Şimdi Ara

Nintendo Wii Hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. X-Box ile ilgili bir kaç konu açmıştım ama en sonunda vazgeçtim X-Box'tan. PS3 sahibiyim
    şu anda ve hareketli konsollara meraklıyım. Wii ortalama 350TL civarında. PS Move ise 130-210 TL arası ancak 2.kol ve navigasyon cihazı bu fiyata 200 TL daha ilave ediyor. Ben eğlenceli oyunlara meraklıyım hareketli konsolda. Yüksek grafik olması yada olmaması problem değil. PS Move'mu önerirsiniz yoksa Nintendo Wii mi ?

Bu arada Wii Sports Resort oyunu gerçekten çok hoşuma gitti videolardan izlediğim kadarıyla. Nintendo Wii sahipleri ve oyun kullanıcıları, aynı zamanda oyun hakkında bilgi sahibi oynayanlar bilgi verebilir mi ?

PS Move'un oyun desteği nedir ? ( TRON, NBA, KILLZONE 3 bu 3 oyunda Move destekli bunun gibi move destekli popüler oyunlar varmı ?

Cevaplarsanız memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegean_09

Merhaba arkadaşlar. X-Box ile ilgili bir kaç konu açmıştım ama en sonunda vazgeçtim X-Box'tan. PS3 sahibiyim
    şu anda ve hareketli konsollara meraklıyım. Wii ortalama 350TL civarında. PS Move ise 130-210 TL arası ancak 2.kol ve navigasyon cihazı bu fiyata 200 TL daha ilave ediyor. Ben eğlenceli oyunlara meraklıyım hareketli konsolda. Yüksek grafik olması yada olmaması problem değil. PS Move'mu önerirsiniz yoksa Nintendo Wii mi ?

Bu arada Wii Sports Resort oyunu gerçekten çok hoşuma gitti videolardan izlediğim kadarıyla. Nintendo Wii sahipleri ve oyun kullanıcıları, aynı zamanda oyun hakkında bilgi sahibi oynayanlar bilgi verebilir mi ?

PS Move'un oyun desteği nedir ? ( TRON, NBA, KILLZONE 3 bu 3 oyunda Move destekli bunun gibi move destekli popüler oyunlar varmı ?

Cevaplarsanız memnun olurum.

Ps3 + move + wii sahibiyim hareket istiyorsan wii derim ama yok az da olsa yeter diyorsan move da alabilirsin ha birde ps3 deki oyunların wii de olamayacağını biliyorsundur zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3DS ANA KONU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.