Hocam zaten el konsolu olmaları tek ortak noktaları. Msi Claw, Steam Deck, Rog Ally bunlar pc alternatifi cihazlar. Alınabilir yani. Bence Msi Claw güzel cihaz. Rog Ally Z1 Extreme de güzel. |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2461. sayfa)
-
-
Eyvallah hocam teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yerden 8.500 tl ye oled pokemon edition buldum sıfır cihaz alınır mı sizce oyunlar ne durumdadır, çip taktırılıp türkçe yama vs atılabiliyormuş ama hiç nintendo kullanmadım ya da hiç bulaşmayıp yeni çıkacak versiyon mu beklenmeli
Yeni cihaz geriye dönük uyumlu olacak yani Switch oyunlarını açacak. Fakat 30k fiyatı olacağını düşünüyorum zamanı da düşünerek. Tarih belli değil Mart'a kadar duyurulacağı resmi bilgi. Mayıs gibi çıkacağını tahmin ediyorum. Karar size kalmış bütçe sorun değilse bekleyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Kasım 2024; 19:47:31 > -
Asus rog ally z1 extreme modeli msi dan daha güçlü. Bu cihazlarin en büyük sorunu batarya,
1 saatten fazla oyun oynatmıyor. Sürekli prize takman gerekiyor. Ben de hevesle önce steam deck aldım, oyunların çoğunu açmadı, satıp rog ally aldim oyunların hepsini açtı ama stabil çalışmadı , güzel oynattığı oyun bir bakıyorsun donmaya başlıyor. Onu da sattim. İnan el konsolu olarak switch in verdiği zevki hiçbiri vermiyor.
Çok teşekkürler hocam görüşlerin için. Şimdilik vazgeçtim almaktan, maceraya gerek yok.
30k mı 400-450 dolar olur en fazla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsollarda dünya kadar vergi var malum. Üstüne kar payı şu bu.
-
Cihazdaki ekran görüntülerini, videolarını Macbook'a atmanın bir yolu var mı? İki cihazı kabloyla bağlıyorum ama birbirlerini görmüyorlar.
Doğrudur. Yine de 17-18 bandında olacağını düşünüyorum. Gizala ve medimarktta fiyatlar uçuk
450 dolarlık konsol nasıl 17-18 olsun hocam. Vergileri belli konsolların.
-
Hocam yurtdisi cihazları kastetmiş sanırım arkadaş. Umarım uzun süre sürmez kırılması, satışları da iyi olurda, switch 1 gibi sezon geçiririz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Switch 2 bizde 20K olur en az.
-
450 dolar olursa daha da fazla. Ki fiyat tahminim bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Kasım 2024; 17:47:12 > -
Ps5 pro'nun 50 binden çıkış yaptığı ülkede switch 2 30bin liradan aşağı gelmez bence
-
Bilgisi olan yok sanırım🥲
Switch 2 En az 20k en çok 25k diyorum bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 12 Kasım 2024; 21:6:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oled versiyonu almak istiyorum ama chipli mi almam lazım chipsiz mi? chipli alırsam cihazın sıfır olduğunu nasıl anlarım? (2. el cihazı satıyor olabilir adam emin nasıl oluruz sıfır cihazı chiplediğini)?
-
Öncelikle güzel günlerde kullanın, ileride iyi ki almışım diyeceksiniz.
Sorunuza gelirse bu kesinlikle mevcut internetiniz, modeminiz ile ilgili bir durumdur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X