Nintendo Switchlerinize çip talma işlemi yapıyorum.Bütün modellere fiyat sabittir.Cihazın geldiği günü takip eden ilk gün size geri kargoluyorum.Bütün temizlik ve bakımlarını yapıyorum.Profesyonel ekipmanlarla çalışıyorum 200 300 liralık kamera, havya kullanmıyorum.Bu konunun altına yaptıran arkadaşların yorumlarını bırakmasını rica ediyorum.Fiyat sabit 1500Tl.Çok çok fazla fiyatlara yapanlarda var o yüzden fiyat için lütfen pazarlığa girmeyin elimden geldiği kadar uygun tuttum.İş yerim Rizede isteyen gelip cihazını yaptırabilir ortalama 30 45dk sürüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainToad53 -- 10 Ekim 2023; 17:12:13 > |
Nintendo Switch Çip Takma İşlemi - Her Şey Dahil 1500 TL
Nintendo Switch oyun konsolunuza çip taktırmak, oyunları resmi olmayan kaynaklardan oynamanıza olanak tanır. Bu işlem, oyun kütüphanenizi genişletmenin ve maliyetlerden tasarruf etmenin bir yoludur.
Nintendo Switch Çip Takma İşlemi Nedir?
Nintendo Switch çip takma işlemi, konsolun anakartına özel bir çipin lehimlenmesini içerir. Bu çip, oyunların resmi olmayan kartuşlardan veya dijital indirmelerden yüklenmesini sağlar.
Nintendo Switch Çip Takma İşlemi Nasıl Yapılır?
Nintendo Switch çip takma işlemi, uzmanlık gerektiren teknik bir işlemdir. Konsolun anakartına zarar vermemek için yetkili bir teknisyene yaptırmanız önerilir.
Nintendo Switch Çip Takma İşlemi Ne Kadar Sürer?
Nintendo Switch çip takma işlemi genellikle birkaç saat sürer. Ancak, çipin türüne ve teknisyenin deneyimine bağlı olarak süre değişebilir.
Nintendo Switch Çip Takma İşlemi Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?
Çip takıldıktan sonra, konsolunuzu güncellemekten kaçınmalısınız. Güncellemeler çipi devre dışı bırakabilir. Ayrıca, orijinal olmayan oyun kartuşlarını veya indirmeleri kullanırken dikkatli olmanız gerekir.
Nintendo Switch Çip Takma İşlemi Fiyatları
Nintendo Switch çip takma işlemi fiyatları, çipin türüne ve teknisyenin ücretlerine göre değişir. Genellikle, her şey dahil 1500 TL civarında bir ücret ödersiniz.
Nintendo Switch Çip Takma İşlemi Garantili Midir?
Çip takma işlemi genellikle garantilidir. Ancak, konsolunuzun güncellenmesi veya orijinal olmayan oyunların kullanılması gibi nedenlerle çipin devre dışı kalması durumunda garanti geçerli olmayabilir.
Nintendo Switch Çip Takma Yeri Önerileri
İstanbul'da güvenilir Nintendo Switch çip takma yerleri arasında şunlar yer alır:
- [Çip Takma Yeri 1]
- [Çip Takma Yeri 2]
- [Çip Takma Yeri 3]
Nintendo Switch çip takma işlemi hakkında daha fazla bilgi almak veya randevu almak için lütfen bu yerlerle iletişime geçin.