Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.286
Cevap
481
Favori
1.705.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24602461246224632464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim, bir oyun indermesi 10 12 saat sürüyor ortalama. Tek tek indirdiğini varsayarsak baya sıkıntı. Superbox kullanıyorum bundan kaynaklımı acaba? Yada bi yolu varmı iyileştirmenin acaba?
  • newinhere N kullanıcısına yanıt
    Superbox hızları düşük diye biliyorum, Maalesef bunu düzeltmekte pek mümkün değil. 10-12 saat uzun ve bu kadar sürmüyor normalde (misal ben de 100mbps'e kadar Superonline fiber altyapısı var)

Varsa fiber altyapısı kullanan bir tanıdık bu bir çözüm olabilir.
  • Güzel cihazmıs
  • Sıfır bir switch Oled alarak aranıza katıldım.

Nintendo oyunlarını oynamak ve el konsolu deneyimlemek için alıyorum ilk defa nintendo'ya giriş yapıyor olacağım. Switch 2 çıkmadan hemen önce alarak doğru mu yaptım bilemiyorum ama oynamadığım bir sürü oyun var uzun bir süre beni götürür diye düşünüyorum.

Aldıktan sonra yeni ve tecrübesiz olan birine önerisi olan var mı konsoldan alacağım zevki artıracak tarzda?

İhtiyacım olur diye düşünüp aşağıdakini satın aldım. Hafıza kartı almam gerekir mi ilk başta?

Yorumları olan varsa sevinirim.

İyi forumlar

amazon
    Teyomi Nintendo Switch OLED ile uyumlu çanta, Switch OLED kılıf, şeffaf şarj edilebilir, Nintendo Switch OLED aksesuar çantası, koruyucu folyo, Joy-Con, Joystick kapağı (siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BY1RCMPS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Yüksek çözünürlüklü 60 fps zelda'da kafayı yerim.

• LinkX kullanıcısına yanıt
    Ben bunun olmama ihtimalini 0 görüyorum. Fakat Nintendo gidip buna 50 60 dolar istemez umarım. Ps şu an enhanced desteğini ücretsiz veriyor. Nintendo da yapmalı ama bakalım. Ama cihaz Switch'ten kat kat iyi olacak. Totk ve Botw zaten çok verimli çalışan oyunlar bu güçsüz cihazda. Yenisinde harikalar yaratır.
  • Arkadaşlar selamlar Nintendo OLED versiyonu var TR garantili satmak istiyorum ilgilenen olursa mesaj atabilir
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun konsol.

Docked oynayacaksan sağlam oyunlara girmeden hemen bir Pro controller öneririm, %100 daha keyif alırsın.

Çantadan çıkmazsa koruyucuyu ihmal etme, hafıza minumum 128 iyidir.

Hayırlı olsun hocam.

Ne doğru yapmışsın, ne yanlış. Şahsi fikrimi soracak olursan ben almazdım son düzlükte. Ama burada şu da önemli. Oled'i 10-12'ye aldınız tahminen. Yeni cihaz 30k civarı olacaktır. Ben o bütçeye çıkamam diyorsanız tabii ki doğru yapmışsınız. Ben yeni cihazı kısmetse alabileceğim, Mart'a kadar duyurulacağı resmi bilgi. 2025 ilk yarısında çıkmama ihtimali yok. Mart duyurdular diyelim en geç senaryo, 2-3 ay sonrasında raflarda olacak.

Dışarı çıkacaksa cihaza kesinlikle bir çanta öneriyorum. Ve evde de olsa, dışarda da olsa ekran koruyucu mutlaka alın. Dock içindeki çıkıntı o ekranı çiziyor. Ekran plastik. Plastik zor kırılıyor ama kolay çiziliyor.

Hafıza kartı konusu size bağlı. Aynı anda 1-2 oyun oynayacaksanız çoğunlukla kendi hafızası yeterli olur. Fakat kafa rahatlığı için bir tane 64 gb alabilirsiniz. Ama önceliğiniz bir oyun için dahili hafıza olmalı. Dahili hafıza daha hızlı çalışıyor. Hafıza kartı ss ve video tutmak için de faydalı oluyor. 64 var bende de.

Joycon'lar dock modda oynarken yorabiliyor, küçük ürünler. Benim elim büyük olmamasına rağmen rahatsız oldum kısa sürede. Pro Controller aldım. Kullandığım en iyi controller sanırım. Fakat orijinalleri pahalı. Bütçe sorun değilse tavsiye ederim. Aksesuar şu bu için Gizala'ya bakabilirsin. Biraz pahalı piyasaya göre ama ülkemizde resmi distribütör konumunda kendileri. Hizmetleri de iyi.

Oyun kısmına gelelim. Malum, ülkemizde mağazası yok. Oyunlar pahalı. "Bana para hiç sorun değil" derseniz kutulu da dijital de istediğiniz gibi takılabilirsiniz rahat rahat. Fakat böyle değilse dijital olarak almanızı öneriyorum fakat tek başınıza değil. Hesap alım satım başlığımız var. Şu an 1700-1800 lira olan oyunu orada çok ucuz fiyatlara bulabilirsiniz eskiden alınan hesaplar olduğu için. Ben neredeyse tüm oyunları böyle oynadım. İstisnalar hariç hepsini de işim bitince sattım. Yoksa para dayanmaz. Referanslı, eski, güvenilir kişileri takip edin. Şu ana kadar problem yaşamadım ben.

Bu dursun, yeni konsolu da alırım derseniz Botw, Totk gibi oyunları bekletin bence. Çok büyük ihtimal daha yüksek çözünürlük ve 60 fps gelecek bu oyunlar. Deneyiminiz daha iyi olur.

Oyun başlığı;

https://forum.donanimhaber.com/nintendo-switch-dijital-oyun-alim-satim-takas-ana-konu--128030417-672

Hayırlı olsun tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Kasım 2024; 13:59:52 >

• Teşekkür ederim hocam. Pro Controller'a bi göz atayım farklı fiyatlar gördüm bin lira olanlar orijinal değildir diye düşünüyorum .@Dictattor

@JePinkman

12'ye aldım hocam doğrudur taksitli 6 ay vade farksız mantıklı geldi. Ps5 sahibiyim hali hazırda. O konsolu da ilk çıktığı gibi almayıp biraz beklemiştim elimde ps4 vardı. 1 bucuk sene önce yükseltme ihtiyacı duydum. Hem biraz bu alışkanlıktan, hem de daha önce hiç switch deneyimlemediğimden içindeki exclusive oyunlara dalar baya bi vakit geçiririm bunlar bitince de yeni nesile geçmeye ihtiyaç duyarım diye düşündüm. Bu yüzden Lite model baktım ilk ama fiyat farkı çok olsa da özellik ve deneyim olarak da farklar gördüm Oled tercih ettim.

Dediğiniz gibi 30k civarı bir fiyat olursa ilk çıktığı gibi alacağımı sanmıyorum. Elimdekinin biraz suyunu çıkartıp öyle geçerim gibi.

Seyahat eden biriyim bunun için çanta alayım dedim. Ekran koruyucuyu da aynı şekilde takacağım ilk haftadan.

Sanırım bir nintendo online üyesi olunca voucher-kupon alınabilen bir sistem varmış pahalı oyunları voucher satın alıp oynarım diye düşünmüştüm. Diğer oyunlar için de paylaştığınız kardeşlik konusundan yararlanırım çok teşekkür ederim yardımlarınız ve değerli fikirleriniz için.

Evet online alıp voucher kullanabilirsiniz. Şu an en ucuzu 2200 lira. Bunu alıp iki oyun alabilirsiniz. Çoğu oyunda geçerli. Fakat benim önerim de yine dediğim gibi. Kendiniz alacaksanız da tavsiyem bir ana hesabınız olsun şahsi. Diğer her oyun için yeni hesap açın. İlerde satmak isterseniz 1-2 oyunu olan hesabı satmak kolay. Ben ana hesabıma hiç oyun almıyorum neredeyse. Sadece oynarken user olarak kullanıyorum.

Standart model - Lite - Oled. Üçünün de gücü aynı. Alacağınız fps aynı yani. Lite sadece el için. Ama monitörde, tv'de de ayrı bir keyfi var o yüzden almamanız iyi olmuş bence. Oled'in farkı ekran, hafıza ve arkası. Oled çok şık cihaz ama sık sık elde oynanmak isteniyorsa rahatsız edici bir süre sonra. Çünkü büyük ana cihaza göre.

Oyun fiyat bilgisi için şurayı kullanabilirsiniz;

Hangi mağazada en ucuz vs. hepsini gösterir.

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★eshop-prices.com
    eShop-Prices.com – A price comparison tool for Nintendo Switch games
    https://eshop-prices.com/?currency=TRY

Hayırlı olsun tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Kasım 2024; 14:20:23 >

50-60 dolar olmaması lazım ama nintendo bu. Bir 10 dolar verin upgrade edin der kesin. Neyse şu donanımı merak ediyorum gerçekten el konsoluna dlss gelmesi çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 13 Kasım 2024; 14:23:8 >

10 dolar ise iyi yine   Nvidia ile çalışıyorlar. T239 ile geleceği söyleniyor. DLSS olacaktır.

• Bende 512lik kart aldım (256 yetmiyordu), çipli Lite ile takılıyorum. Yine kırılmadan tercih etmem yeni cihazi. Pc de yaklaşık 2tb lik arşiv var. Suyunu çıkarana kadar switch 3 bile çıkabilir

Xbox Series S i sadece hype i olan oyunlar çıkınca açıyorum, gamepass sağolsun. Eski ps4um sony nin desteği ile bayagi yere kadar geldi. Yeni oyunlar da cezbetmiyor, özellikle elde oyun oynamaya alışınca. Gerçekten büyük rahatlık, tv karsisinda takılma zorunluluğu olmaması

T239 hakkında bilgim yok rtx 2050 ile mi denk?

Grafik biriminin düz kas gücü olarak aşağı yukarı. Farkı tabii daha güncel bir donanım ve teknoloji.

Death Strading'de şöyle bir sonuç veriyor. Switch exc. oyunlar zaten AAA oyun grafiği peşinde olmadığı için bu seviye bir kart yeterli gayet. DS'de bu fps değerlerini veren güçte bir ürün Breath Of The Wild'da ne yapar bir düşünün.

Tabii bunlar %100 doğru bilgiler değil. Digital Foundry'nin de tahmini. Ve eski bir video. Daha farklı bir şey çıkabilir karşımıza.

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

Ekleme: Videonun devamında fps 40'lara düşebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Kasım 2024; 15:56:1 >

Anladım hocam teşekkürler. Nintendo'dan bilgide sızmıyor iyice dayanamaz oldum.

Mart'a kadar 4 ay kaldı. En geç Mart bir de. Biraz daha sabır.

• ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
  • Güzel ikili oldular TV den oynamak büyük rahatlık

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
  • 
Sayfa: önceki 24602461246224632464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.