Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: supermariooooo

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Orijinalden alıntı: supermariooooo

ya bu iğrenç xbox joystick i tasarımından ne anlıyorla??
    dpad inanılmaz kullanışsız
    yapma sende nintendo

wiimote,ps3 ün ve xbox ın dpadin den daha mı kullanışlı.

donkey kong country yada new mario bros wiiremote la son derece kolay şekilde oynanıyor.
    al bide xbox la oynamaya çalış bakiim. baş parmağa 15 cm uzakta tabak şeklinde dpadle

İlk defa boyle dusuneni goruyorum.
  • Nintendo yeni konsol çıkaracak,kimseden ilgi yok,8 gnüdür kimse yazmamış.Yok mu bir ghelişme?
  • @ phantom_coal Ne yeni nesil Nintendo Wii 2 HD konusuna nede E3 2011 ana konusuna fazla bir ilgi yok evet hayret edici. Project Cafe konturolu hakkinda en son ayrinti gamepade 6 inclik dokunmatik HD ekran haricinde birde 8 Megapiksellik kamera geliyo deniyor. Ayrica asagidaki resimdeki donanim neredeyse kesin gibi Nintendo Wii 2 HD nin donanimsal ozellikleri uzerinde konusalim biraz hadi beyler.

http://www.gamersmint.com/possible-project-cafe-hardware-specs-leaked

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ phantom_coal Ne yeni nesil Nintendo Wii 2 HD konusuna nede E3 2011 ana konusuna fazla bir ilgi yok evet hayret edici. Project Cafe konturolu hakkinda en son ayrinti gamepade 6 inclik dokunmatik HD ekran haricinde birde 8 Megapiksellik kamera geliyo deniyor. Ayrica asagidaki resimdeki donanim neredeyse kesin gibi Nintendo Wii 2 HD nin donanimsal ozellikleri uzerinde konusalim biraz hadi beyler.

http://www.gamersmint.com/possible-project-cafe-hardware-specs-leaked

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI

Bu özellikler doğruysa ve yapımcılar destek verirse,bu sistem 2 sene xbox ve ps grafiksel olarak üstesinden gelir.Tabi Destek şart.Hardcore oyunculara yönelik olur.Mario,bilmemne party diye oyun yaparlarsa o zaman aynı tas aynı hamam olur.Kontrol ile göz boyamazlar umarım.

• O ram nedir öyle 512mb adam 1gb kor buda Sony gibi ram fakiri
  • wii2 cıkcak 299 a wii aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

O ram nedir öyle 512mb adam 1gb kor buda Sony gibi ram fakiri

Konsollar bilgisayarlar gibi çalışmıyor dostum önce bunu bir kavrayalım.
  • quote:

512MB Sistem için ayrıca 1GB'da GPU için var bu bile PS3 ve Xbox 360'ı ızgara yapması için yeter.

Önemli olan oyun desteği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

512MB Sistem için ayrıca 1GB'da GPU için var bu bile PS3 ve Xbox 360'ı ızgara yapması için yeter.

Önemli olan oyun desteği.

O dediğin konsollar 2004 de yapılmaya başlandı,şu anda 2011 deyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Çok daha güçlü bir gpu koysa iflas mı ederdi acaba?Niye eskileri yamamaya çalışyorki sayın nintendo bey..

Ticarette temel prensip, minumum harcama ile maximum kazanç sağlamaktır.Hiç bir firma sony ve microsoft'da dahil 8gb rem koyup üzerine 4 ghz lik makinalar çıkarmaz.

Herzaman anlayış ve kazanç burdan gelir, minumum harcayarak maximum kazanç elde edersin, yoksa kar edemezsin.Ticaretin her alanında bu vardır.

üstadım amaç kardı da peki 5 sene evvel neden bu işlemcileri sony ve microsft konsolların içine koydu bu işlemcileri..
  • Şunu çok iyi biliyorum ki.Wii 2 çıktığında ps3 ve xbox'ı fena tokatlayacak..Yukarda geçen donanım özellikleri pek beğenmesemde ps3 ve xbox'ı uçurmaya yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 2 Haziran 2011; 20:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55
    Şunu çok iyi biliyorum ki.Wii 2 çıktığında ps3 ve xbox'ı fena tokatlayacak..Yukarda geçen donanım özellikleri pek beğenmesemde ps3 ve xbox'ı uçurmaya yeter..

Nintendo yazmasa external hdd zannettim.
  • Onumuzdeki 2 senenin en guclu konsolu geliyor,kimse birsey yazmiyor yok mu gelisme?
  • Wii 2 raflarda yerini aldığını zaman yüzde yüz tipi böyle olmayacak.(Yani olmaması lazım bendeki harici disk bile daha karizma duruyor )
  • Benim anlamadığım şey şu
    Nintendo zaten her konsolu ile tokatlıyor rakiplerini, xbox ps3 satışta yanına yaklaşamıyor bile Bundada öyle olur yine
  • Podyuma çıkmaya 48 saat kaldı,hatta daha az.
  • ya gerçekten 2 gün kaldıysa wii almıycam doğrumudur acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

ya gerçekten 2 gün kaldıysa wii almıycam doğrumudur acep?

evet
  • quote:

sen al wiini 2gün sonra tanıtımı var çıkması 1seneyi bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 5 Haziran 2011; 23:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

sen wiini 2gün sonra tanıtımı var çıkması 1seneyi bulur

Ya almaya niyetim vardı şöyle aile içinde oynamak için burda da millet içimi kararttı, gamepad kötü falan diye vazgeçme üzereyim?? Xbox yada ps3'e ihtiyacım yok zaten pc var bende aslan gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.