Arkadaşlar merhaba, Chipli cihazımı update ettim son sürüme. Tinfoil son sürüm yükledim herşey sorunsuz ancak oyun yüklediğimde açılırken “Error Code: 2155-8007” şeklinde hata alıyorum. Ne yapmam lazım fikri olan var mıdır? |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (174. sayfa)
-
-
Cihazım çipli durumda içinde 64 gb lik sd kart sd kartı değiştirmek istiyorum mevcut sd kart içindeki yazılımı yenisine nasıl taşıyabilirim
-
Ek olarak 128 gb mi 256 gb lık mı almak daha uygun olur marka model öneriniz varsa kullanan arkadaşlardan çok memnun olurum
-
beyler, 256 gb sd kartım var ancak 5 oyun olmasına rağmen 5 gb yerim var, sanıyorum ki oyun yükleme dosyaları ve çöp şeylerle doldu. bunları nasıl silebilirim? DBI vb. programları yarım saattir geziyorum ancak bir türlü bulamadım çöp dosyaları.
-
DBI->Tools->Cleanup Orphaned Files
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaman hocam hızlı dönüşünüz için çok teşekkürler. bunu yaptım ancak; 500 kb gibi ufak bir yer açtı. yüklü olmayan oyunların set up dosyalarıdır o tür yer açabileceğim alanları sizce nereden görebilirim? ben bir kere yazılım yüklediğim için bozmuştum. içinde 15 civarı oyun vardı, sonra tekrar güncelleyince oyunlar gözükmüyordu. muhtemelen o oyunlar da gözükmediği halde yer kaplıyor.
-
SD kartınızın içeriğini paylaşır mısınız bakalım.
buyurun hocam. @abdyaman
-
Kartınız epey dolu görünüyor. Baştan temiz kurulum yapmanız daha faydalı olabilir ama öncesinde;
SD kartınızın içindeki tüm dosyaları (Emummc ve Nintendo hariç.) silin. Konunun ilk mesajından HATS dosyasını indirip içeriğini SD karta atın. Eğer hala sorun varsa rehber paylaşalım.
çok teşekkürler hocam. deneyeceğim. sağ olun var olun.
-
hocam no sd şeklinde ana ekrana döndü, hatadan sonra. bir sorun oldu mu sizce, sd okuyucu olmadığı için karta haliyle atamadım. attıktan sonra mı düzelecektir, fikriniz var mıdır
-
SD kart takılı değilse NoSD ekranının gelmesi normal. SD kart okuyucu olmadan HATS yenilemeniz çok zor.
@Junkie16 tavsiyem önce DBI ile bağlanıp "save" klasörü içindeki herşeyi yedeklemeniz. Daha sonra sd card'a format atıp fat32 formatında biçimlendirin. Ardından @abdyaman ın dediği gibi HATS klasörü içindeki herşeyi formatlanmış sd card içine takıp switch i açın. Zaten direk gelecek. Geçen hafta sağolsun bana yardımcı olmuştu bu şekilde hallettim. Oyundaki saveler için ise oyunu bir kez açın profil klasörü oluştursun. Daha sonra da dbi ile bağlanıp save'i değiştirin. Aynı profil ismi yaparsanız switch i daha kolay olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X