Şimdi Ara

Nişan alma sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ps4 aldım e tabi ps 4 alınca ilk işim last of us almak oldu oyun çok güzeldi biraz zorlansam da bitirdim fakat sorunum ilk konsolum olduğundan nişan alırken çok zorlanoyorum el alıştırmak için ne yapabilirim online oynarken kimseyi vuramıyorum ben nişan alana kadar indiriyorlar beni. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk oyunlarım hep FPS oldu, o yüzden alıştım, FPS dene.
  • Battfield al multi kısmında belli bir süre oyna ilk başlarda hep öleceksin fakat elin alışmaya başladığında sende vurmaya başlıcaksın ve sürekli geliştirecksin.

• 3-4 ay belkide yeteneğine göre 1-2 sene çekiceksin bu durumu yapacak birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk baslarda hassasligi baya düsük ayarla o sekilde basla multi yerine single olarak fps oyunlari oyna. Arkadaslarin dedigi gibi baslarda hemen olmuyor ama belli bir süre sonra alismaya baslarsin. Alismaya basladiktan sonra da hassaslik seviyesini arttir yavas yavas. Sadece hemen pes etme senelerce sürmez ama emin ol yani insallah sürmez
  • Teşekkürler arkadaşlar

• oyun oynadigin ekranda cok onemli. Bazi monitor ve tvlerde nisan almak oyun oynamak bir cok faktorden oturu cok can sikabiliyor. Tepkime suresi dusuk bir gaming monitor de tam fps zevki alinabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek maç satın alma oluyormu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MGS5 kolla oynamaya çalıştığım ilk fps oyunuydu. Oyunun aim assist'i olduğu halde adam akıllı bir düşman bile vuramıyordum. Zamanla oluyor biraz galiba bilmiyorum ben de
  • Tamamen alışkanlık. FPS oyunları al oyna, yavaş yavaş çözersin.

• İlk 1 ay cözemedim, şuan 6 ay oldu tıkır tıkır adam vuruyorum. Alışmaya bağlı, elin alışıcak zamanla
  • Destiny oyna.
  • Sniper elite 3 oyna

Yeminle askerliğe yüzbaşılıktan başlatırlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.