Şimdi Ara

NIOH - Rehber Niteliğinde Ana Konu - PS4 / PS4 Pro - Metascore 88 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
43
Favori
96.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakanpsha

arkadaşlar acaba ng+ bu oyundada varmı bilgisi olan varmı

DS'deki gibi değil ama var. Bu oyundaki ilerleyiş görevleri menüden tek tek seçme üzerine, NG+ olarak da aynı görevin daha zor halini seçip oynuyorsun, daha iyi eşyalar düşüyor. Mesela son demoda NG+ vardı, ana görevin daha zor olan lvl 25-30 versiyonunu oynayabiliyorduk.
  • Oyunun ilk incelemeleri gayet iyi. Ana hikayesi yaklaşık 40 saat sürüyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Oyunun ilk incelemeleri gayet iyi. Ana hikayesi yaklaşık 40 saat sürüyormuş

40 saat çok iyi süre , aldik beklemedeyiz..

• Laps4 92
    IGN 9
    M3 90
    Destructoid 9
    Gameinformer 9
    Attackofthefanboy 4.5/5
    Trustedreviews 4/5
    Multiplayer.it 88
    Areajugones 87
    Opencritic 84
    USgamer 80
    Stevivor 8
    Pushsquare 8
    Gameblog.fr 80
    Eurogamer Bir başyapıt değil ama güzel bir Dark Souls, Ninja Gaiden karışımı
    Eurogamer İtalya 8
    Play.co.rs 7.5
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    hocam peki zor seviyeden tekrar başlayınca lvl ler sıfırlanıyomu yoksa bitirdigimiz lvl de devammı ediyoruz
    son bi soru daha hocam silahları geliştirebiliyomuyuz yoksa lvl kastıkçamı artıyo demageleri
  • Aynı level ve ekipmanlarla devam ediyorsun, klasik NG+ sistemi. Silah ve zırhları da geliştirebiliyorsun ayrıca silahların alışma seviyesi var, kullandıkça silahın yetenekleri ve değeri artıyor.
    eyvallah hocam artık oyun çıkınca bi rehber hazırlarsın inşallah alıştırdın bizi inşallah mahrum bırakmazsın
  • Oyun yüksek puanlar almaya devam ediyor, 26 inceleme sonunda ortalaması 87.

The Jimquisition 100
    PSU 95
    XGN 92
    Eurogamer Polanya 90
    CGMagazine 90
    DualShockers 90
    JeuxActu 85
    Everyeye.it 85
    Vandal Online 82
  • Oyun sağlam olacak

• Oyundaki ana görev sayısı
    14-16 olduğu söyleniyor, Neogaf'da 14 denmiş, yan görev sayısı da 11,
    bana az geldi. Pek de uzun ömürlü bir oyun gibi durmuyor emin olamadım, bazı incelemeler de boss'ların gereğinden fazla acımasız olduğu yazılmıştı sanırım oyunun süresini uzatan faktörlerden biri bu. Ayrıca NG+ sistemi ya da oyundaki adı ile Twilight görevler de şöyle işliyormuş, yapımcı ekip her gün rastgele olarak iki görevi Twilight olarak menüye ekliyor ve o görevlerden daha iyi eşyalar düşürüyorsunuz. Ancak Twilight görevini yapabilmek için öncelikle o görevin normal versiyonunu bitirmiş olmak gerekiyor.
  • Bu oyun PS4 exc olmasina rağmen Türkçe değil galiba.

• youtube part 1 kısa kısa seyrettim.Son betadan daha iyi geldi. Animasyonlar, düşmanlar. Karakterin Koşması ki begenmemiştim herşey oturmuş gibi, silah update yapıcagımız demirci çok hoş olmuş. Oyun baya zor. Grafikler güzel. atmosfer betadaki gibi karanlık ortam olsada ilk bölüm olarak daha bir detaylı geldi. Az kaldı.
  • Demolarda karakterin stamina bittiğinde birkaç saniye hareket edememe durumunu, aldıkları eleştiriden ötürü kaldırmışlar.
  • Multi dahil edilmiş mi oyuna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Demolarda karakterin stamina bittiğinde birkaç saniye hareket edememe durumunu, aldıkları eleştiriden ötürü kaldırmışlar.

"Ki" olayı kalkmış mı tamamen?

Stamina bitince hareket edebiliyorduk yanlız,Stamina bittiği anda damage yersek hareketsiz kalıyorduk,izlediğim videolarda bu durum ediyordu yanlız,umarım tamamen kaldırmışlardır..

• Oyunun videolarıni izledim baya 2 saat falan izlemişimdir bana gayet güzel geldi grafik olarak mükemmel olmuş dedirtmiyor ama fena sayılmaz göze batmiyor oynanış olarak da ben çok beğendim ama izlediğim videolarda hep bosslara öldüler boss savaşlarını iyi zor yapmışlae gibime geldi

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Dün Enis Kirazoğlu'nun Nioh ile ilgili yayınında duydum, hareketsiz kalma durumunun eleştirilerden ötürü kaldırıldığını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Dün Enis Kirazoğlu'nun Nioh ile ilgili yayınında duydum, hareketsiz kalma durumunun eleştirilerden ötürü kaldırıldığını söyledi.

Bende izledim o videoyu,yanlız normal oynanış videolarını izledim de yine devam ediyor bu durum,belki ekstra bir özellik gelmiştir geç yorulma vs :)

Hareketsiz kalma durumu nedir acaba ?

Mot:üst yorumda buldum cevabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 5 Şubat 2017; 13:54:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.