Şimdi Ara

nioh 2 almaya değer mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burada konu açmıştım dark souls serisi ile ilgili şimdi bütün dark souls serilerini bitirdim .demons souls remakeyi ve bloodborneyi izleyerek bitirdim. fromsoftware hayranı oldum çıktım bir sekiro birde elden ring kaldı ama benim sormak istediğim nioh sizce yeni yeni souls likeleri seven bir oyuncu için çok mu zor bosslar dışında da çok fazla hasar veriyorlarmış indirim bugün bitiyor almak istiyorum nioh 1 var ama oynamadım direk 2yi oynamak istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nioh 2: Almaya Değer Bir Oyun mu?

Nioh 2, Team Ninja tarafından geliştirilen ve Koei Tecmo tarafından yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunudur. 2020 yılında PlayStation 4 platformu için piyasaya sürülmüş ve 2021 yılında Windows için de yayınlanmıştır.

Nioh 2, zorlu oynanışı, kapsamlı özelleştirme seçenekleri ve zengin Japon mitolojisinden esinlenen hikayesiyle beğeni toplamıştır. Oyunda, yokailer olarak bilinen güçlü şeytani yaratıklarla savaşan yarı insan yarı yokai bir savaşçı olan Hide karakterini kontrol ediyorsun.

Nioh 2, benzeri görülmemiş bir zorluk seviyesi sunar. Düşmanlar acımasızdır ve bir hata bile ölümcül olabilir. Ancak oyun aynı zamanda tatmin edici bir ustalık duygusu sağlar. Oyunun savaş sistemi derin ve tekniktir ve ustalaşmak için zaman ve çaba gerektirir.

Oyun ayrıca, silahlar, zırhlar ve yetenekler dahil olmak üzere kapsamlı bir özelleştirme sistemi sunar. Kendi benzersiz oyun tarzını yaratabilir ve karakterini düşmanların çeşitliliğine uyacak şekilde uyarlayabilirsin.

Hikaye açısından Nioh 2, Japon mitolojisinden ve tarihinden büyük ölçüde esinlenmiştir. Oyunda ünlü tarihi figürlerle tanışır ve o dönemin inançları ve gelenekleri hakkında bilgi edinirsin.

Nioh 2, "Sekiro: Shadows Die Twice" hayranları için de çekici bir seçenektir. Her iki oyun da zorlu oynanışları, kapsamlı özelleştirme seçenekleri ve zengin hikayeleri ile bilinmektedir. Sekiro'nun hayranları, Nioh 2'nin sunduğu benzersiz zorlukları ve karakter özelleştirme derinliğini takdir edeceklerdir.

Sonuç olarak, Nioh 2 zorlu oynanışı, kapsamlı özelleştirme seçenekleri ve zengin hikayesiyle aksiyon rol yapma oyunları hayranları için mutlaka alınması gereken bir oyundur. Eğer zorlu bir deneyim ve tatmin edici bir ustalık duygusu arıyorsan, Nioh 2 kesinlikle radarında olması gereken bir oyundur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.