Temu'dan alışveriş yapan oldu mu? Bir iki tane Switch aksesuarı ekledim sepete. 800 lira + gümrük vergisi vs.. 1300 lira gibi bi rakama geliyor. Fiyat iyi onda sorun yok ama site güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2467. sayfa)
-
-
Ana konusundan bakabilirsiniz. Site güvenilir sayısız video var zaten youtubeda. Satıcıya dikkat etmek lazım aynı görselli ürünlerde kalite farkı olabiliyor. Temu böyle bir durumda mağdur etmiyor zaten. Satın alırken kredi iadesi (arama kısmına wincredit, claimcredit yazarak erişiyorsun) de kullanırsan yüzde 40-50 ürün bedeli üzerinden (vergi hariç) iade de alırsın. Kredi kampanyası tanımlı değilse de biraz sabırlı olursan sürekli dağıtıyor temu illa bugün yarın gelir.
-
Tamamdır, çok teşekkürler.
-
Bu soruya cevap verebilecek yok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır kullanamazsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki dil olarak ingilizce vardır heralde dimi içinde 😅
Oluyor genelde yine de alırken bakın. Webten bir bakın çeviri yi kullanarak.
Ori de ilerleyemiyorum hocam, çekilip kaldım. Aynı şekilde TOTK da da daha oyunun basında takıldım 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de takıldığım bir kaç yer olmuştu.baya denedikten sonra geçtim hepsini.
Darksiders serisini öneririm ben 2 den başladım oyun akıyor. Hades aynı şekilde güzel ama bana zor geldi o oyun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
8bitdo alırdım ben olsam
-
Oyun adı nedir hocam
Pokemon da hangisi bende bilemedim.
-
Pokemon Sword.
8bitdo Ultimate yada Switch Pro Controller arasında kaldım, aşırı kararsızım ya. İkisininde önereni çok fazla, bi taraf ağır basmadığı için bende karar veremiyorum. Reddit'e kadar baktım, ikisinide öven çok, eksi tarafları yok denecek kadar az. 8bitdo da şarj docku ile gelmesi çok hosuma gidiyor, sadece nedense ergonomik değil yada boyutu küçük diyen var anlamadım abartılacak kadar küçük mü bilmiyorum.
8bitdo çok kaliteli ama Pro Controller hayatımda kullandığım en iyi controller.
-
8bitdo nes tasarımı kullandım ergonomi de iyi
kafamı karıstırdın yine 😅
yani onda iyise Ultimate de iyidir sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X