Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2482. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.671
Cevap
496
Favori
1.745.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24802481248224832484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim.

Oyundan oyuna değişiyor biliyorum ancak genel olarak hangi bölge tercih ediliyor şu anda? Kartların sorun yaratmadığı ve görece daha uygun hangi bölgeler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZimaaBlue -- 1 Nisan 2025; 18:24:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihazı sıfır alanlar, cihazın kutusunun daha önce açılıp açılmadığını belirten bir şey var mı? Geçenlerde bir yeri aradım cfw li switch için sıfır diye satıyor 15k ya hafıza kartı vs her şey dahil. Kapalı kutu takıntım olduğu için kapalı kutu olup olmadığını sordum ama cihazı sıfır da alsan daha önce açılıp açılmadığını anlayamazsın tarzında bir cevap verdi bana çok mantıklı gelmedi. Sıfır alanlar bilgi verebilir mi?

Edit: Unboxing videolarında da bir jelatin vs falan gözükmüyor direkt açılıyor kutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 2 Nisan 2025; 18:53:14 >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Fabrika kokusu olur baska zor

• Switch 2 muhteşem geliyor. Sadece FS oyunu bile konsolu 5M daha fazla sattırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Jelatinde yok güvenlik bandıda. Anlayamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cfw li cihaz diyor, cihazin sadece kutusu değil içi açılıp çip takılıyor.

Kutuyu ve cihazı açıp çip takıp geri koyuyorlar hocam.

• saricoban38 kullanıcısına yanıt

biliyorum hocam kapalı kutuyu benim yanımda açıp ondan sonra takın çip dedim de, zaten anlamanın yolu yokmuş kutunun açılıp açılmadığını saçma geldi bana baya. Özellikle e-ticaret sitelerinde önüne gelen iade ediyor cihazları sıfır diye alınan cihazların büyük çoğunluğu iade vs olabilir yani

• Merhaba Coop oyunlar için ekstra kol veya joy-con almak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek. Alternatif dönüştürücü aparatlar var Ps5 kolu vs için. PowerA nın kablolu kolları var. Bunlardan hangisiyle tüm oyunlarda sıkıntı yaşamadan oynayabilir miyim Mario Party vs. Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LeoMaximus L kullanıcısına yanıt
    8 bitdo ultimate C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrfc -- 3 Nisan 2025; 13:19:20 >

• Yeni başlık mı açıldı direct ile alakalı hiçbir yorum yok ölü toprağı mı serpildi nintendocular benim gibi ihtiyara mı kaldı direct yorumu

az önce izledim muhteşem olmuş bence bu sefer olmuş nintendo hem nintendo hem ps ve xbox ayarında grafikler hdr zeldalar filan o ne yaaa 

• sadays S kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159597833

Bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: scrfc

Bugün japonya e shop kapanıyor. Bundan sonra hangi ülkeyi önerirsiniz. Eshop price da uygun olarak norveç ,yeni zelanda,brazilya,güney kore görüyorum. Bu ülkelerden kullanamadıklarımız var mı?
    Hangi ülkeye geçtiniz acaba?

• scrfc kullanıcısına yanıt

gördüm ama fiyat ve oyun fiyatları uçmuş bunların da bir tarafı kalktı daha düne kadar batıyordunuz bu millet sizi ayağa kaldırdı böyle mi teşekkür ediyorsunuz 

• kenanbal kullanıcısına yanıt
    Şimdilik amerikada duruyorum. Bir şey alacak olursam eshop price a bakarım artık. Gerçi brezilya,şili v.b yerler için farklı bir prosedür var mı onu da bilmiyorum.

• scrfc kullanıcısına yanıt
    Brezilyafan da rahat alınıyor kimlik kodu gibi bişey istiyor onun için de generator siteler var sorun olmuyor

• DarkPssngr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• DarkPssngr kullanıcısına yanıt
    Bu da kalkmamış mıydı dostum? Yakın zamanda aldın mı Brazilya mağazasından acaba?

• ZimaaBlue kullanıcısına yanıt
    Aldım ben yakın zamanda

• 2 yıllık switch lite temiz , yanında kutulu Mario Kart 8 delux var 5000 TL alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 3 Nisan 2025; 21:35:16 >
  • 
Sayfa: önceki 24802481248224832484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.