Şimdi Ara

NİOH TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI (TRANSLATE) YAYINLANMIŞTIR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
6
Favori
16.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.stranger

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben anlamıyorum milletin zoruna giden ne translate yama oynatmak için milletin kafasına silah mı dogrultuyoruz beğenmiyorsan oynama kardeşim .Herşeyin sırası gelicek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Diyorsun ki tekere çomak soktuk.O zaman darısı diğer paralı yamaların başına

• kasten yapılması sıkıntı zaten translate olsun olmasın başka bir oyun çevir bütün oyunlar türkçe olsun bile bile çevirilmiş oyunu çevirmek aşırı gereksiz bir gün çıkar sana da birileri söver anlarsın onu bile yapmaman gerektiğini de ohho :D
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    horizon oynayacak pc var ama yamaya verecek paran yok demek hmm
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir çeviri translateden daha iyidir zaten de layıkıyla yapan varsa onla oynarım neden robot çeviriyle zevkimi bitireyim :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    7k ya var vatanda 2060lı sistem 10 bin değil... her neyse madem kendini korumak istiyorsun internetten yama indirme translate yamanın içine de virüs gömülür çok zor değil aslında bende yapabilirim translate yama
  • dr.stranger D kullanıcısına yanıt
    ecevit zamanının dolar kuruyla hesapladı herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frasiyav

Herhangi bir çeviri translateden daha iyidir zaten de layıkıyla yapan varsa onla oynarım neden robot çeviriyle zevkimi bitireyim :D
    Yamaya direk translate mi yapıcaz dedik başvuru olursa normal yama çıkar.İkinci husus zevkler ve renkler tartışılmaz istersen oyna istersen oynama.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Yamaya direk translate mi yapıcaz dedik başvuru olursa normal yama çıkar.İkinci husus zevkler ve renkler tartışılmaz istersen oyna istersen oynama.

Alıntıları Göster
    Rdr 2 için var mı çalışma.
  • eline sağlık. oynamaya üşeniyordum yama çıkarsa belki bir şans verebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Truelegend -- 20 Eylül 2020; 18:1:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truelegend

eline sağlık. oynamaya üşeniyordum yama çıkarsa belki bir şans verebilirim :)
    Öyle köşeden oynarım yok mortal shell'i istemistin olmadı bundan sana 4000 bin verim geri textler basit.😉

• normal çevirisi olan bi oyunu kimse translate oynayacağını sanmıyorum bi yolu oluyo internet aleminde herşeyin
    açıkçası normal çevirisi olcak oyunu ben çevirmezdim normal çevirili oynardım free
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10kdays

Rdr 2 için var mı çalışma.

Alıntıları Göster
    Şu an yok ama zart zurt bir pass sistemine girerse bakarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Öyle köşeden oynarım yok mortal shell'i istemistin olmadı bundan sana 4000 bin verim geri textler basit.😉

Alıntıları Göster
    başkalarına oluyor da bana neden olmuyor :D hem benim uğraştığım başka oyun var biliyorsun :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.