Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.446
Cevap
178
Favori
142.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 2 set v1 cfwli cihaz var kutulu ve herşeyi tam. Düşünürseniz özelden yazın bir seti satabilirim.

• deaththroes kullanıcısına yanıt
    Bugun aldım hocam komik bi rakama geldi ps vita parasına aldım. Tek 1 joycon kendiliğinden çıkıyor onu tamir ederim drift yok. Rcm jigi de ataçtan yapacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şuan Nintendo Switch v1 cfw (yazılımsal kırık) var. Çipli Oled model aldım diyelim sd kartı taktığımda içindeki oyunları tekrar mı indirmem gerekir yoksa oyunlar çalışır mı?

Oyunların save yedeğini EdiZon ile alınabiliyormuş.Kopyala yapıştır şeklinde toplu save yedeği alma yöntemi var mı?

• trust88 kullanıcısına yanıt
    SD kartı baştan kurmanız gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt

Oyun save yedeği için EdiZon mu kullanmalı.

• s.t.a.l.k.e.r geldi indirip oynayalım

• trust88 kullanıcısına yanıt
    Checkpoint kullanabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Klavye mouse olmadan ben beceremiyorum çünkü nişan almak kolla kolay bir şey değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

Hocam bende klavye mous sevmiyorum atari salonlarında çocukluk geçtiğinden heralde gamepad seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 6 Kasım 2024; 15:58:19 >
  • Lite cihazımı epeydir satamadım ve şuan iyi ki satamamıoım diyorum çünkü canım çekti. Zelda BOTW oynuyorum Türkçe olarak ve ben bu oyunu TOTK'dan daha çok sevdiğime kanaat getirdim. TOTK'un daha iyi bir oyun olduğunu kabul ediyorum ama ben şahsi olarak BOTW'u sevdim. Daha basit bir kere. Çok katmanlı değil. Bir de bi kuşun bi yerde çaldığı bi soundtrack var. Bayılıyorum o müziğe onun hatrına bile BOTW daha iyi derim.

• Arkadaşlar "Gachinco Tennis S" bu oyunu malum yerlerde bulamadım. Kaynak önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:)

• Arkadaşlar zelda botw oynuyorum, dlcsini yüklesem türkçe yaması bozulur mu ? birde bu cihaza mod atılabiliyor mu ?

• stalker yükledim 2 oyun yüklendi trilogy diyo Clear Sky ve Call Of Pripyat oyunları

• only japan diyorlar belki ondan olabilir hocam videolara baktımda 2 topta bir animasyon düşüyor sahaya güzel gelmedi videoları mario aces gibi geldi

Güzel tennis oyunu bende arayışındayım ama adam gibi powsuz sahaya süper güç düşme animasyonu olmayan bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 8 Kasım 2024; 11:32:8 >
    Harry Potter Quidditch Championship Nintendo Switch için de çıktı, bugün deneyeceğim bakalım nasıl port etmişler.

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Bi dene bakalım güzelse haber edersin stalker güzel olmuş yükle mutlaka

Ben de arşivime ekleyeyim

• heyaliriza kullanıcısına yanıt

Ekle hocam çok iyi olmuş tv de oyuyorum

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Ben bulamadım

• Metal slug tactics indiriyorum şimdi

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.