Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.553
Cevap
489
Favori
1.723.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24742475247624772478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kenar boşlukları sorun değilde hala lcd ekran koymak nedir. Artık en uyduruk en ucuz telefonlara bile koymuyorlar. Swtich oled ve steam deck oled'den sonra bunun ekranı attan inip eşeğe binmek gibi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef tüm firmalar artık bu taktiği uyguluyor hocam.

Önce lcd 1-2 sene sonra oled ile birlikte daha yüksek pil performansı.

Asla bekleyemem kendimi biliyorum, çıktığı gibi alırım ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

• dark dragon kullanıcısına yanıt

Hala LCD ekran koyuyorlar ben beklerim bu telefon değil oyun konsolu oyun konsolu demek ekran bakacak sürekli bu gözler demek insan kaliteli ekran ister telefonda olmasa da olur dersin bekleme de çağrı alma da kullanıldığı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Sen bekleyemezsin hocam ben biraz sabretmeye çalışırım artık dayanabilene kadar

• Oled çıkmazsa almam yeni modelde eskiye dönmek nedir ya? Çok büyük hata olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nintedno Oled Pokemon Scarlet ve violet versiyonu japon prizli sizce kaça satılır ikinci el hiçbir sorunu yok

• Selamlar,

Şu ürünü satın aldım ama saatlerce uğraşmama rağmen ne Nintendo Switch’e ne de Xbox Series X’e bağlayamadım.

Sanırım ya yanlış cihazı aldım, ya beceremedim, ya da cihazds sorun var. İade talebi oluşturdum.

Fikri olan var mıdır?

amazon
    8Bitdo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000 Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers (Purple)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D72TNXSC?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_R447PTFK0VT2P0ZTCQFJ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_R447PTFK0VT2P0ZTCQFJ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_R447PTFK0VT2P0ZTCQFJ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

• Legoloman kullanıcısına yanıt

Pc ve Android için bu. Tuş takımı zaten Nintendo'dan farklı. Nintendo için ayrı modelleri var. Switch'te anca ekstra adaptör falan alınca çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ocak 2025; 21:59:9 >
  • Switch 2 çıkınca V2 lere chipsiz softmod gelme ihtimali varmı acaba

• Switchleriniz için çantaya atmalık hangi kablolu kulaklıkları kullanıyorsunuz?

• Merhabalar, evde yatarak oyun oynamak ve pcden sıkıldığım için çerezlik oyun oynamak için switch lite alma hevesine girdim.Switch 2 için bütçem yok lite ne kadar daha destek alır? Bu saatten sonra eski nesil konsol alınır mı? Alınır diyorsanız, 7.3k ya sıfır cihaz alıp p2 haklarla oyun alıp oynamak mi mantikli yoksa 8-9a kırık cihaz mı?
    Birde bu joycon drift muhabbetleri çok gözümü korkuttu. Liteda joycon drift olma olasılığı nedir?

Daha önce hiç Nintendo konsolum olmadı tavsiye verebilecek olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba. Switchi exc. oyunları oynamak için kullanıyorum. Pokemon ile ilgili hiç bir oyun oynamadım. Hangi oyunu oynamamı öneririsiniz. Rpg öğeleri olsun. Pokemonu yakalayım onları sonra dövüştüreyim :) böyle bir pokemon oyunu var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dsb37 kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam
    Öncelikle Switch 1 destek alma konusunda daha sürer diye düşünüyorum. Milyonlarca satmış bir cihazdan bahsediyoruz. Almasa bile oynayabileceğin yüzlerce oyun var. Oyun al sat ile uğraşamam diyorsan çipli alabilirsin ama ben ihtiyaç duymadım. Bir de bence oled al. Nintendonun artısı oled ekran. Uzun yıllar götürür. Tv ye bağlanması da artısı

• scrfc kullanıcısına yanıt
    Başlangıç olarak genelde lets go pikachu(evee) öneriliyor. Bir de rpg olarak daha iyi olduğunu düşündüğüm pokemon legends arceus oyunu var. Ben en azından bunları oynadım ama daha fazla pokemon oyunu da var

• emreaycicek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

• emreaycicek kullanıcısına yanıt
    Hocam TV bağlantılı kullanmiyacagim, birde o kadar bütçe yok onun yerine oyun alırım bir iki tane diye düşündüm. Switch lite in hiç mi gideri yok? Birde bunlarda drift sorunu olma ihtimali çok mu yüksek?

Olasılığı ekstra yüksek değil ama problem şu. Lite tek bir ürün. Yani takılıp çıkarılan bir joycon yok. Drift yaparsa ve kendiniz çözemezseniz komple garantiye / tamire gitmek zorunda cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ocak 2025; 15:41:52 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantide yardımcı oluyorlarsa yine sıkıntı yok. Arada ciddi fark var çünkü biri 7k iken diğeri 12k

İthalatçıya bağlı. Genelde "kullanıcı hatası" demeleriyle meşhurlar. Bütçe Lite için uygunsa yapacak bir şey yok alabilirsiniz. Cihaz güç olarak aynı cihaz.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok inşallah başıma gelmez ama gelirsede Bursa'da illa bulurum tamir edebilecek diye düşünüyorum. Desteğiniz için teşekkürler bugün bı tane alıp gecicem.

• 
Sayfa: önceki 24742475247624772478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.