Şimdi Ara

NINTENDO WII BULLY:SCHOLARSHIP EDITION HİLELER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Ben wii deki bully scholarschip edition oyununu oynuyorum ama o oyunun hilelerini bulamıyorum.Ps2 nin sıradan bully oyununda böyle bir hile olduğunu bliyorum.Acaba sırf wii demi çıkmadı yoksa scholarshipin şu anda hilesi yokmu?Bi türlü bulamadım deliricem yaaa!!!Cevaplayanlara teşekkürler.Eğer hileleri bilen varsa lütfen buraya yazsın özellikle silah ve sınırsız cephane hilesini.

• ya hep merak etmişimdir... nasıl bir oyun o?

ayrıca gamefaqs'da yok cheat... orda yoksa genelde oyunda da yoktur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 11 Temmuz 2009; 19:23:33 >
  • güzel bi oyun tavsiye derim ama wii de şifresinin olmadıına üzüldüm inşallah çıkar
  • oyunda okulda kabadayı olmaya çalışan bir tipi canlandırıyoruz sanırım :)
    ign'de ps2 hileleri var, wii hileleri yok, wii hilesi olsaydı zaten yazarlardı.
    zaten boşver hileyle oynama ben eskiden hep hileli oynardım ama bu yüzden hep sıkılırdım, ancak yeni yeni hilesiz oynamaya başladım ve oyunlar bana artık çok eğlenceli geliyor.
  • hayır ben zaten oyunu bitirdim de okulda katliam çıkarıyorum. Sonra kurşunum bitio busted oluyorum
  • softmode luysa cfgusbloader da oyuna gel 1 e bas aşağıin cheats var orda sağa tıkla indirir şifreleri 10-15 tane var
  • yeri mi değil mi bilmiyorum ama
    madworld e sarmıştım bir ara wii de
    ama bir noktadan sonra geçemedim bıraktım.
    geri dönmek için cheat lere ihtiyacım var ;)
    nerden bulunabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar
    yeri mi değil mi bilmiyorum ama
    madworld e sarmıştım bir ara wii de
    ama bir noktadan sonra geçemedim bıraktım.
    geri dönmek için cheat lere ihtiyacım var ;)
    nerden bulunabilir?

Gecko OS programinin ocarina eklentisi ile ile, CFG Usb Loader'in cheats bolumunden ya da save dosyasi halinde bulunan hileler edilinebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.