Hayırlı olsun. |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2478. sayfa)
-
-
trendyol.comKingston 128gb Canvas Select Plus Microsd Hafıza Kartı Sdcs2/128gb Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/kingston/128gb-canvas-select-plus-microsd-hafiza-karti-sdcs2-128gb-p-33639814?boutiqueId=61&merchantId=624588
Bu micro sd uygunmudur switch için?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu aralar bi el konsolu alasım var. Daha önce 3-4 sene önce çipli switch kullanmıştım. Zevkliydi ama satmıştım. Şimdi fiyatlara bakıyorum çipli switchler neredeyse steam deck fiyatı Ankara'da. Steam deck biraz büyük geliyor bana. Deck mi alsam switch mi alsam kararsızım. İyi bir laptobum ve ps5'im var. Ama gel gelelim çipli oled switch'e de dünya kadar para vermek bu saatten sonra biraz saçma geliyor.
Ankara'dan çipli temiz switch satan var mı :D ?
-
Arkadaşlar kürekli bir Switch Oled aldım dayanamadım :D En son 2021'de kullanmıştım sattıktan sonra pişman olmuştum. Gaming notebook + ps5 + switch yeni nesil el konsolları çıkana kadar bana yeter diye tahmin ediyorum.
-
6 ay önce satın aldığım ama hemen hiç kullanmadığım gri renk switch Lite cihazı taşıma çantası, orjinal oyunları (oyun listesi: Doom Eternal, Super Mario Wonder, Bioshock Collection, Need For Speed Hot Pursuit Remastered, Mortal Kombat 11, Street Fighter 2, Resident Evil 4, Resident Evil 5) ve 256GB Kingston Canvas Go Plus microSDXC kartı ile satıyorum, almak isteyenler PM atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 23 Ocak 2025; 10:58:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Switch için olanları da var hocam bu modellerin bazı modeller hem android hem ios hem pc hem switch diye yazar onlara bakmadan almayın
-
Evet biliyorum bir tane var zaten bende, bunu yanlış almışım iade edip parasıını aldım zaten. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı duyguyu nintendo 3ds'i satınca yaşamıştım nasılsa hp Gaming var, ps5 var demiştim ama el konsolu yeri çok ayrı insan bazen köşesine çekilip eline oyun konsolu alıp kafayı resetlemek istiyor bunu yapmayanların çoğu elindeki telefonla oynuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 23 Ocak 2025; 15:38:21 > -
Merhaba, elinde kutulu fire emblem three houses olup satmak isteyen var mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar v2 cihazlar ortalama piyasası ne kadar cfw li ve normal olarak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X