Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.509
Cevap
488
Favori
1.718.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24702471247224732474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, switch'i kendi şarj aleti dışında başka adaptör ile şarj eden varmı? Orijinal adaptörü dock'a kurulu. Elde oynarken kullanmak için şarj aleti almayı düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gagcity kullanıcısına yanıt
    Normal android şarj cihazına bağlıyorum daha rahat diye. Bi sorun göremedim şuana kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Ben cfw düşündüğüm için muhtemelen yeni switchte cfw gelmesi çok zaman alacak . Bu yüzden 1 E yönelmiş durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt

Emulatör işi güzel değil. Konsolun kendisinde oynamak her zaman daha keyiflidir. Emulatörlerde çok sorun olur hep. Hatalar, buglar, acayiplikler... Uğraştırıp ayar yapması vs... Konsolun kendisinde ise kusursuz şekilde oynuyorsun. Hatasız, dertsiz.

Zamanında Pokemon oyunlarının eskilerini PC'deki Game Boy ve DS emulatörlerinden oynamışlığım var. O eski oyunlarda bile baya fark ediyor. Emulatörde mesela Nintendo DS ve Game Boy Advance oyunları kasıyormuş da haberim yokmuş. Ben oyunun normali öyle sanıyordum. Sonradan konsolda Nintendo DS'in kendisinde oynayınca fark ettim. Konsolun kendisinde oyun daha güzel ve daha akıcı çalışıyor.

• Anne's Zombie Odyssey benzeri hızlı shoot'em up tarzı oyun tavsiyesiniz var mı? Türü aslında 2D Beat-'Em-Up diye geçiyormuş.

Sunlardan hangisini tasviye edersiniz diye sorayım?

https://www.metacritic.com/browse/game/nintendo-switch/2d-beat---'em---up/all-time/metascore/?releaseYearMin=1958&releaseYearMax=2024&platform=nintendo-switch&genre=2d-beat---%27em---up&page=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 27 Aralık 2024; 21:45:22 >

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

Ben, Baseus Hızlı Şarj Adaptörü 65W aldım. Orijinali sürekli dock'a bağlı. Bunu seyahatlerde kullanıyorum. Ayrıca tek adaptör ile telefon, tablet vs hepsi bir arada olduğundan başka şarj aletine ihtiyaç duymuyorum.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    bende düşük woltlu adaptör var, çok yavas şarj ediyor ve oynarken şarj azalıyor. Sizde böyle bi sorun oluyor mu peki?

• unspoken35 U kullanıcısına yanıt
    Buna benzer anker de görmüştüm, şarj istasyonu diye geçiyor sanırım adaptörden ziyade. 45w bi adaptör düşünoydum, telefon saat kulaklık gibi cihazlarımda da kullanayım diye. 45w orijinali ile aynı hızda şarj edermi peki sizce?

Adaptör veya kablonuz sıkıntılıdır. Orijinal samsung adaptör ve kablosu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

• Switch 2 Oled ekran olarak çıkmalıydı. Oled çıkana kadar beklerim gibi

• https://www.metacritic.com/game/wulverblade/

Çok hoşuma gitti, tam benlik oyun.

edit yalnız üçüncü defadır ilk checkpoint'e ulaşamıyorum :D

Checkpoint'i geçtim ama bölüm sonu bossu ile checkpoint arasında bir dünya eleman var kesecek ne kadar sevsem de benim bununla uğraşmak vaktim yok.

Yerden göğe haklı single player için level yeniden dizayn edilmeli checkpoint arası çok uzak ve aniden çok sayıda düşman sıkıştırıyor boss'a kadar sağlık barı tükeniyor.

"There's actually a boss I'm stuck on because I just can not survive long enough. There's so many dudes between the checkpoint and him that I can never keep enough lives. An upgrade or level system would have been nice to make you feel a little stronger as you progress.

But I digress, this is all complaints from playing a beat em up by myself. So I imagine it works much better if you play with somebody. The tidbits of history and fats are also a really neat addition."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 28 Aralık 2024; 3:48:33 >

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

2-3 sene bekleyemem ben şahsen. Zaten Dock mod kullanıyorum çoğunlukla.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

oled ile çok mu fark oluyor ? switch 2 tahmini kaç k ya çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 28 Aralık 2024; 1:52:7 >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt

Oled ekran daha kaliteli Lcd'den. Elde oynayacak biri için fark yaratıyor evet. Ama ben %90 monitörde oynuyorum. Elde bile oynasam 2-3 sene asla beklemem. Ya da alır ileride satar Oled olana geçerim. 25-30k fiyat bekliyorum ben. 400-450 dolar olur cihaz. Bize gelişi de bu fiyatlar olur. Yurtdışından getiren ucuza kapatır tabii 15 civarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Aralık 2024; 1:57:31 >
  • Arkadaşlar merhaba , eve eş dost geldiginde oynamak amaciyla 2 joycon almak istiyorum ama malum orjinalleri pahali. Acaba joycon muadillerinden kullanan varmidir avantaj ve dezavantajlari neler onerirmisini

tv de oynayan için fark etmez ama arada bile eline alıp oynasan oled tadını alan lcd ekran sevmez oled çok canlı ekran mario oyunları özellikle çok güzel görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 28 Aralık 2024; 9:3:31 >
    Doğru ama 2-3 sene ciddi bir süre hocam mevcut Switch de eskidi artık. Alıp ileride satıp Oled'e geçmek iyi seçenek bence.

kesinlikle hocam süre uzun beklemek can sıkıcı olur şunu direk oled ile çıkarıp sonraki geliştirmeyi yine oled ekrana yapsa tadından yenmezdi ama öyle de böyle de Nintendocuyuz sevmeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 28 Aralık 2024; 9:46:49 >
    Ona katılıyorum. Yeni konsol çıkarırken Lcd nedir. Tabii bu leak Oled çıkabilir de bilmiyoruz.

Switch elde oynayanların daha ağırlıkta olduğu bir konsol lcd ile çıkması bence yanlış karar olur belki de dediğiniz gibi direk oled ile çıkması çık mantıklı bi karar olur

• 
Sayfa: önceki 24702471247224732474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.