< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2474. sayfa)
-
-
Anakart sızdırılmış şimdi de. Gerçek gibi duruyor. Artık son düzlükteyiz. Bu ay duyurulmasını bekliyorum. 8 Ocak haftası konuşuluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam steam deck de olsa, diğer konsollarda olsa bana taşınabilir, kullanılabilir gelmiyor. Switch, psp, Vita, 3ds vs. Bunlarin çıkışı ve doğası gereği el konsolu olduğu için elde rahatça taşınabilir ve kullanılabilir geliyor.
Hatta Psp Go yu, sırf yanımda taşımak için aldım, içine de emulatorleri yükledim. Gayetde ufak kullanilabilir bir cihaz oldu, heryere götürebiliyorum.
Steam deck vb. Cihazlar pc türevi olduğu için, o beklenilen taşınabilirligi yok. Ama Çin menşeili firmalarin ürünlerini bilmiyorum tabi.
Tabi durum kişiden kişiye değişir, steam deck diğer cihazlara göre en azından direk konsol kategorisinde kalıyor. Direk kur oyna, dediginiz gibi. Ama yapısı Pc neticede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam Deck, Rog Ally vs. hepsi mini Pc. Pc alternatifi hepsi. Nintendo rakibi değiller. Oyunları çok farklı. Ben Steam Deck'i biraz overrated buluyorum. Daha güçlü ve özgürlük sunan cihazlar daha iyi bence. Rog Ally X gibi. Epic, Game Pass ne istersen kullanırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Ocak 2025; 15:36:34 > -
Taşınabilir gelmemesinin sebebi özel bir işletim sistemi olmaması. Tek suçu Windows 11 gibi performans fukarası işletim sistemiyle gelmesi. Yoksa onun da ekranı, kullanışı ve performansı gayet güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam yapı itibari ile büyük. Elde uzun süre kullanımda yoruyor. Yapıya alışanlar için lafım yok tabi. Bana Switch Lite - Vita benzeri boyut cazip geliyor kullanımda
200 euro hatta çok temiz ise 250 euro'ya gidiyormuş PSP go Almanya'da.
Sırf Kurohyou 1-2 oynamak için bile alınır, Türkçe dublaj çıksın en az 2 kere daha oynarım
-
Bende uygun fiyatli 2. El almistim hocam sahininden üzerinden. Batarya performansı hala iş görür, dış yapısı yıpranmış biraz ama disarda kullandığım için çok da önemsemiyorum. Düzgün çalışsin yeter
GO da Benim için tek sorun şarj portunun farklı olması. Sony hep ısrar etti şarj portlu konusunda, bir standart oluşturmadi. Psp ler Micro USB den şarj oluyor en azından ama. Go da illaki Kendi portlu kullanılacak.
Ps Vita ise el konsolunda hala favorim ama, malzeme kalitesi açısından. Sony o zamanlar elinden geleni yapmış, Oled bile koymuş cihaza. Ne nintendo yaptı bunu, ne de diğer pc vari üreticiler. Hep sonradan yeni versiyon olarak getirdiler.
Sony keşke eski şaşalı günlerine dönebilse konsol konusunda.
Benim içinde öyle ama lite hariç switch aileside tam olarak taşınabilir değil zaten hepsi için bir çanta vs gerekiyor ps vita bu konuda favori konsolumdu isteseler beceremezler o kadar güzel konsol yapmayı şansa oldu muhtemelen
Zaten her ne kadar her seferinde aşırı taşınabilir kafasında alsam bile kullanımımın yüzde doksanı evde kanepede olduğu için deck vs türevleri gittikçe ilgimi çekiyor bütçe varsa ikisinide tavsiye ederim zaten lcd switch ve deck alınca bir konsol parası etmiyor şu durumda
-
Taşınabilir konsollar da en güzel cihaz bence 3ds. Ps Vita bile bana göre çok hantal ve kaba. Zamanında new 2ds pikachu editionu 600₺ ye satmıştım şimdi bakıyorum 20-25 bin ₺ istiyorlar içim cız ediyor 😁
Taşınabilir konsolda zirve New Nintendo 3ds ama xl olmayan gömlek cebi tabiri vardır ya gerçekten gömlek cebinde koyup taşımışlığım var ilk çıkan psp portable da kullandım o da çantasız gitmez gömlek cebi pantolon arka cebi gitmez
Taşınabilir konsol gömlek cebine giriyorsa taşınabilirdir ve new nintendo 3ds te bunu başarıyordu hemde Need For speed the Run, Fifa 15, Mickey Epic falan, Mario 3d Land oynuyordum trende otobüste hem o kadar küçük hemde bu oyunlar vs
Nintendo switch'in taşınabilirliğini şöyle görüyrum misal 31 akşamı arkadaş aradı gel evde switch oynarız diye kutusunda sakladığım için direk kutuyu karton çantaya koydum çıktım ama ps5 ile bi yere gidemezsin valiz taşır gibi
o yönden taşınabilir mi taşınabilir zaten bu tip cihazlara karşı taşınabilir diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Ocak 2025; 10:42:33 > -
Taşınabilirlikte zirve Psp Go hocam bence. Daha da küçüğü kurtarmaz zaten
quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2Taşınabilirlikte zirve Psp Go hocam bence. Daha da küçüğü kurtarmaz zaten
SONY sevmem oyun konsolunda nintendo :)
-
Bende o yüzden Lite i tercih ettim hocam, bence de en uygunu Lite.
Haklısınız tabi toplayinca bir konsol parası etmiyor ülkede. Tercih meselesi oluyor son durumda
Lite herşeyden ucuz hatta, Vita pahalı, Go pahalı, diğer psp ler ucuz değil, 3ds ler pahalı. Suanda en alınabilir konsol Lite bana göre. Hem de güncel.
Hocam new 3ds lerde alınan keyif swich lite de yok
-
O kişiden kişiye göre değişiyor hocam. Ben çok geç tanıştım 3ds ile, o yüzden switch den daha fazla keyif alıyorum.
Yinede en çok keyfi Vita dan aldım bende, el konsollari içinde kullandığım cihazlar arasından. Ama en mantıklısı Lite şuan ki ekonomiyi göre. Aslında bunu kastettim
-
Çipli lite cennet gibi bir yer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
webteknoNintendo Switch 2'nin Anakartı Sızdırıldıhttps://www.webtekno.com/nintendo-switch-2-anakart-sizdirildi-h154043.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 2 Ocak 2025; 16:29:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kurohyou 2 oynadın mı PSP'de? İngilizce çevirisi mevcut Türkçe dublaj olduğunda bir daha oynayacağım.
TeamK4LyoutubeDownload the English patch for Kurohyou 2 right now at: https://www.teamk4l.com/ ! Follow us on Twitter at: https://twitter.com/TeamK4L And if you'd like to, support us on Patreon at: https://www.patreon.com/TeamK4L We hope you enjoy the patch!https://www.youtube.com/watch?v=dqsHupQcNxQ -
izmir'de yok hocam. istanbul ve ankara olmak üzere iki üç kişi var. referanslı kişiler gördüğüm kadarıyla. fiyat en son 2.5k çekmişlerdi ama bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X