Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

ya gerçekten 2 gün kaldıysa wii almıycam doğrumudur acep?

sen wiini 2gün sonra tanıtımı var çıkması 1seneyi bulur

Ya almaya niyetim vardı şöyle aile içinde oynamak için burda da millet içimi kararttı, gamepad kötü falan diye vazgeçme üzereyim?? Xbox yada ps3'e ihtiyacım yok zaten pc var bende aslan gibi :)

İstediğin gibi bir pc olsun eğer oyun oynamak ise mesele pc, ps3 ve xboxın yanına yaklaşamaz.PC'de sizin bayılarak oynadığınız oyunların xbox ve ps3 sahipleri yüzüne bile bakmıyor çünkü konsol oyunları içinde ortalamanın üstüne çıkamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 5 Haziran 2011; 23:20:38 >

• pc ile konsol karşılaştırılır mı ya
  • İnsallah nintendo saglam konsol gosterir, yaninada gtaV , fuarin bombasi olur.
  • Balon of E3
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Balon of E3

Ne balonundan bahsediyorsun Project Cafe(Wii U) gayet güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Balon of E3

Ne balonundan bahsediyorsun Project Cafe(Wii U) gayet güzeldi

Project kafe oldu,project soguk su,konsol yok,kontrol var.
  • Güzel alet ama beğendim, güzel eklemelerle ilerde daha eğlenceli olabilir
  • Casual oyunlardan ziyade Hard Core oyunlari merak ediyorum. Ornegin FPS oyunlar.
    Wii U - E3 2011: Controller Demo [720p HD]
  • Ayrica Wii U icin Hard Core oyunlar adina bombalar Wi U exclusive Hard Core oyunlar aciklanmaya basladi ilk olarak Ubisoft oyunun ana konusunu actim insallah.

Killer Freaks from outer space -Wii U-
  • Nintendo'ya "Çocuk oyunları yapıyorlar... Çocuk konsolu yaaa..." diyenler bakalım neler diyecek. Tek konsol diğer konsollara karşı duruma geldi. Artık 2 sene sonra Sony ve Microsoft buna benzer controller ile gelir karşımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2
    Nintendo'ya "Çocuk oyunları yapıyorlar... Çocuk konsolu yaaa..." diyenler bakalım neler diyecek. Tek konsol diğer konsollara karşı duruma geldi. Artık 2 sene sonra Sony ve Microsoft buna benzer controller ile gelir karşımıza.

Dokunmatigi multi,degil tek,cift parmak zoom,gibi basit seyler yapamaz.daha dogmamis cocuk wii u,konsol gosterilmedi,daha erken karsilastirma icin.Ama uzun omurlu bir konsol olmuyacagi kesinbbana gore.
  • quote:

quote:

Nintendo'ya "Çocuk oyunları yapıyorlar... Çocuk konsolu yaaa..." diyenler bakalım neler diyecek. Tek konsol diğer konsollara karşı duruma geldi. Artık 2 sene sonra Sony ve Microsoft buna benzer controller ile gelir karşımıza.

Dokunmatigi multi,degil tek,cift parmak zoom,gibi basit seyler yapamaz.daha dogmamis cocuk wii u,konsol gosterilmedi,daha erken karsilastirma icin.Ama uzun omurlu bir konsol olmuyacagi kesinbbana gore.

Nedir senin bu Wii takıntın? 2-3 gündür Wii forumunu geziyorum ve neredeyse her başlığa olumsuz bir şey yazmışsın. İmzanda gördüğüm kadarıyla da xbox 360 ve ps3 konsolun var burada atıp tutmana ne gerek var? Bende hem xbox 360 hem de wii var 1 kere olsun ps3 konusuna girip laf atmışlığım yok. Bu şekilde davranmanın hiç ama hiç mantığı yok. Bırak adamlar ne çıkartırlarsa çıkartırlar. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazınca birşey farketmiyor merak etme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 9 Haziran 2011; 16:20:09 >

• Gerçek zamanlı render edilmiş teknoloji demosunu paylaşmıştım ama hiç sallayan olmamış, ilginç. Bence grafikler gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM
    quote:

quote:

Nedir senin bu Wii takıntın? 2-3 gündür Wii forumunu geziyorum ve neredeyse her başlığa olumsuz bir şey yazmışsın. İmzanda gördüğüm kadarıyla da xbox 360 ve ps3 konsolun var burada atıp tutmana ne gerek var? Bende hem xbox 360 hem de wii var 1 kere olsun ps3 konusuna girip laf atmışlığım yok. Bu şekilde davranmanın hiç ama hiç mantığı yok. Bırak adamlar ne çıkartırlarsa çıkartırlar. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazınca birşey farketmiyor merak etme...

Ben kotulemiyorum ki,konsolu gostermeden kolu tanittilar,sonra soyle olucak boyle olucak diye konusuyorlar.koru korune bir konsola baglanmayin

Ben wii yi ciktigi gun aldim,2 haftada sattim,bana hitap etmediginden.benim beklentim wii gibi casual konsol olmamasi yonunde.ben butun konsollari alirim,kotuyse kotulerim.bu forumda fanlik damgasi yiye ek son kisilerden biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 9 Haziran 2011; 16:51:33 >

• Wii U Xbox Live'in gamertag sistemine benzer online sistemle geliyor.
    .

Wii U hakkında harika bir haber daha. Nintendo'nun pek beğenilmeyenfriend code sistemini yeni nesil Nintendo konsolunun kullanmayacağıbelirtildi. Bunun yerine Gamertag tarzı bir online ID'miz olacak.Ghost Recon: Online'un sunumunu yapan Ubisoft yapımcılarından Adrian Blunt, oyunda kullanıcıların online modlar için hesap açabileceklerini belirtti. Her konsola ait tek ve rastgele bir kod kullanılmayacağını açıkladı. Xbox Live'in gamertag sistemine benzetilen bu ID hizmeti sayesinde oyunseverler daha rahat bir şekilde birbirlerine ulaşıp oyun oynayabilecekler. Bu gerçekten de önemliydi, Nintendo, Wii U'da doğru seçimleri yapmaya özen gösteriyor anlaşılan.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rapor_Wii_U_Friend_Code_Kullanmayacak-16434.htm

• @ ULYSES gercekten muthis bir teknoloji demo. Nintendo Wii U nun neler yapabilecegini gozler onune seriyor. Ellerine saglik kardes. Asagida senin verdigin teknoloji demo nun devamini paylasiyorum.

Wii U Tech Demo Garden Uncut
  • Nintendo Wii U yeni nesilde ciddi ataklar yapiyor. Oncelikle gec kalinmis Hard Core oyunlarina ciddi destegi ve asagidaki paylastigim haberdeki Wii U nun Xbox Live'in gamertag sistemine benzer online sistemine benzer guclu bir online alt yapiyla gelecek olmasi, Wii U nun PS Vita tarafindan bile hayranlikla karsilanip Vita nin bile ilgisini cekmesi benim bu konsolu almak istememdeki yegane etken
  • @sipahi, friend codeun kalkmasi super olur.trophy ve achivment gibi bir sistemde koymalari lazim.
  • @ phantom_coal kesin achivment vb birsey % % gelicektir kacinilmaz eger Wii U Xbox Live'in gamertag sistemine benzer online sistemle geliyorsa ki benim bildigim epey saglam bir alt yapinin hazirlandigi konusuluyor . Muthis olur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.