Arkadaşlar dün ben ntvspor 5te5 programından nintendo wii kazandım :)
Daha önce hiç oynamadım bu cihazla. Bu tür konsollardan sadece playstation3 oynadım. Nintendo'yu da hiç açmadan satıp üste para ekleyerek playstation mu alsam diyorum? Çünkü bu cihaz hakkında bilgim çok az.
Oyunların hepsi orjinal olmak zorunda mı nintendo da? Her bir oyun 100tl e yakın olsa baya masraflı olur.
Siz ne önerirsiniz satıp ps3 almalı mıyım?
çok fazla paraya satamazsınız, zaten 389a kadar düştü fiyatlar, madem hediye kazandınız açın oynayın işte keyfini sürün :)
Öncelikle hayırlı olsun:) Ben hem ps3 hem wii sahibi olarak yazıyorum yorumumu.
Wii kopya oyun çalıştırabilen bir konsoldur. Çeşitli yollarla; Soft Mod 30 liraya falan yapılır, program ile yapılan birşeydir. Oyunları hard diskten oynarsın. Çip takıtırırsan 60 liraya falan takarlar cdye yazıp oynarsın. Lehimsiz çip biraz daha pahalıdır konsolun garantisi bozulmaz. Yani 100 liralık oyunlar falan yalan:)
PS3 te kopya oyun için jail break var. Usb ile takılıyor ama çok fikrim yok. Kopya oyunları online oynayamazsın. Online oynanmayan bir ps3 te bir işe yaramaz. Ayrıca ps3 oyunları eskisi gibi pahalı değil.
Wii şuan heryerde kampanyada 300 liradan fazlaya satamazsın. Bana soracak olursan 300 lira için satmaya değmez. Aç oyna derim ben. Grafik olarak çok iyi değildir. Ayrıca oyunlarının amacı grafik vaad etmez. Eğlenceye yönelik zevkli oyunları vardır. Hele kalabalık oynanırsa çok eğlenirsin. Hit oyunları vardır. Youtubedab wii oyunlarına bakarak fikir edinebilirsin.
PS3 süper grafikleri olan , online oynanabilen bir çok özelliği olan bir konsoldur. Fiyatıda ona göredir.
Kabacası böyle:)
Hmm bu wii nin kolu böyle değişik bir şey galiba. Futbol oyunu falan oynanmaz hiç sanırım bununla. Ben de futbol oyunlarını çok seviyorum. Biraz da bu benim kafama takılan şey oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_fbb_
Hmm bu wii nin kolu böyle değişik bir şey galiba. Futbol oyunu falan oynanmaz hiç sanırım bununla. Ben de futbol oyunlarını çok seviyorum. Biraz da bu benim kafama takılan şey oldu.
Hocam normal Playerlarda var Wii için.Yan sanayileri 25 tlye satılıyor.Bende 2 tane var.Çok rahat oynarsın Pes vs. gibi oyunları.
ben şöyle oyunları bilerim nintendo oyunları şunlardır..dövüş oyunu olarak herkes bunu terci eder super smash bros brawldır iyi oyunlar bence nintendo wiini satmamalısın