Selamlar, Japonya eshop'tan Disco Elysium - The Final Cut alacağım da türkçe dil desteği var mı acaba deneyen oldu mu? |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2464. sayfa)
-
-
oyun switch'de sık sık crash yiyor bilgin olsun. En son öyleydi patch aldı mı bilmiyorum.
-
Stray çıkış yapmış, bilgi geldi NSW den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe desteği yok, teyitli bilgi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nsw den bildirim geldi, Mysims Cozy Bundle çıktı diye. Baktım Maxis oyunuymus. Belki bekleyenler vardır, hemen Youtube da oyunun videolarını çekmeye başlamışlar.
Arkadaşlar cipli makine almak istiyorum. Çocuk da oynasın bende nasiplenim diye :) Başınızı ağrıtmazsam eğer neye dikkat etmem gerekli ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de nintendoyu yeni keşfettim. 14 bin verilir mi ithal cihaza? Yoksa indirime giriyor mu? Evde iki kişilik oyunlar oynama niyetiyle alacağım. Oyun tavsiyelerine de açığım. Teşekkürler :)
Ben geçen ay satın aldım, cihazdan genel olarak memnunum. Çocuğumla iki kişilik oyunlar için, 12 bin TL. ye satın almıştım.
Mario Kart 8 oynuyoruz, tavsiye ederim. Bende tavsiyelere açığım.
-
Çip takma işlemini işini bilen biri yaparsa sorun yaşamazsınız hocam.
-
Avustralya Eshop'da Zelda TOTK indirime girmiş. Hala TR kartları geçiyor mu arkadaşlar? Oyunu almayı düşünüyorum.
Edit: Alma faslını çok kısa düşündüm. 2 yıl aranın ardından yeniden Switch açmamın vakti geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 21 Kasım 2024; 15:34:51 > -
Bu dönemde splatoon 3 almak mantıklı mı ya hazır online üyeliğim varken çip taktırmadan önce online oyunları oynamak istiyorum ama switch 2 ile splatoon 4 net gelecek yani bariz belli kutulu alsam elden çıkarmak kolay olur mu acaba düşünceleriniz nedir
-
-
Bu sene bitirdiğim net en iyi oyundur, iyi oyunlar hocam.
-
Sanırım benimde öyle olacak hocam çok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: brnbryBu sene bitirdiğim net en iyi oyundur, iyi oyunlar hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kişisel fikrim olarak, gerçekten oynamak istiyorsanız bence bir sonraki sürümü çıkacak diye şuan keyiften mahrum kalmaya değmez. Bekledikçe heyecanı sönüyor böyle şeylerin. Zamanında yaşamak lazım.
-
Katılıyorum. Zamanın ne göstereceği hiç belli olmuyor. Oynamak istediğimiz anda eğer imkanımız varsa, o anda oynamak lazım. Erteleyince çoğu zaman aynı istekli hâliniz olmayabiliyor. Veya belirsiz başka aksilikler çıkıyor.
Öncelikle nasıl kullanacaksınız ?
Orjinal mi yoksa çipli mi ?
Orjinal ise ithalatçı garantili almanın bir mantığı yok çünkü garanti diye birşey yok. Osman pazarlama garantisi geçerli öyle düşün. Garanti umursuyorsan distiribütör garantili almanı tavsiye ederim.
Çipli kullanacaksan yine garantili almana gerek yok zaten garanti dışı kalacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 22 Kasım 2024; 12:35:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal kullanacağım. Garanti umrumda değil. Yurtdışından alınca da çok farklı bir fiyatı olmadığını gördüm o yüzden sordum 11-12’ye sahindenden veya yurtdışından almaktansa 14’e taksitli daha mantıklı olabilir diye düşündüm.
İkinci el alacaksanız :
V1 Çipsiz kırılabilir çipten dolayı donanım problemi yaşamazsınız(işçilik kötü ise cihazlar patates oluyor bir süre sonra), pil ömrü 2.5-4 saat arası. 4 saat gittiğini hiç görmedim çok şükür. Dikkat edilecek hususlar joycon drift problemi ve joycon kendi kendine çıkma problemi. Fiyatlar 7-10 arası değişiyor.
V2 Çipsiz kırılmaz çipli çok görmedim. V1 den biraz daha iyi pil süresi var yine joyconlara dikkat etmek lazım. Fiyatlar çipsiz için 6-7 arası ideal fazlası verilmez. Çip ücreti 2.5-3 arası
Oled. En yeni versiyon ses, pil ömrü çok daha iyi ayrıca stand kısmı daha sağlam. Piyasada çoğu yeni cihaz temizine talip olabilirsin. Çipsiz 9-10 çipli 12-13 arası hakkıdır sıfır veya sıfıra yakın olmak kaydıyla.
Yok ben sıfır alacağım dersen sıfır yurtdışı oled 10.5-11 arası 2.5-3 de çip ücreti. Bin tl de sd kart masrafı var.
Dükkanımda bir adet cfw li v1 mevcut ilgini çekerse iletişime geçebilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler Gizala'dan oyun alan oldu mu daha önce? Öğlen saatlerinde bir oyunu almak için stok bilgisi sordum, var dediler. Hemen sipariş verdim. Aradan üç saat geçtikten sonra beni arayıp ürün mağazamızda kalmamış, ya yerine aynı fiyatta bir ürün verelim ya da iki üç gün bekleyin stoklarımıza girecek dediler. Ben de bekleyeceğim dedim. Ama çok gıcık oldum ellerinde olmayan ürünü sattılar bana, açıkçası üç gün sonra da ellerinde olacağına dair hiç umudum yok. Ne yapmam gerekiyor sizce? Gizala güvenilir bir mağaza diye duymuştum ama bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X