Şimdi Ara

NIOH 2 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
19
Favori
19.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O tarz silahlar "demon" silahı diye geçiyor. O sağdaki kutucuk dolunca silahın özel efekti ile saldırı yapıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun bölüm sonu canavarlarından gram keyif alamıyorum.

• Nioh zorluğa kadar toplasam yardımıma belki 30-40 kişi anca gelmiştir,ne zaman Underworld kısmına geçtim ochoko cup koyar koymaz hemen 1 veya aynı anda 2 kişi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 17 Ocak 2023; 7:29:44 >
  • Aksesuarların "grace"lerini Sudama ile değiştirebiliyor muyuz? Var mı böyle bir şey?

Youtube'da soul core ve aksesuarların özelliklerini değiştirmeyle ilgili birkaç video var ama bu sorduğum ile ilgili bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 18 Ocak 2023; 21:14:55 >
  • Yok mu bilen? Kritik build oluştıracağım 80 kat bitti neredeyse futsununishi yasakani magatama düşüremedim.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt
    Merhaba alakasız olcak ama bu levele ne kadar zamanda ulaştınız ? 3. Bölgedeyim henüz level 66, kasmanın daha kolay bi yolu varmıdır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tantalos kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sürede ulaştım bilmiyorum valla.
    Ama bahsettiğim zorluk seviyesi için oyunu 4 kere bitirmek gerekti.

• Grace'ler hakkında bilgi verebilecek var mı?
    Kimi izlesem Youtube'da izanagi-susano buildi var ya da kritik.

• Adım Hıdır elden gelen budur. Kendimce bu set üzerinden kritik yapı oluşturdum. Nioh zorlukta 50 binden az vurmadım,en fazla ise 94 bin.

Maalesef ilk oyundaki gibi yapı çeşitliliği çok çok az. Neredeyse herkes İzanagi üzerinden oynuyor.
    Herkesle aynı olmaktansa biraz farklılık olsun dedim.

NIOH 2 [ANA KONU] NIOH 2 [ANA KONU] NIOH 2 [ANA KONU]

• Ya bu nasıl bir güç ben bloodborne de 4 defa oyun bitirdim böyle bir şey yok. 2. Videoyu da ekliycem o daha beter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lightning
    Saldırı hızını ve hareketi / stil şansını yavaşlatır.

Bunu bulamıyorum nereden edinebilirim

• metaldeniz_x kullanıcısına yanıt
    Adamın mı senin mi gücün için söyledin? Eğer yardım eden için ise gayet normal. Zaten düzgün tek karakter yapısa (build) da bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 18 Şubat 2023; 12:53:13 >

Benım mi benim gücümmü var 😅 adam çok güçlü onu dedim boslar çok fazla . Oyun insanı zorlamıyor bezdiriyor. 10 Bos olsa inat edicem kendim geçicem tonla Bos. Yardım çağırıyorum adam geliyor 10 saniyede kesiyor. Tek karakter yapısı build bu şekilde dediğini tam anlayamadım yani ben nasıl yapmam gerekir ki acaba karakteri

Hocam kısaca "Melee Damage vs. Purified Enemy +30.0%" üzerine kurulan her yapı bu oyunda en işlevli yapı(build). Yan etkilerle de destekleyince bölüm sonu canavarını adeta "kilitliyorsun"

Ama yukarıda paylaştığım gibi ben diğer oyunculara benzememek için biraz daha farklı bir yapı kurdum.

• Dediklerinden hiç bir şey anlamadım resim atabilirmsin neyi nasıl yapmam gerektiğini

Youtube'a "Endgame Purified build" yazarsanız daha bilgilendirici olur.

• Selamlar arkadaşlar. Nioh 2 ana oyunu bitirdim. Geçenlerde indirimden season pass almıştım ancak DLC ler pasif şekilde görünüyor(gri) ve açılmıyor. Season pass'i store dan arattığımda satın aldınız diyor. Lisansları yeniden yükledim ancak düzelmedi. Bu sorunu yaşayan, çözümünü bilen var mı?

Edit: Sorunu çözdüm. Eğer yaşayan olursa DLC'lerin PS4 sürümlerini önce kütüphaneye eklemek gerekiyor. Sonrasında ise DLC'lerin PS5 sürümlerini bulup tek tek indir demek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 5 Nisan 2023; 17:30:7 >

Selamlar en son wise'ı da bitirerek oyunda ki tüm başarımları da yaparak tamamladım ama wise'ın ilk iki adasını tek başıma bitirdim ve baya acı cektim geri kalanını summon yardımı ile rahat bir şekilde tamamladım. Build'im de bir yanlışlık olduğunu hissediyorum hala güçlü değilim çünkü sorun nerede bilmiyorum. Silah +28 olmasına rağmen hasarı neden hala 3k değil.

NIOH 2 [ANA KONU]

NIOH 2 [ANA KONU]

NIOH 2 [ANA KONU]

NIOH 2 [ANA KONU]

Magatsuhi 3 parça düşürebildim wise bitmesine rağmen. Kalanlar ame-no-uzume.

Build ve statlar bu şekilde. Yardıma çağırdığım kişilere baktığım zaman çok güzel şeyler kullandıklarını gördüm. elektrikli ok ve ateş, yere su atma falan ben oyunu dümdüz oynuyorum hiçbir şey kullanmadan. O yüzden hem güçlü hem eğlenceli bir builde ihtiyacım var. ninja+magic+splitstaff için nasıl build dizmem lazım ve statlar nasıl olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Haziran 2023; 8:14:36 >

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.

Öncelikle 1 tane Yasakani(kolye) bulmanız lazım.
    Gördüğüm kadarıyla silah ve statlar birbirinden bayağı uyumsuz. Turuncu olsun güçlü olsun mantığı doğru değil.

Oyunu oynamamın üzerinden bayağı geçti fakat internette izanagi&ameno uzme ikilisiyle kurulan yapılar bu oyunda vazgeçilmez. Ufak bir Youtube aratması size İzanagi üzerine kurulan yapılar namına bilgi verir. Maalesef ilk oyundaki 100-200 bin hasar verecek çeşitli yapılar yok bu oyunda.

Ben oyunu ve abyss modunu kritik yapı ile bitirdim. Bölüm sonu canavarları zorladı fakat normal canavarlara 30 binden aşağı vurmuyordu.
    Önerirmiyim hayır ama sabırlıyım diyorsanız konuda da paylaştığım şekilde dizerseniz yapınızı sıkıntı olmaz. Tabi kullanacağınız ninjutsu&magic olayıda önemli. Atlamamanız lazım ninjutsu ve magic'i.

Ayrıca demirci dedenin silahlara uyguladığı fakat adını hatırlayamadığım bir artı değer katma olayı vardı,onu yapmalısınız muhakkak.

Şimdilik hatırladıklarım bu kadar. Ayrıca soul core'larınızı geliştirmeniz de önemli. Onların atak olarak sayısal değerleri sizin atak gücünüzü de etkiliyor. Göz ardı etmemelisiniz.

İlk oyunda ki en op build nedir peki. İlk oyunda da wise kısmını tek geçemiyordum, otani, ishida ve giant toad'ı arkadaşı çağırarak kesmistik. NIOH 2 [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.