Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: warrer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49.509
Cevap
488
Favori
1.718.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24672468246924702471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Gizala da bundan yok lite var ama lite 2 yok bakmıştım, Ali expressten 1600 civarına aldım tanesini. Alırken ayrı ayrı almak zorunda kaldım ama olsun 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 5 Aralık 2024; 13:51:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Var hocam alıp iade etmiştim . Bu renk yoktu ama pembe almıştım
    Şu an 1700 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 5 Aralık 2024; 14:3:52 >
  • 2 hafta önce yoktu şimdi varmış ama Aliexpressle hemen hemen aynı fiyatta

Ali expresste de fiyatı böyle indirimli aldım bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 5 Aralık 2024; 14:35:34 >

• iptal et alamazsın zaten aliexpressten kargo dahil 30 euro oldu onun yürürlük tarihinden (27 aralık) sonraya kalırsa teslimat 5-10 bin de gümrükçüye ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Aralık 2024; 15:23:12 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Alamaz mıyım çoktan geldi bile 😅

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt

elbette ben de onu diyorum gelenin gelmiştir 27 aralıktan sonra muhtemelen türkiyeye teslimi kapatırlar şu an alacakların da riskli onu söylüyorum

Şu saatten sonra artık almam gibi

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. güvenilir bi orijinal bulabilirsem alıcam bakalım, umarım sorun çıkmaz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aaa siz birde gumruk mu oduyorsunuz    

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Aaa siz birde gumruk mu oduyorsunuz    

Hayat sana güzel hep söylüyorum

• Dostlar selamlar aldığım günden beri vakit ayıramadığım için satmayı düşündüğüm çok az kullanılmış zelda edition oled switch'im var. Sanırım bir 7-8 ay daha garantisi de devam ediyor. Cihazda samsung 512 gb sd kart takılı.

Yanında kutulu oyun olarak

-The Legend Of Zelda Tears Of The Kingdom

-Super Mario Odyssey

dijital olarak da Forumdan güvenilir bir arkadaşla kardeşlik tarzında 4 oyun almıştık.

-mario kart 8 deluxe

-super smash bros

-pokemon legends arceus

-donkey kong

bu oyunlar harici benim de aldığım oyunlar var ama hatırlamıyorum maalesef.

Cihazı kaça satabilirim acaba? Piyasaya çok uzak kaldım sadece cihazı satıp diğer her şeyi ayrı mı satayım toptan mı satayım bilemedim. Fikir verebilecek olan varsa çok çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 7 Aralık 2024; 18:49:53 >
  • Selamlar, yakın zamanda temiz az kullanılmış Pro Controller edindim fakat bunun orijinalliğinden %100 emin olmanın bi yolu varmıdır 🥲

• gagcity kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmadım ama orijinal olmayanlar 900 -1000 civarına satılıyor. Orijinallar 4k civarı. Bu Türkiye fiyatları tabi siz nereden aldınız bilmiyorum. Türkçe bir kaynak bulamadım ama aşağıdaki video ile kontrol edebilirsiniz. YouTube da benzeri videolar da mevcut.

No Wafflingyoutube
    FAKE vs REAL - 10 SIMPLE WAYS TO SPOT Nintendo Switch Pro Controller
    https://www.youtube.com/watch?si=mEHAabzfs5b5sUQo&v=WPPG4VnQ2a8&feature=youtu.be

• mitescere kullanıcısına yanıt

Bu kıyaslama daha detaylı ve güzelmiş. Bu arada video linki bozuktu, açılmıyordu. Video linki düzenledim aşağıdaki açılması lazım.

Edit: Bendeki kolun ağırlığı da 246 gram çıktı. Benim kol ilk çıkan modellerden. Gizli "teşekkür" mesajı bende yok. Eski modellerin bazılarında bu gizli yazı yokmuş.

-

No Wafflingyoutube
    In this brief video we show how to spot fake Nintendo Switch Pro Controllers when compared to a real controller. #nintendoswitchpro #nintendo #howto
    https://www.youtube.com/watch?v=WPPG4VnQ2a8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Aralık 2024; 14:48:57 >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Ben ikinci el aldım hocam ama emin değilim yinede :)

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Güncel olarak en garanti yolu ağırlığı ve titreşim motoru sanırım. Orijinalde Hd rumble var sahtede düz titreşim motoru oluyor.

• 4 yil once Lite vardi satmistim oyun fiyatlarindna dolayi :( simdi Oled ile aranizdayim :)
    Simdi chip islemi yapicam

9K ya kuveytten aldim bence fena degil
    Normal versiyonda 7K idi almisken oled aldim aslinda digerinide alsam olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 11 Aralık 2024; 16:29:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar, kolu merak edip biraz söktüm. Hd rumblelar görünüyor. Hd rumble olan sahtesi varmı hiç görmedim. Başka anlayabilceğim bi kısım bulamadım valla😅

• Bu orjinal olmayan kol muhabbetleri nerden cikti ben yeni aldim pro controller almanyada mediamartkan aldim ama icime suphe dustu orlarda da mi sahte satiliyor. Nintendo reonunda

• WildDestiny kullanıcısına yanıt

hocam mediamarkt tan falan alabileceğiniz bir ürün değil bu sahte kol. 4te1 ' i fiyatına satılıyor pazar yeri olan internet siteleri üzerinden arkadaş 2. el alınca kontrol etme gereği duymuş olay bu.

• 
Sayfa: önceki 24672468246924702471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.