Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
49.509
Cevap
488
Favori
1.718.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24722473247424752476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vouchera devam o zaman. Teşekkürler 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gxlyxlxylxg G kullanıcısına yanıt
    İşini çok düzgün yapan kişiler var. Diğer nintendo konusu sahibi gibi. tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

Yok hocam oynamadım. Pek takip etmedim desem yeri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik tarzı böyle bir hack and slash oyunu var mı Switch'te. Bunu PC'ye indirdim ama gamepad desteklemiyor klavye fare de bana göre değil.

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
    Hocam bunu vitaya portladılar ya
    Okami var ama h&s mi emin değilim
    Aragami var bir de bu tarza yakın

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Vita'da oynayamadığımdan pc'ye yükledim PC'de gamepad sorunu çıktı aslında Android'e yükleyebilirim ama onda da gamepad çalışır ama bu kez map yapma sorunu çıkar diye uğraşmak istemedim.

Sizin Vita TV vardı çalışmıyor mu onda?

Vita TV ile PS Vita'nın farklı nedir ki? Portda sorun var, 3 veya 4. level'da karakter hareketsiz kalıyor.

Yani birkaç saat oynamışlığım var ama ilerlemiyor oyun.

Ben de yarım bıraktım hatalı olduğunu bilmiyordum. Büyük ekranda oynamak istiyorsunuz diye pcde oynuyorsunuz sandım

Bir switch oyunu daha bitti, Ominous Tales, baya güzeldi.

Edit Vita'da Uppers yüklü ama bayadır oynamamıştım onu bitireceğim. Switch'te de başka bir hidden objects bulmacasına devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 4 Ocak 2025; 1:50:55 >
  • Bugün Joycon görselleri sızdı. Ve gerçek görünüyor. Birileri üstündeki kodu Nintendo'nun garanti sorgulama kısmından sorgulamış. Ürün üstündeki bir kod ile geçen sızan anakart üstündeki kod da uyuşuyor. Artık iyice son düzlüğe girildi. Böyle sızıntılar devam edecek belli ki. Artık tanıtımı yapmaları lazım. Yoksa biz parçaları birleştireceğiz yakında :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Ocak 2025; 19:47:14 >
  • Birçok insan joyconların ergonomisinden şikayetçi iken hiçbir değişiklik yapmamak tam Nintendo'ya yakışır bir politika, dedüğüm dedük her zamanki gibi. Ergonomi arıyorsan pro al demeye getiriyor olmalı.

Su listeyi izledim, Pokemon, Zelda ve Mario'ları bir kenara bırakırsak oyunların yarısından fazlası Vita'ya ya çıktı ya da port edildi. Sayılabilir aslında ama 5X hızında izledim üşeniyorum, yalnız her port da keyfile oynanılabilir seviyede değil. Örneğin Blasphemous 5 dakikada falan yükleniyordu.

Topallyoutube
    Discover the ultimate selection of the Top 100 Best Nintendo Switch Games of All Time! From action-packed adventures to unforgettable RPGs, this list covers a wide range of games that define the Nintendo Switch experience. Perfect for fans of all genres, this countdown presents the very best games without commentary, letting you fully immerse yourself in the lineup. Find your next favorite game and explore the must-play titles every Switch owner should know! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 📩 **Business Inquiries:** Email - Irvine858585@gmail.com -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=OxqTqd1f_ao
  • Switch 2 çıktıktan sonra switch oled'ler çipsiz kırılmaya başlanır mı acaba öngörüsü olan var mı 

Yurtdışına çıkan arkadaşıma switch oled aldırmayı düşünüyorum. Aşırı vakit geçireceğim bir cihaz olmayacak koleksiyon amaçlı istiyorum biraz o yüzden yazılımla kırılana kadar bekleyeceğim sanırım çip için içini açtırmak istemiyorum.

Tuşlar bir tık büyütülmüş sızıntılara göre ek olarak hall effect ile geleceği söyleniyor. Yani drift problemi minimuma inecek.

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
    Baya büyütmüşler

• Kolların büyümesi şahane olmuş oled kullanıyorum kendi orijinal kolları hiç ama hiç ergonomik ve rahat değil el büyük olunca elde küçücük kalıyor bende başka büyük bir joypad aldım onunla oynuyorum.

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

mümkün değil hocam çipsiz kırılmaz v2 ler bile kırılamadı, alıp güvenli bir yerde çipletmeniz en mantıklısı olur. switch 2 ler gelince eskilere yönelik işlem yapan yer azalır.

şunu da belirteyim iki cihaz da var vita çok daha ergonomik ve oynaması keyifli. konsolu sony oyunları nintendo yapsın sorun çözülür.

• cihazı satarken nintendo hesabınıda satabiliyormuyuz ? ben nintendo hesabını oluştururken günlük aktif kullandığım eposta adresi ile almıştım ama hesabı da satarsam e posta hesabı bilgisini başkasına vermek istemiyorum. hesapta mail adresi bağlantısı olarak değişiklik yapma imkanı varmı ?

• MSerhan kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 24722473247424752476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.