Merhaba arkadaşlar askerlik konularını hiç araştırmadığım için sıfır bilgi sahibiyim şu an. Nisan ayında Manisa/Alaşehir'e gidecek olan var mı? Birkaç sorum daha olacak. Sevk Tarihi: 3 Nisan diyor (bu kapıdan giriş teslim olma tarihi mi oluyor. 3 nisanda orada mı olacağım?) Bitiş tarihi yazmıyor bir de. 3 Nisan başlangıçsa ne zaman bitecek kaç gün 2021 bedellileri bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler. |
Nisan 2021, Alaşehir/Manisa Yolcuları (Bedelli)
-
-
Bide burasi hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa ve biraz yardimci olabilirlerse memnun olurum. Nasil bir yer rahat mi, telefon isleri nasil oluyor?
-
Nisan’da ben de oradayım bakalım irtibatta kalalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nisan`da ben de oradayım
-
Bi ağustos benim herhalde
Ekim de ordayım bende .
Biz hangi tarihtr teslim olmamız gerekir o Bitiş tarifi diye bir şey var o tarihte i teslim olmak lazım yol izni vs ayrı mı yoksa ?
Nisan ayı gelecek olan arkadaşlar için whatsapp grubu var iletişime geçebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: By..Emre
Ekim de ordayım bende .
Biz hangi tarihtr teslim olmamız gerekir o Bitiş tarifi diye bir şey var o tarihte i teslim olmak lazım yol izni vs ayrı mı yoksa ?Ben de ekimde hocam acelemiz yok gidip gelsinler haberleri alırız :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: tw1stedBen de ekimde hocam acelemiz yok gidip gelsinler haberleri alırız :D
Alıntıları GösterHocam bi whtspp vs Ekim için olanların grup falan varmı girelim .
Ben ilk sizi gördüm Ekim de çıkanda daha başka hiç denk gelmedim :D
Yok hocam bulursanız beni de alın :D
-
Hocam ULŞ.PER.OKL. VE EĞT.MRK.EĞT.A. 2 NCİ ULŞ.ER EĞT.TB./ALAŞEHİR/MANİSA Eylül ayında ordayım 1.grup varsa ulaşsın bana :)
-
Ben de Ekim’de manisadayım
quote:
Orijinalden alıntı: Lawyer00
Ben de Ekim’de manisadayımŞimdiye kadar burada siz dahil 3 kişi olduk hocam EKİm ayı için :)
bir grup vs falan varsa bilginiz varsa girelim bizde iletişimde kalalım
Ekim'de manisa/alaşehirdeyim, bir telegram grubu kuralım, ya da varsa bir davet edin hayrına
-
quote:
Orijinalden alıntı: quantic33Ekim'de manisa/alaşehirdeyim, bir telegram grubu kuralım, ya da varsa bir davet edin hayrına
Ekim için varsa bildiğimiz flaan whtspp grubu bizide alın bir kaç kişi olduk burda ekim için ama kimse yok gibi bulamadık bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: nova37
Nisan ayı gelecek olan arkadaşlar için whatsapp grubu var iletişime geçebilirsinizhocam bende nisanda geleceğim gruba dahil eder misiniz ?
-
Nisan’da bende Manisa/Alaşehir’deyim, aynı dönem olanlar özelden yazabilir mi?
Kasımda benden başka giden herhalde 😀 -
Bende nisanda oradayım insallah benide whatsap gurubuna eklermisiniz
Ben nisanda oradayım insallah benide eklermisiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- aile hekimi askerlik muayenesi sisteme ne zaman düşer
- bedelli askerliğe giderken alınması gerekenler
- ikm mly. okl ve eğt. mrk k lığı evren kışlası bedelli
- bedelli askerlik geç teslim olma
- hem okuyup hem askere gitmek istiyorum seçeneği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X