Şimdi Ara

NIOH - Rehber Niteliğinde Ana Konu - PS4 / PS4 Pro - Metascore 88 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
43
Favori
96.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ilkinde düşük levelli oldugum için kayayı kullanarak kestim spearla :) başka türlü kesilmiyor. Ama sonrasında karakteri biraz daha geliştirdim. Dedim ki ben seni kaçmadan meydanda da keserim. Aldım elime katanayı. Hayda bre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr psnde 179 tl hesapli çıkıyor.

• Demo bitmeden Twilight görevine 1 saat kadar bakabildim, her ne kadar lvl 30 civarı eşyaları giyip görünümü iyiden iyiye samuraya dönüştürmek çok hoş olsa da, bölümün ana görevin sadece daha zor versiyonu olması dışında tamamen aynı tasarlanması hayal kırıklığı yarattı. Açıkçası üç, beş görev yapıp sonrasında aynı yerleri lvl 30, lvl 50 diye geçirmeyi planladılarsa büyük patlarlar. Bir de sanıyorum genel bir harita da mevcut değil oyunda, menüden zorluğuna göre tek tek görev seçip giriş yapacağız gibi gözüküyor. DS'den bu kadar şey alıp harita tasarımı konusunda es geçmek de çok saçma bir hareket olmuş, oyunun bu yönü Twilight görevinden sonra beni epey muallakta bıraktı.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Bana tuhaf gelmedi sonuçta trial bu adamlarin bir iki gorev koymasi çok normal. bence en az on farkli bölüm ve gorev olucaktir. Sonucda oyunun bir sonu olucak isteyenlerde ayni gorevlerin zor olanini oynuyacaktir. Ds veya bb ayni olmuyormu muallakta kalicak durum yok, saglam oyun geliyor. Bsc de bitirmek için 70 saat oyun süresi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 23 Ocak 2017; 20:54:23 >
  • Kullanılan İtemler

Travel Amulet : Güvenli Seyahat Tanrısı tarafından kutsanmış bir muska. Sizi güvence altına alarak dua ettiğiniz son tapınağa geri gönderir.

Kayaku-dama : Japon kağıdına sarılmış barut bir yük. Fırlatıldığında, bölgedeki tüm düşmanlar patlar ve zarar verir.

Horoku-dama : Barut ile doldurulmuş seramik bir top. Güçlü patlama ve seramik şarapnel, bölgedeki tüm düşmanlara büyük zarar verir.

Nikawa Glue : Hayvan kemiği ile yapılmış, donanımlı zırhların dayanıklılığını % 50 oranında yükseltir.

Elixir : Sağlığa kavuşturulduğu andan itibaren ruh sağlığını iyileştirir.

Sacred Water : Bu suyu içmek, kısa bir süre Ki iyileşmesini hızlandıracaktır.

Spirit Stone : 500 Amrita almak için kullanılır.

Small Spirit Stone : 100 Amrita almak için kullanılır.

Whetstone : Donanımlı bir silahın familiarity seviyesini 150 yenilemektedir.

Stone : Düşmanları kendinize çekmek için kullanılır.

Fire Amulet : Yangın gücüyle silahınızı güçlendirir.

Ochoko : Coop oynamak için dünyanıza oyuncu çağırır.

Key to Residence : Balıkçı köyü liderinin ikamet anahtarı.

Himorogi Fragment : Amrita'nızın tümünü kullanır, ancak bir görevden çıkıp başlangıç ​​noktasına dönmenizi sağlar.

Himorogi Branch : Görevden ayrılmanızı ve herhangi bir Amrita'yı kaybetmeden başlangıç ​​noktanıza dönmenizi sağlar.

Uchiko Powder : Geçici olarak familiarity yükseltir.

Yokai Incense : Yokai'yi cezbeder. Normal olarak tütsü havayı arındırır, ancak bu tütsü bir Yokai'nin kendisine dönüşebilecek kadar yaşlı bir ağaçtan yapılmıştır, bu nedenle ters etki yapmaktadır. Kullanıldığında, Yokai sana gelecektir.

Signpost Talisman : Yolunuza devam etmeniz gereken yol gösteren pusulanızın üzerinde bulunduğunuz yere bir tabela yerleştirir.

Raven Tengu Tokko : Hasarlardan gelen hasarı azaltır ve rüzgar saldırılarına direncini arttırır.

Moment Talisman : Düşmanlarına kısa bir süre saldırmak için bir Guardian Spirit çağıran büyülü bir tılsım.

Sacred Brush : Onmyo ürünlerini % 30 oranında geri getiren ritüel olarak temizlenmiş bir fırça.

Hykotto Mask : Kullanıldığında, ağzından alev püskürür.

Shinobi Box : Ninjitsu öğesinin % 30'unu geri yüklemek için kullanın.

Book of Reincarnation : Amrita'nızı ve beceri puanlarınızı sıfırlar.

Harakiri Sword : Bu öğeyi harakiri yapmak için kullanın. Her şeyi kaybedeceksin. (Tüm Amirita'yı kaybedersiniz ve en yakın Tapınak'a geri dönersiniz.)

Sacred Salt : Online oyuncuları oyuna geri gönderir. (Sınırsız kullanımlar)

Famed Samurai's Locks : Samurai beceri puanı kazanmak için kullanılır.

Famed Ninja's Locks : Ninja beceri puanı kazanmak için kullanılır.

Famed Onmyo Mage's Locks : Onmyo Beceri puanlarını elde etmek için kullanılır.

Shingiku Medicine : Sağlığınızı tamamen düzeltir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Ocak 2017; 3:13:11 >

• oyun eğlenceli de grafikler çok old gen yav. tamam ps3 için geliştirmeye başladınız anladık ama insan şu yüz modellerini ve grafikleri biraz değiştirir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurOnly -- 24 Ocak 2017; 1:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Kullanılan İtemler

Travel Amulet : Güvenli Seyahat Tanrısı tarafından kutsanmış bir muska. Sizi güvence altına alarak dua ettiğiniz son tapınağa geri gönderir.

Kayaku-dama : Japon kağıdına sarılmış barut bir yük. Fırlatıldığında, bölgedeki tüm düşmanlar patlar ve zarar verir.

Horoku-dama : Barut ile doldurulmuş seramik bir top. Güçlü patlama ve seramik şarapnel, bölgedeki tüm düşmanlara büyük zarar verir.

Nikawa Glue : Hayvan kemiği ile yapılmış, donanımlı zırhların dayanıklılığını % 50 oranında yükseltir.

Elixir : Sağlığa kavuşturulduğu andan itibaren ruh sağlığını iyileştirir.

Sacred Water : Bu suyu içmek, kısa bir süre Ki iyileşmesini hızlandıracaktır.

Spirit Stone : 500 Amrita almak için kullanılır.

Small Spirit Stone : 100 Amrita almak için kullanılır.

Whetstone : Donanımlı bir silahın familiarity seviyesini 150 yenilemektedir.

Stone : Düşmanları kendinize çekmek için kullanılır.

Fire Amulet : Yangın gücüyle silahınızı güçlendirir.

Ochoko : Coop oynamak için dünyanıza oyuncu çağırır.

Key to Residence : Balıkçı köyü liderinin ikamet anahtarı.

Himorogi Fragment : Amrita'nızın tümünü kullanır, ancak bir görevden çıkıp başlangıç ​​noktasına dönmenizi sağlar.

Himorogi Branch : Görevden ayrılmanızı ve herhangi bir Amrita'yı kaybetmeden başlangıç ​​noktanıza dönmenizi sağlar.

Uchiko Powder : Geçici olarak familiarity yükseltir.

Yokai Incense : Yokai'yi cezbeder. Normal olarak tütsü havayı arındırır, ancak bu tütsü bir Yokai'nin kendisine dönüşebilecek kadar yaşlı bir ağaçtan yapılmıştır, bu nedenle ters etki yapmaktadır. Kullanıldığında, Yokai sana gelecektir.

Signpost Talisman : Yolunuza devam etmeniz gereken yol gösteren pusulanızın üzerinde bulunduğunuz yere bir tabela yerleştirir.

Raven Tengu Tokko : Hasarlardan gelen hasarı azaltır ve rüzgar saldırılarına direncini arttırır.

Moment Talisman : Düşmanlarına kısa bir süre saldırmak için bir Guardian Spirit çağıran büyülü bir tılsım.

Sacred Brush : Onmyo ürünlerini % 30 oranında geri getiren ritüel olarak temizlenmiş bir fırça.

Hykotto Mask : Kullanıldığında, ağzından alev püskürür.

Shinobi Box : Ninjitsu öğesinin % 30'unu geri yüklemek için kullanın.

Book of Reincarnation : Amrita'nızı ve beceri puanlarınızı sıfırlar.

Harakiri Sword : Bu öğeyi harakiri yapmak için kullanın. Her şeyi kaybedeceksin. (Tüm Amirita'yı kaybedersiniz ve en yakın Tapınak'a geri dönersiniz.)

Sacred Salt : Online oyuncuları oyuna geri gönderir. (Sınırsız kullanımlar)

Famed Samurai's Locks : Samurai beceri puanı kazanmak için kullanılır.

Famed Ninja's Locks : Ninja beceri puanı kazanmak için kullanılır.

Famed Onmyo Mage's Locks : Onmyo Beceri puanlarını elde etmek için kullanılır.

Shingiku Medicine : Sağlığınızı tamamen düzeltir.

Güzel bilgiler emeğine sağlık

• OnurOnly kullanıcısına yanıt
    Bende onu demiştim yukarıda bir yerde

• Hocam tesekkurler emeginize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadşlar bu demoyu nasıl indirecegiz süresi bittimi yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanpsha

arkadşlar bu demoyu nasıl indirecegiz süresi bittimi yoksa

Süre bitti.

• eyvallah hocam
  • xbox cılar nezaman böyle güzel oyunlar oynayabilecek vallaha yazık
  • Deluxe sürümü season passli sürümmü?

• Souls oyunlarındaki atmosfer maalesef bu oyunda hiç yok. Bu nedenle fiyatı dibe vurduğunda alıp denemeyi düşünüyorum.

Yıl içinde From Software'in yeni oyununu duyurmasını heyecanla bekliyorum. 2017 yılı içinde muhtemelen DS3'e çıkacak son DLC'nin ardından ya da en kötü ihtimal E3'te yeni oyun duyurusu bekliyorum.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 1 Şubat 2017; 15:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

Souls oyunlarındaki atmosfer maalesef bu oyunda hiç yok. Bu nedenle fiyatı dibe vurduğunda alıp denemeyi düşünüyorum.

Yıl içinde From Software'in yeni oyununu duyurmasını heyecanla bekliyorum. 2017 yılı içinde muhtemelen DS3'e çıkacak son DLC'nin ardından ya da en kötü ihtimal E3'te yeni oyun duyurusu bekliyorum.

Bana gorede oyun souls seviyesinde atmosfer kisa demoyla yargilama bb ilk basi sarmamisti. Cok hosuma gitti oyunuda aldim. Bu oyun tutacak.

• Fiyat olarak şuan en uygun ülke Türkiye olarak 179 TL . Diğer ülkeler ve Amazon vb. dahil daha yüksek fiyattan çıkıyor alacak arkadaşların dikkatine
  • Nioh için dijital indirme boyutunun 39.3GB olduğu ve oyunu başlatmak için indirilen 12GB'ın biraz altında olması gerektiği açıklandı.

• arkadaşlar acaba ng+ bu oyundada varmı bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.