Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: melihkhan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.286
Cevap
481
Favori
1.705.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24612462246324642465
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nintendo için distribütör sayılır. Cd Media ile anlaşmalılar. Ben hiç problem yaşamadım şimdiye kadar. Oyunu göndereceklerini düşünüyorum. Beklerdim ben olsam. Zaten yeri yurdu belli bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Kasım 2024; 16:22:24 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler biraz olsun içim rahatladı. Ben de bekleyeceğimi söyledim zaten. Umarım dedikleri gibi iki üç gün içinde gönderirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese Selamlar, iyi forumlar

Umarım sorumu doğru yer de dile getiriyorumdur :) Bende nintendo dünyasında yeni sayılırım bugün mağazada 12 aylık üyelik alırsanız bir kodu da arkadaşınıza verebileceği yazıyor diye gördüm almak isteyen varsa beraber alarak üyelik sahibi olabiliriz diye düşünüyorum.

Konuyu yanlış anladıysam da düzeltirseniz sevinirim ya da kodu da kendim kullanarak 24 ay yapabiliyorsam öyle de ilerleyebilirim.

• Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt

Ben mağazaya güderek alışveriş yaptım ilave yedek joycon aldım birde koruyucu aldım çok yardımcı oldular her taraf Nintendo gizala da yani ben hiç sorun yaşamadım

gerçekten stok aksaklığı olmuştur muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 22 Kasım 2024; 22:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt
    @burhan21

arkadaşlar bunları mutlaka deneyin.

Nintendo switch sports
    Mario wonder
    İt takes two
    snipperclips
    Mario tennis aces
    süper smash bros ultimate

brother oyununu önerenler olabilir ama ilerleyen levellerde rahatsız edici sahneleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 23 Kasım 2024; 9:2:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24612462246324642465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.