Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49.509
Cevap
488
Favori
1.718.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24722473247424752476
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orijinal uygun fiyatlı joycon nereden alabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Switch 2 tamamının videosu çıktı ama burada en ufak bir muhabbeti dönmemiş, ilginç.

Switch 2 başlığında mı dönüyor yoksa muhabbet?  

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

Başlığı yok daha resmi açıklama yok diye. Leak kaynıyor her yer ve artık son çıkanlar muhtemelen gerçek. Ama Nintendo sessiz. Xenoblade duyurdu, Lego işbirliği duyurdu Switch 2'den ses yok. Sanırım en çok leak çıkan konsol oldu şu ana kadar. Artık duyurmaları lazım suyu çıktı. Bu ay bitmesi lazım bu işin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Ocak 2025; 0:22:15 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Başlığı var orada da paylaşım oluyor

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Orayı nasıl görmemişim ya. Buraya yazıp duruyorum ben de. Teşekkür ettim.

• Switch 2 bu sene çıkacak bence de ama çıktığı gibi almanın halihazırda switch sahibi insanlar için mantıklı olduğunu düşünmüyorum. 60 fps oynamak harici bir artısı olmayacak (belki pokemon gibi bir iki oyun olur ona özel). Bir de performans olarak test edilmemiş yepyeni bir konsolun riskli olduğunu düşünüyorum her ne kadar nintendoda bu durum minimize edilmiş olsa da. Konudaki arkadaşlar ne düşünüyor genel olarak ? Konsol çıktı çıkacak diye tekrardan bu klişeyi soruyorum.

• presentmic P kullanıcısına yanıt
    Aksine yeni cihaz 6-7 kat güçlü olacak muhtemelen. 7 yıllık cihaz bu şimdi değmezse ne zaman değecek? Ara konsol değil ki bu. Artık yeni oyunlarda drop yaşatıp duruyor işlemcisi yetmiyor. Echoes Of Wisdom mesela. Ayrıca 60 fps başlı başına güçlü bir etken. 30 ile arasında dağlar kadar fark var. Switch seven bütçesi olan birinin geçmemesi için sebep yok. Zaten bir süre sonra oyunlar gelmemeye başlayacak. Kısmetse satışa çıktığı an alacağım.

En geç Mart bitmeden duyurulacak konsolun bu seneyi geçtim duyurulduktan 2-3 ay sonra çıkmama ihtimali yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Ocak 2025; 13:50:7 >
  • presentmic P kullanıcısına yanıt
    Cep telefonu olsa test olayını anlarım da bu Nintendo switch :) Her sene çıkan bir model değil yani. Her dönem alıcısı olan bir konsol çıkacak. Minimum 6-7 sene de sıkıntısız oyunları oynatacak. Konsol satışlarında büyük pay sahibi olmuş firmanın en ufak detayı bile ince eleyip sık dokuyacağını düşünüyorum.

Türkiye şartlarında maddi durumu orta ve iyi olanların hemen konsolu alacağını düşünüyorum. FPS 30 da olsa 60 da olsa müşterileri hazır bekliyor:) Olay sadece FPS de değil yeni işlemci yeni grafikler ve bu grafiklerde daha da güzel gözükecek oyunlar almak için yeterli bence. Ben de oled kırık cihaz var. Maalesef oyun fiyatları yüksek olduğu için benim mali durumdan dolayı böyle bir yol seçtim. Yeni konsolda kırılırsa ben de almayı düşünüyorum.

• 3ds'ler ne güzel cfw ile çipsiz kırılıyordu

• 
Sayfa: önceki 24722473247424752476
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.