Bildirim
Nintendo Wii Kolu Tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nunchunk çıkmıyordur kutudan. Sadece Wii remote çıkıyor. -
yanıt için teşşekürler -
bu wii remote pc de çalıştımı acaba... bende almayoı düşünüyorum... -
dolphin emu içinse çalışır. bluetooth ile tek sorun sensör bar :D
sensör barsız oyunlar bir işe yaramıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhancosan
bu wii remote pc de çalıştımı acaba... bende almayoı düşünüyorum...
evet çalıştı fakat sensör barsız oyunları oynuyabiliyorum sensor barı ebayden sipariş ettim bu ayın 18 gelicek diyo bakalım gelirse yazarım -
bende sensor bar var..fakat bu sensor barı dolphinin demi tanıması lazım yosa sadece lambaların yanması yetrlimi... -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhancosan
bende sensor bar var..fakat bu sensor barı dolphinin demi tanıması lazım yosa sadece lambaların yanması yetrlimi...
şöyle sanırım bu sensör bar nintendonun kolunun ön tarafındaki kızıl ötesi için işlev görüyor örnek mario indirip oynadım bana kolu ekrana doğru tut dedi ancak çok az haraket ettirebildim oyunu başlatamadım bu bar kızıl ötesi ile bu gibi durumlarda sorunu çözüyor ayrıca evet yazılıma ihtiyaç yok dolphine tanıtmaya ihtiyaç yok sadece lambalarının yanması lazım zaten dolphin ayarlarında sensör bar için kızıl ötesi bar yukarı aşağı secenekleri var yani barı ya yukarıya koyucaksın yada aşağı tarafa -
verdiğin bilgiler için tesekkürler...ben iki adet almıştım usb versiyonlu pc taktım çlışmadı. extra güç adaptörü bağlıcam youtube de öle yapıyo çünkü...
bide motion plus içinde olan orjinal kollar da tanırmı pc leri...
http://www.teknosa.com/urunler/125082729/nintendo-wii-remote-plus-black-wrig-konsol-aksesua
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhancosan -- 12 Ocak 2014; 12:48:58 > -
valla motion plusın çalıştığını söylüyorlar video kanıtları çok fakat ben pek uğraşmadım bu arada sensör bar sipariş etmiştim ebay'den geldi güzel çalışıyor motion bar istiyen oyunlar çok bulabilirseniz alın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X