< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (147. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba. Ben V2 cihazıma yakın zamanda çip taktırdım. Cihaz çip takılmış halde her şey yüklü bir şekilde geldi. Ancak bugün bilmeden cihaz uyku modundayken sd kartı çıkarttım cihaz açıldı ve ekranda hata mesajı vardı. Tekrar takıp açtığımda cihaz direkt açılıyor cfw ve ofw seçimi gelmiyor ve albüm kısmı falan hiç bir şey yok. Ne yapmam lazım bilen yardımcı olabilir mi?
-
sd kartı çıkarıp cihazı açtığınızda no sd ekranı geliyor mu?
-
Yok maalesef. Sanki cihazda hiç işlem yapılmamış gibi orjinal olarak açılıyor. Albüm kısmı vs ofw de olduğu gibi.
-
Lehimlerinizin yenilenmesi gerekiyor. Eğer montaj yaptırdığınız yer yardımcı olamayacaksa bana PM atabilirsiniz.
-
18.0.0 bendeki güncelleme ve oyun çalışıyor
minimum 18.0.0 olsa da yeterli 18.1.0 olması gerekli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 30 Ekim 2024; 11:28:22 > -
Merhaba arkadaşlar. Çipli V1 cihazım var Tinfoil ile oyun indiriyordum ama orası artık kullanılmaz olmuş galiba. Şuan nasıl indiriyorsunuz oyunları bir Telegram grubuna girdim oyunlar var ama bunları cihaza nasıl atabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beni öyle büyük bir sıkıntıdan kurtardınız ki anlatamam. Çok teşekkür ederim
-
Ücretli veya ücretsiz çalışır durumda olan Tinfoilshop tavsiye edermisiniz?
-
Tinfoil dışında insanlar DBI Installer öneriyor ama bizzat da kullanmadım, bu programı araştırabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Albümün içerisinde muhtemelen DBI uygulaması vardır. Onu kullanabilirsiniz. Nasıl kullanacağınızı öğrenmek için, YouTube'a DBI MTP Responder Method yazıp aratın.
-
bu eshopu kullanın hocam
Modding LabsyoutubeVieni a trovarci su Discord: https://discord.com/invite/xje8nAUenF -------------------------------------------------------- Supporta Modding Labs: https://www.paypal.com/paypalme/moddinglabs -------------------------------------------------------- ATTENZIONE: Come spiegato piu volte nel video Ghost Eshop non è affiliato a noi di Modding Labs, in merito a questo per ricevere maggiori informazioni inerenti allo shop si consiglia di chiedere direttamente allo staff di Ghost Eshop tramite i link twitter & discord sottostanti: Twitter: https://x.com/GhosteShop Discord: https://discord.gg/a7vdfT6YPq --------------------------------------------------------https://www.youtube.com/watch?v=rhvjV_VObQU -
Dostlar merhaba,
Çipli Oled sahibiyim. Yaklaşık 1 ay öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum ancak cihazı OWF yani kendi orjinal Home Brew' ü üzerinden 19.00 sürümüne güncelleme hatasında bulundum ve o günden beri sorun yaşıyorum.
- Youtube' daki rehber videoları aracılığıyla EmuMMC üzerinden CWF' yi tekrar oluşturabiliyorum. Atmosphere (1.8.0) ve Tinfoil' i (sürüm 18.0) en güncel versiyonlarını kuruyorum. Fazlaca payload.bin hataları alsamda Atmosphere' i bir şekilde çalıştırabiliyorum ancak cihaz Tinfoil' i hiçbir şekilde açmıyor aşağıdaki gibi bir hata veriyor.
2. Cihaza doğrudan Nintendo klasörü içerisine hazır oyunları atarak ya da .nsp dosyalarıyla otomatik kurulum yaptığımda Home Brew menüsünde oyunlar gözükmüyor dolayısıyla henüz oyun çalıştırabilmeyi başaramadım. Tinfoil' i çalıştırabilsem oyun işini de çözebileceğim gibi duruyor ama o da çalışmıyor.
3. Aynı SD kart içerisinde hem Android hem de CWF kurmak istiyorum. Partition SD' yi de buna göre biçimlendiriyorum ancak EmuMMC yaptıktan sonra tüm partition' lar siliniyor veya bilgisayardan Lineageos 21' i atmak için hafıza kartını bağladığımda EmuMMC partitionu nedeniyle bilgisayar kartı görmüyor.
İzlemediğim rehber videosu kalmadı. Videolardakilerin aynısını yapmama rağmen bende bir yerlerde hata veriyor ve sistem çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. Hekate üzerinden nand flash' a cache check yaptığımda sıkıntı gözükmüyor referans değerlerin üzerinde değer veriyor cihaz bu nedende nand' in yanmış olduğunu da düşünmüyorum.
Bir yerlerde bir şeyleri hatalı yapıyorum ama nerede hata yaptığımı bilmiyorum. 1 aydır makina yatıyor boş boş. Bana tamamen sıfırdan CWF' yle ilgili tam bir rehber paylaşabilecek var mı?
-
Diyaloglu oyunlar bıktırıyor bazen oyun mu oynuyoruz çizgi film mi izliyoruz deyip siliyorum diyaloglu oyunları birde bas bas geçemiyorsun zorla izletiyorlar kamu spotu sanki.
-
Hikaye akışına uygun olarak olsun, lakin aşırı abartmışlar bunda 2 saate yakın oynadım iki adım atıyorum direk diyalog yani bir Mario oyunun da gereksiz bu kadarı bıraktım simdilikquote:
Orijinalden alıntı: Demir1357Diyaloglu oyunlar bıktırıyor bazen oyun mu oynuyoruz çizgi film mi izliyoruz deyip siliyorum diyaloglu oyunları birde bas bas geçemiyorsun zorla izletiyorlar kamu spotu sanki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hemen tüketmiyim diye oyunu sonraya bırakmıştım ama bu hafta sonu girip oynarım olmazsa silerim birde tamam koy diyalog seveni vardır saygı duyarım ama sevmeyene de geçme fırsatı versin çok oyun sildim öyle. Wonder ne güzeldi oysa gir oyna çık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 31 Ekim 2024; 12:32:13 > -
Selamlar makul fiyata v1 alınır mı ikinci el ? Tek problem sadece cihaz var başka hiçbir aksesuar yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alınır , dock satanlar oluyor yada amazonda ufak portatif docklar var onlardan alırsın istiyorsan
-
-
Hats paketini indirip kuraraanız onda sigpatchler güncel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X