< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2463. sayfa)
-
-
Hocam biz tv den kaçmaya çalışıyoruz, siz Tv kullanımını arıyorsunuz
Bu arada lego horizon adventures düşmüş, dün gece bildirim geldi NSW den İndirelim bakalım nasıl olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle ki hocam bazen kardeşimle veya kız arkadaşımla oynuyoruz mecburen TV ye ihtiyaç var e Mario oyunlarini da koca ekran da oynamak da güzel oluyor ha pek iyi puanlar almadı horizon niyeyse yorum yaparsınız hocam bakariz bizdequote:
Orijinalden alıntı: buraoca2Hocam biz tv den kaçmaya çalışıyoruz, siz Tv kullanımını arıyorsunuz
Bu arada lego horizon adventures düşmüş, dün gece bildirim geldi NSW den İndirelim bakalım nasıl olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
kolun linkini atar mısın hocam:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buyur kral çok memnunum koldanquote:
Orijinalden alıntı: mitescere
kolun linkini atar mısın hocam:)
https://www.hepsiburada.com/nintendo-switch-pro-controller-xenoblade-chronicles-2-edition-p-HBV0000111BSK?ftid=91dm2ygvvwer2j64&magaza=ESA%C5%9E&url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam bu 900 lira ama normalde 4000 e satılıyor büyük ihtimalle yan sanayi:) Ne zamandır kullanıyorsunuz bunu.
Tabiki hocam orijinale o kadar para bayilamam şu ara daha yeni aldım 2 yıldır kullananan arkadaşım var gayet memnunquote:
Orijinalden alıntı: mitescere
Hocam bu 900 lira ama normalde 4000 e satılıyor büyük ihtimalle yan sanayi:) Ne zamandır kullanıyorsunuz bunu.
En iyisi 512 gb ile başlamak sonra kart değiştirip büyük karta geçmesi sıkıntı
-
Switch 2'de 1 veya 2 TB kart kullanırım artık 😅
Dostlar siz ne oynuyorsunuz ya zaten oyunlar genelde taş çatlasa 6-7 gb :) Aynı anda kaç oyun oynuyorsunuz ki o kadar hafıza ihtiyacı oluyor.
-
Ben şu an 512 gb kullanıyorum iyi ki 512 gb ile başlamışım 32 tane oyun yüklü içinde daha da 120 gb boşluğum var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Kasım 2024; 14:0:16 > -
Yeni switch aldım ortak arayan varsa oyunlarına bana yazabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı oyunlar parti oyunları arkadaşlarla falan oynamak için duruyor onları hiç silmiyorum (baya çok var çünkü) , 3.parti oyunlarındanda belli başlı güzel oyunlar Switch'te yüksek alan kapsıyor o yüzden (Nier Automata, Mortal Kombat 11 , Grid , It Takes Two, WRC 9 , One Piece PW4 , Dragon Quest 11, EA FC 25 , Persona 5 vb birkaç oyun daha vardı )
-
Süper haber çocukla girişiriz hehhehe:)
Hocam bende de 60 civarı oyun yüklü, 512lik kartta 2.5 gblik boş yer var Bazen insan farklı tarzdaki oyunlara girmek istiyor, cihazda yüklü olmayinca da cihazi acasim gelmiyor.
20-40 gb civarı kaplayan oyunlar sorun oluyor. Yoksa 4-10 gb ağırlıkli ama. 256lik kart varken indie oyunlara yerim olmuyordu, 15-20 arası oyun kurmuştum ancak.
Bugün baktığımda Pc deki Arşiv 1.7 TB olmuş. Sanırım 2 TB a geldiğinde artık salmaya başlarım
Sürekli yeni oyun keşfedince (reddit sağolsun), arşiv git gide büyüyor. Switch 2 çıkınca dahi, yeni oyun keşfetmeye devam edeceğiz ki, halen indie oyun çıkmaya devam eder Switch 1 e.
Bu arada henüz Nintendo nun kendi oyunlarına adam akıllı giriş bile yapmadım, diğer stüdyolarin oyunları sağolsun. Halen daha nintendo oyunlarına sıra gelecek
Aynı anda en fazla 2 bilemedin 3 oyun oynayan biri olarak benim de yıllardır anlam veremediğim bir olaydır cihazların storage'inın yukseltilmesi, 1-2 TB'lik hafızalar, yedek hardiskler vs.
Isım bitince silerim yeni oyun yuklerim tüm oyunları aynı anda yüklemenin mantıgı bana uymadı hiç. Tabi dediğim gibi ben oyunlarda sürekli daldan dala atlayan bir insan degilim.
-
Taşınabilir olduğu için istediğin oyun konsolda hazır olsun ki diğer oyundan sıkıldığında bir başka oyunu oynarım diye tutuyorum, belli oyunlar da(parti oyunları) arkadaşlarla ve aileyle oynayabilir diye duruyor konsolda.
Geçen eve misafir geldi bi Switch tanıtımı yaptım yazlıkta götür oyna otobüste şehirlerarası elde oyna vs derken tv ye bağladım 4 kişi bowling ve tennis oynadık
çıkmadan önce mediamrktta 24000 tl ye sipariş verdiler
bilmeyen tanıyınca bile seviyor o kadar ürün satmış ama daha bilmeyenler var birde daha çok bilinse ps5’i ikiyle çarpar üçe böler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 18 Kasım 2024; 13:36:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X