
Bir yerden 8.500 tl ye oled pokemon edition buldum sıfır cihaz alınır mı sizce oyunlar ne durumdadır, çip taktırılıp türkçe yama vs atılabiliyormuş ama hiç nintendo kullanmadım ya da hiç bulaşmayıp yeni çıkacak versiyon mu beklenmeli
Yeni cihaz geriye dönük uyumlu olacak yani Switch oyunlarını açacak. Fakat 30k fiyatı olacağını düşünüyorum zamanı da düşünerek. Tarih belli değil Mart'a kadar duyurulacağı resmi bilgi. Mayıs gibi çıkacağını tahmin ediyorum. Karar size kalmış bütçe sorun değilse bekleyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Kasım 2024; 19:47:31 > -
Asus rog ally z1 extreme modeli msi dan daha güçlü. Bu cihazlarin en büyük sorunu batarya,
1 saatten fazla oyun oynatmıyor. Sürekli prize takman gerekiyor. Ben de hevesle önce steam deck aldım, oyunların çoğunu açmadı, satıp rog ally aldim oyunların hepsini açtı ama stabil çalışmadı , güzel oynattığı oyun bir bakıyorsun donmaya başlıyor. Onu da sattim. İnan el konsolu olarak switch in verdiği zevki hiçbiri vermiyor.
Çok teşekkürler hocam görüşlerin için. Şimdilik vazgeçtim almaktan, maceraya gerek yok.
30k mı 400-450 dolar olur en fazla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsollarda dünya kadar vergi var malum. Üstüne kar payı şu bu.
-
Cihazdaki ekran görüntülerini, videolarını Macbook'a atmanın bir yolu var mı? İki cihazı kabloyla bağlıyorum ama birbirlerini görmüyorlar.
Doğrudur. Yine de 17-18 bandında olacağını düşünüyorum. Gizala ve medimarktta fiyatlar uçuk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
450 dolarlık konsol nasıl 17-18 olsun hocam. Vergileri belli konsolların.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X