< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 30 Mart 2021; 22:26:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 30 Mart 2021; 22:26:56 > |
Kardeşim sorun değil yarın bir gün horizonu zero dawn'ıda yayinliycam polonyalılarla araç için görüşüyorum.Malum şahıs yüzünden yapmayacağım oyunlara girdim ve gamepass oluşumunun bu oyunları yapanlara haksızlık olarak görüyorum.Sempatik bir gruptan paragöz bir oluşuma dönüldü bizim de burdaki kitleye bir alternatif oluşturmamız lazım dimi.
|
Sizin elinizden geliyorsa daha iyisini yapın tutan yok.Ayrıca zorla alın oynayın denmiyorda istersen gider ücretli oynarsın.Bu kadar basit.
|
Yamaya direk translate mi yapıcaz dedik başvuru olursa normal yama çıkar.İkinci husus zevkler ve renkler tartışılmaz istersen oyna istersen oynama.
|
Oyunda Türkçe karakter desteği yok onları değiştirip Translate olarak yayınlayacağız.Kamuoyuna duyurulur.
|
Arkadaşlar yama sürümünü 1.21.03-1.21.06 yani son sürümde de çalışacak şekilde güncelledik.Konuya bir kaç görsel daha eklendi.Bir aksilik olmazsa 23:00 itibari ile yamayı blogumda yayınlayacağım.Kamuoyuna duyrulur. |
Bende açıklamamı yapim.Bana baskı gelmedi rica ettiler yamayı yapmamam için bende rica ettim gelin açıktan yazışalım gamepass sisteminden vazgeçin yamaları makul fiyattan satın diye konuşacaktım olmadı gelmediler.O vakit bende ücretsiz alternatif yama olusturucam bir ceviri ekibi ile yada translate yamayı düzenleyerek.Bazı kişiler kasıtlı olarak forumda burası bitti ekipler kişiler gitti yazıyor gidenin yolu açık olsun bayağı dil dosyam var merak etmeyin.Bazi oyunlara çeviri ekibi kurucam bazı oyunları translate edip düzenleyip yayınlıcam. Şimdilik bu kadar.Bizi izlemeye devam edin.
|
Ben anlamıyorum milletin zoruna giden ne translate yama oynatmak için milletin kafasına silah mı dogrultuyoruz beğenmiyorsan oynama kardeşim .Herşeyin sırası gelicek.
|
Yarın ola, hayrola.
|
YAMA YAYINLADI.KEYİFLİ OYUNLAR |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 20 Eylül 2020; 0:17:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |