< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Kasım 2024; 12:1:37 > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (151. sayfa)
-
-
Kırılıyor hocam 2500 lira civarı tutuyor kırma işlemi çip dahil.
7500 gayet iyi fiyat.
-
Alın hocam, kırdırma işleminden sonra 512lik kart takip oynarsınız. Baktınız olmadı, iyi fiyata alacağınız için elden çıkarırsınız.
Reddit sağolsun, yeni yeni indie oyunlar keşfediyorum bende. Böyle giderse, switch 2 çıkmasına rağmen indie oyunlar sayesinde beslenmeye devam edecek Switch 1 hala
-
Direkt cihaz üzerinden indirme yeteneği yine mi kapandı? Stardew indircem ama bilgisayardan yapmaya her zamanki gibi çok üşeniyorum yine.
Mecburen pc üzerinden indirecem artık yapacak bişey yok. -
Şu telegramı Switch'e entegre etseler oyunları telegramdan Switch'e kursak bilgisayarla uğraşmak istemeyenler için çok güzel olabilirdi de mümkün değil gibi. -
Hocam ben zamanında download işleri için minipc (uygun fiyatlı celeron işlemcili) almistim, Asus un. Hem az güç çekiyor hem sessiz. Minipc ye Harici disk bağladım, Telegram-torrent veya downlkad içeriklerini onda çekiyorum. Sürekli açık duruyor. İnterneti de 100 mbit ile kısıtladım, evinde İnternetini de yormuyor.
Direk Flash bellek e atıp indirdigimi, Tv, telefon, Switch vs atıyorum. Benim için daha kolay aslında boşuna switch i de açık tutmam gerekmiyor.
Benim için önemli olan düzgün download yapılabilecek yer olsun.
-
3 4 gündür Zelda BOTW oynuyordum. Bu hile yapmamayı en uzun süre başardığım oyun oldu. 14. kalbe kadar sadece 3 boss esnasında sınırsız can hilesi yaptım onun dışında hilesiz oynuyordum ama master swordu youtubedan izleyerek aldıktan sonra oyna oyna artık işim şişti ve bitsin diye sadece sınırsız canı her an açık tuttum ve Ganonu ve 4. bossu da geçtim. Diğer yan görev ve shrineları yapacak takatim kalmadı. Ben bu cihazı artık en az 1 yıl YİNE açmam. Vallahi tükendim.
Youtubedan izlemeden oyun bitirebilenler hile yapmamayı başarabilenlere büyük saygım var. Ben Kayıp Ormanı geçip master swordu almayı youtubedan izlemeden kesinlikle ama kesinlikle beceremezdim.
Veya bossu yenebileceğime inanıp o alana kadar gidip bossa ulaşıp onla 1 saat uğraşıp yenemeyince öylece geri dönüp güçlenip dönüp yenmeye yetecek sabrım KESİNLİKLE yok. Açtım sınırsız canı kestim. Ne uğraşıcam zıplamakla hoplamakla kaçınmakla. Zaten ben fight sevmiyorum. Bi kaç saat o atmosferin keyfini aldık işte tamam kapat gitsin bitsin nedir bu eziyet.
Bunun bir de TOTK versiyonu var. Onun ıvır zıvırı bunun 10 katı. 100 katı hatta. O daha beter. Şu yüzlerce itemi inceleyip en master en güçlü iksiri bulup sadece onunla oynamak ne demek! Hem de YT izlemeden! Nasıl bir sabır ve yetenek var sizde! Robbie'de bir item bile yükseltmedim. Souls oyunları var bir de AMAN ALLAH'IM! Korkunç yeminle!
Beynim BOTW'la bile yeterince folloş oldu TOTK'a giç gerek yok. Zaten dediğim gibi benim canım en az 1 sene oyun çekmez artık, rahatım. Satış konusunu tekrar aktif kontrol ediyim en iyisimi. Satayım da kurtulayım.
-
Hocam hile kullanımı için siz hangi programı kullanıyorsunuz? Ve hileleri nereden ediniyorsunuz. Zamanında edizon ile kullanmistim ama, aradan çok zaman geçince ne program nasıl kullanılır onu hatırlıyorum, ne de hileleri nereden bulduğumu hatırlıyorum. Birde oyunlara update geldikçe eski hileler çalışmıyor, sanırım onların da yeni sürümünü çıkartıyorlar.
-
Telegram süper bi şey benim telefonumda Telegram yüklü değildi wp kullanır geçerdim bana Telegram yükleten bu nsw grubu:)
-
Edizon hocam. Albüm kısmından ulaşabilirsiniz. Hile yapmak istediğiniz oyun açıkken tıklayın otomatikmen tanıyor. -
Anladım hocam, siz ayrıca hile dosyası indirmiyorsunuz o halde. Direk edizon içindekileri kullanıyorsunuz.
-
Cihaz internete bağlı olmalı. Yoksa çalışmıyor. Update vesaire bi sebeple hileler silinmişse bile artı tuşuna tıklayınca 3 saniyede indiriyor hileleri zaten. -
Hocam birde cdr grubu var, onda da direk part part oyunları Telegramdan dosya olarak indirmeye yarıyor. Sonradan telefon yada pc de birleştiriyorsunuz. Ayrıca oyuna update gelince de paylaşıyorlar.
Bende Telegrami, telefon, switch vs gruplar için kullanıyorum. Telegram Deniz derya, ne kadar kesfederseniz o kadar kullanırsınız.
-
Hocam mesajı okuyunca oyunu kurmaktan vazgeçtim. Bu kadar sabır bende yok çünkü:) -
Zeldaları oynamak için kendinizi adamanız lazım. Ben de o yüzden giremiyorum bir türlü -
Elden ring ve dark souls oynasanız çıldırırsınız o zaman :) -
Hocam bakma bana ben garip bir adamım. Oyun oynamayı sevmiyorum ama oyunlardan vazgeçemiyorum da. Benim hayata bakış açım karamsardır. Yazdıklarım sadece benim ruhumu yansıtan ifadeler. Yoksa her iki oyun da çok güzel. Sadece bende sabır yok. 100 saat aynı oyunu oynayamıyorum ben. Ben TLOU 1'i bitsin de kurtulayım diye hınçla oynayıp tek oturuşta 6 saatte bitirmiş bir numuneyim sen bakma bana. -
Bloodborne oynadım. Sekiro da. Tabi ki bitiremedim. İkisinde de ilk bossu geçemedim. Hatta sekiro da ilk mini bossu geçemedim. Hile yaptım her ikisinde de. O zaman biraz ilerleyebildim. Ama hileden dolayı bu kez hevesim kırıldı. MUAZZAM oyunlardı. Bloodborne'un ses işçiliğini başka hiçbir oyunda gördüğümü düşünmüyorum. Ama işte oynayamıyorum. -
Gençken benzeri oyunlardan devil may cry, darksiders gibi oyunları bile zorluğundan dolayı yarıda bıraktım. Şimdi Zelda serisini merak ediyorum ama videolarına falan bakınca hiç bulaşmasam daha iyi diyorum kendi kendime:) Yanlış anlamayın ama hile yaptıktan sonra bitirmek bana zevk vermiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X