Şimdi Ara

Nintendo Wii Kolunu Pcye Ayarlma Şansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: T1ME

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Wiimote u kullanabilirsin ama sensör bar'ı nasıl takıcaksın? :)

Ben ilk başlarda bağlıyordum laptop'a ama ps3 kolu için bazı şeyler yükledim ondan sonra çalışmadı bluetooth.

Doğru ya , usb 2.0 girişli değildi sensor bar. Bi an öyle zannettim, pardon :)

Peki sensor bar olmadan sadece normal gamepad özelliği olmuş olacak değil mi wiimote'un. Hareket algılaması artık yalan oluyor yani?

Emülatör için logitech f710 gamepad'imi bağlamaya çalışmıştım ama tuş ataması yapamamıştım uğraşmama rağmen. Eğer orjinal wiimote ile sonuç alacaksam işime yarar.

Wii yi konsol olarak aldım ama çok seyahat eden birisiyim. Konsolu yanımda taşımak işime gelmiyor dolayısıyla. Emu. için wiimote'u taşımak daha mantıklı geliyor.

Yukarda bir de kablosuz sensor bar'dan bahsedilmiş. O konuda da bilgi verir misin sonic biraz... =)

Bu arada softmod'u senin youtube'daki video ndan bakarak yaptım. Emeğine sağlık öncelikle. Teşekkürler. Ama acilen typing'i geliştirmen lazım,benden söylemesi

Aslında çok hızlı yazarım normalde :D ama video olunca şaşırdım çoğu kez.

Kablosuz sensör bar oluyor ama nasıl oluyor bilmiyorum.

Wiimote u aygıt olarak ekleyince zaten emulator direk destekliyor :D motion sensör dahil.

Sadece ekrana tutulan oyunlarda işe yaramaz. Oda sensör bar gerektirdiği için.

• Arkadaşlar ben daha dün öle nette MARİO oyununu arıyordum. sonra dolphin emulatörle beraber oyunun iso dosyasını bi yerde buldum indirdim. ilk 2.0 versiyon ağırdı. zati umutsuzdum daha öncede tekken için emulatör denemiştim. sonra baktım yeni versiyon var 4.0.1-64 bit için onu yükledim baktım canavar. çok hoşuma gitti. ama bi türlü kol ayarlarını yapamadım. klavyede oynadım biraz.

LOGİTECH RUMBLE PAD VAR. GÖRÜYO KOLU AMA OYUNDA TEPKİ VERMİYO. ACABA Wİİ OYUN İÇİN Wİİ KOLU AYARLARINDAN MI AYARLAMAK ZORUNDAYIZ BEN GAMECUBE KOL AYARLARIN DAUĞRAŞTIM OLMADI.

BİRDE BU Wİİ KOLU ÇALIŞTIRDIM DİYEN ARKADAŞLAR NE ALICAZ NASIL YAPICAZ BİR YARDIMCI OLURLARSA ÇOK MÜTEŞEKKİR OLURUM.

ACABA NE KADAR PERFORMANSLI ÇALIŞIYOR.

SİSTEMİM İYİ 3570K İŞLEMCİ HD7950 VGA
  • ELEKTRONİKçiyim.

wii m var

wii remote bar a sadece voltaj gidiyor.hiçbir digital sinyal gitmiyor. yanlış hatırlamıyorsam 5v gidiyor. 1 adet + ucu kablosu 1adet - kablo ucu var.

sadece usb uç ile (bu bozuk kullanılmayan flash disk kart okuyucu vs usb ucu olabilir) + ve - ucu takılarak çalıştırılabilir.birazcık el bilgisi gerekiyor.

birde wii kolun bluetooth ile çalıştığını burada gördüm.

mame ve neo geo oyunlarını birturlu wii de oynayamadım.

pc ye emulator kurarak mame ve neo geo oyunlarını kasayı tv ye bağlayarak oynamayı düşünüyorum.sırf bu yüzden bluetooth alacağım.inş çalışır.

birde android telefonumda kablosuz klavye die bir yer var sonradan öğrendim bluetoot kalvye mous varmış telefonda kullanılabiliniyormuş.

bu wii kol ile telefona tanıtılabilir gibi geliyor bi araştırayım.

sensör bar için yardım isteyen bana ulaşabilir

• TELEFONUM GENERAL MOBILE

KABLOSUZ GIRIS AYGITI uygulaması ile nintendo wii remote yi görüyor fakat pin numarası istiyor.
  • PC de pinsiz olarak kaydediyon öyle oluyor. :D Telefonda da olması lazım. Android ve IOS da görmüştüm telefona tanıtıp oynuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.