Bildirim
NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Wii U'nun Online Kapasitesi Xbox Live ve PSN Kadar Guclu : .
Ghost Recon Online yapımcıları Wii U'nun'friend code'sistemine sahip olmayacağını söyleyerek bizleri sevindirmişlerdi. İşte size yeni nesil Nintendo konsolundan bir kaç online özellik daha. Bu seferkiler ONM'den geliyor. * Oyuncuların kendine has güvenilir ve esnek bir arkadaş listesi olacak. * Arkadaş listesindearkadaşlarınızın oyun performansını görebileceksiniz. * Wii U'daAchievement sistemiolacak. * Wii U'nun online kapasitesi Xbox Live ve PSN seviyesinden aşağı olmayacak.
-
-
Adam oynuyormu yoksa oynamayamı çalışıyor belli değil.Öyle ekrana tutup tutup durmuş -
Butun standlarda konsol var,niye tanitmadilar anlamadim.agustos sonunda tokyo game showdan gelir haberler. -
Nintendo: "Wii U'nun Sunumu Kötüydü"
Nintendo konferansı hiç şüphesiz Wii U duyuru anında herkesin kafasının karışmasına sebep oldu. Konferans anında Wii U kontrollerını gösteren Nintendo, esas konsolu göstermeyerek izleyenler üzerinde soru işareti yarattı. Konferans sonunda sistemin tamamen Wii U kontrollerı olduğu düşünülüyordu ki Nintendo, esas konsolun gösterilmediğini açıkladı.
Nintendo patronu Satoru Iwata da Wii U'nun E3'teki gösteriminin biraz arızalı olduğunu kabul etti.
"Kontroller'a çok fazla sempati duyduğumuz için bazı yanlış anlaşılmalara yol açtık sanırım. Nasıl çalıştığını açıklama konusunda daha fazla çaba göstermeliydik."
Wii U kontroller'ın sürekli sunumda anlatılması ve son anda HD sunum yapılması, konsolun kendisin saklayınca Iwata bile, "Yeni konsolun tek bir görüntüsünü vermeliydik" dedi. Konsolun tasarım olarak çok farklı olmayacağını belirten Iwata, Wii U'nun esas odaklandığı nokta yeni kontrollerın olduğunu söyledi.
Wii U'nun 2012 Nisan ayı ile 2012 sonu arasında bir süreçte çıkışını yapması bekleniyor.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendo_Wii_Unun_Sunumu_Kotuydu-16481.htm
Nintendo dan niye bi cacık olmadığının kanıtı bence. 6 yaşındaki çocuk bile o konsolu göstermeyi akıl edebilirdi. Koca salonda 5 kişi alkışladı sanırım çünkü herkes konsolu gösterdikleri o controller sandı.
-
Nintendo Wii U'nun Playstation 3 ve Xbox 360'tan daha güçlü bir konsol olacağını biliyoruzTHQ ise en azından multiplatform oyunlar konusunda bir açıklama yaptı. Adı açıklanmayan bazı yetkililerin yorumlarına göre Wii U'daki multiplatform THQ oyunları diğer konsol sürümlerinden daha iyi görünecek. Yani doğrudan o konsollardan birebir uyarlama yapılmayacak. İşte yetkililerin yorumları: "Yayıncıların büyük çoğunluğunun 3. parti multiplatform oyunlarının gerçek 1080p, fazladan içeriğin yanı sıra PS3 ve Xbox 360'ın sunduğundan daha sağlam frame-rate (saniye/kare oranı) sunmasını bekliyoruz. Eğer oyun kütüphanenizdeki oyunların en iyi sürümünü elinizde bulundurmak istiyorsanız, PC veya Wii U sürümünü öneriyoruz."Crytek ve DICE'tan sonra THQ da Wii U'nun gücünden etkilenmiş gibi görünüyor. Nintendo artık kesin bir açıklama ve gösterim yapsa da biz de cihazın gücünü öğrensek harika olacak. .http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-THQ_Oyunlarimiz_Wii_Uda_Daha_iyi_Olacak-20049.htm
-
TGS 2011 fuarinda Metro: Last Light oyununun Bu ssler multiplatform için. (Xbox360-Ps3) e ait fakatoyunun Wii U için daha iyi olabilecegine deyinilmis. .http://wiiugo.com/five-new-metro-last-light-screenshots-from-tgs/.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 28 Eylül 2011; 12:29:01 >
-
Haber için teşekkürler ama düzenleme yapmak gerekiyor. Bu ssler multiplatform için. (Xbox360-Ps3) Haberde zaten Wii U için daha iyi olabilir yazılmış. Çözünürlüğünden de anlaşılıyor zaten... -
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
Haber için teşekkürler ama düzenleme yapmak gerekiyor. Bu ssler multiplatform için. (Xbox360-Ps3) Haberde zaten Wii U için daha iyi olabilir yazılmış. Çözünürlüğünden de anlaşılıyor zaten...
Cok tesekkurederim hemen duzeltiyorum sagolun :) -
Wii ye ilgi azaldımı yoksa banamı öyle geliyor ? ps3 ve xbox un türkiyede oldukça fazla kullanıcısı var. Ama ben bir wii kullanıcısı olarak öyle aman aman bi wii kullanıcısı kitlesi göremedim. Acaba bu tüm dünyadamı böyle yoksa sadece türkiyedemi böyle ? İlk zamanlarda gösterilen büyük ilgi baya azalmış bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fırtınam..
Wii ye ilgi azaldımı yoksa banamı öyle geliyor ? ps3 ve xbox un türkiyede oldukça fazla kullanıcısı var. Ama ben bir wii kullanıcısı olarak öyle aman aman bi wii kullanıcısı kitlesi göremedim. Acaba bu tüm dünyadamı böyle yoksa sadece türkiyedemi böyle ? İlk zamanlarda gösterilen büyük ilgi baya azalmış bence.
Tabiki oyle wii bolumu cok durgun ben dahil birkac kisi surekli yazi yaza wii bolumune ps3 xboxismina saniyede bir mesaj gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz
quote:
Wii ye ilgi azaldımı yoksa banamı öyle geliyor ? ps3 ve xbox un türkiyede oldukça fazla kullanıcısı var. Ama ben bir wii kullanıcısı olarak öyle aman aman bi wii kullanıcısı kitlesi göremedim. Acaba bu tüm dünyadamı böyle yoksa sadece türkiyedemi böyle ? İlk zamanlarda gösterilen büyük ilgi baya azalmış bence.
Tabiki oyle wii bolumu cok durgun ben dahil birkac kisi surekli yazi yaza wii bolumune ps3 xboxismina saniyede bir mesaj gidiyor
birde oyun imkanı ps3 ve xbox kadar gelişmiş değil sanırım örnek call of duty modern warfare 3 gibi kaliteli oyunlar az diye biliyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz
quote:
birde oyun imkanı ps3 ve xbox kadar gelişmiş değil sanırım örnek call of duty modern warfare 3 gibi kaliteli oyunlar az diye biliyorum.
Malesef oyle
-
Yarin CES 2012 basliyor arkadaslar 3 gun surecek. Nintendo Wii U da CES 2012 de gosteriliyor E3 2011 de Wii U lansmani kotu ve eksik olmusdu CES 2012 de Nintendo doyurucu bir sunum yapar artik. -
-
-
@ SeçmeceKarpuz estagfurullah kardes, bende nette buldum bu resim sanirim Nintendo Wii U Tableti konsola bagladigimiz ana kasasi. Bu arada Wi2 nin ismi evet Wii U. -
.
Nintendo Wii U Tablet konsolda oyun icinde iki muthis ozellik var, bu iki ozelligide ekrara dokunarak aktif hale getirebiliyorsunuz. Zeldada bunu gorebilirsiniz Tablet konsolda gece ve gunduz modu var, birde Tabletin sag ve sol ekraninda iki farkli kamera var dokunmatik her bir kamera ile oyun icinde farkli yerlerden farkli acilar istediginiz sekilde ve istediginiz zaman bu kamera acilarina oyun icinde sahip olabiliyorsunuz muthis gercekten.
-
bu seneden sonrw wiiye oyun cikmaz ozaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X