Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.491
Cevap
181
Favori
144.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl çıkılıyor bilmiyorum da hocam Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu Ben direk programla oyun kurup oynuyorum. Birde hile ve tr yama yapabildiysem tamamdır benim icin Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir oyunu r1 e basılı tutup girebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heyaliriza kullanıcısına yanıt

Peki hocam sağolun.

Hocam acaba switch için Telegram gurubu var mi Türkçe. Yeni çıkan tavsiye edilen oyunlar için vs. Veya Türkçe yama vs. İçin. Yeni çıkan oyunları ancak forumda görürsem haberim oluyor. Switchbuddy diye uygulama buldum Google play de, onda da tüm oyunları gösteriyor, hangisi iyi kötü seçemiyorum Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Telegram var ama ingilizce orası çok daha iyi

Paylasabilir misiniz hocam acaba?

NSW Torrent Library

Teşekkürler hocam buldum sağolun, çok güzel oyun kitaplığı varmış Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

Rica ederim hocam

Hocam merhaba sen buralara takilirmiydin

• ryalp kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

yetişmeye çalışıyoruz ne yapalım Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

Switch, R36S, Vita arasında geziyorum artık. Xbox Series S i, cod gelmiş bakayım diye açtım en son Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu  Artık taşınabilir cihazlar gerçekten insanları alıştırdı.

Haklısın bende çocuk için almıştım ara ara takılıyorum taşınabilir olması gayet iyi oluyor yer kaplama sorunuda yok

• Merhaba arkadaşlar, dün itibari ile ilk nintendom olan switch oled almış bulunmaktayım. İlk defa deneyimliyorum. Fakat bir sorum olacaktı, oyun indirmesi aşırı yavaş sürüyor, 10-12 saat en az. nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nintendo serverler aşırı ağır konsolunuda bir sorun yok, başka regionlar seçerek deneme yapabilirsiniz.

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    nasıl yapabilirim onu peki ?

• Yumulun

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu
  • Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

Oyun telegramdan indirilebilir şuanda

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Eski kartım 256lik di. 512lik kart aldım. Aomei Partition Asistant Programı ile 256lik microsd yi, 512lik microsd kart üzerine klonladim. Fakat sorunum şu ki, emummc ye giriş yapamıyorum. Unknown Pk91 version, Hos version not supported diye hata veriyor. 512lik kartı sokup, eski kartı taktığımda Emummc açılıyor. İnternette araştırıyorum fakat adamakilli bir sonuç bulamadım.

Hep emummc yedeğinden bahsedilmis, fakat benim kartımda zaten emummc yedeği yoktu. 256lik kartta 12.01lik kullanilmayan alan, 228lik fat32 Bölümü var.

Kart klonlama yapmadım konu hakkında daha iyi bilen birilerine sorarsan daha iyi olur, bende iki Switch arasında kart değişimi yaptım ama her iki konsolu da sıfırdan tekrardan kurdum klonlama falan yaparsam iki konsolun birinde belki hata verebilirdi, o yüzden temiz kurulum yaptım.

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, dün çözdüm sorunu. Her yerde farklı birşey anlatılmış. Benim gibi, küçük microsd kartı büyük microsd karta transfer etmek isteyen olursa, en azindan yardımcı olur.

Öncelikle Yeni microsd karti Fat32 olarak (benim eski kartım fat32 idi) çeşitli programlar ile biçimlendirme yapıyoruz (kart geldiğinde exfat oluyor). Sonrasında hekate yi indirip, içindeki dosyaları (payload ve bir klasör oluyor) yeni microsd nin içine atıyoruz.

Sonrasında microsd yi Switch e takip, hekate içerisinde Partition bölümleme kisminda, ikinci seçenekteki raw kısmına 29 gb tanımlama yapıp (oled de 2x29 yapın deniliyor) hafıza kartını biçimlendir diyoruz. Kart 29 gb + geri kalan hafıza şeklinde 2 partition a bölünüyor. Sonrasında yeni kartı Switch den çıkarıyoruz.

Eski microsd yi Switch e takip, Emummc yedeklerini (boot ve raw dosyaları) microsd ye alıyoruz (kartta min. 29 gb boşluk olması öneriliyor).

Sonrasında aldığımız yedeği (microsd/backup içine alıyor), Pc aracılıgi ile yeni Microsd karta aktarıyoruz. Microsd/backup altında bulunan yedekledigimiz emummc dosyalarını, restore klasörüne taşıyoruz. Pc ve yedekleme işlemimiz bitti.

Yeni microsd kartı Switch e tekrar takıyoruz, restore emummc diyerek eski kart ile aldığımız yedekleri yeni karta aktarıyoruz (ayırdığımız 29 gb lik bölüme yüklüyor).

Artık kartımız kullanıma hazırdır, eski hafıza kartındaki bütün dosyaları yeni hafıza kartına kopyalarak, veri kaybı olmadan kullanıma başlayabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.