Bir arkadaşım adına açıyorum bu konuyu, konu gerçekten ciddidir. Yakında nişanlanacak arkadaşım için gümüş görünümlü, gösterişli şeker veya çikolata koymak için ikramlık bakıyoruz. Bu gibi konulara arkadaşım çok yabancı bende bizim forum halleder dedim ve yardımlarınızı esirgeyemeyeceğinizi düşündüm.
İşimizi görecek arakadaşımın da beğeneceği site (sitede beğeneceğimiz modeller örneğin site linki verdiniz ve işte budur dediğimiz model orda bulduk) resim veya herhangi "işte budur" diyeceğimiz modeli sunan kişiye anında 30 TL göndereceğiz bu konuda şüpheniz olmasın.
Vaktimiz 15/11/2013 bu hafta cuma gününe kadardır.
örnek resim olarak şöyle birşeyler olabilir daha gösterişli birşeyler arıyoruz. bütçemizin sınırı beğendiğimiz modelin çekiciliği ve gösterişliliğine orantılıdır.
Şimdiden yardım etmek isteyen herkese teşekkürlerimi sunarım.
Hocam şöyle bir baktımda hakikaten ne kadar zormuş seçmesi. Farklı illerden farklı farklı yörelerin ürünlerine baktım bir tane albenisi olan şey görmedim önerebilecek. Memleketleri neresi arkadaşların.
ilginize teşekkür ederim ama aradığımızı bulamadık
1 ay önce bende benzer bir arayış içindeydim çevrenizdeki MADO lara bakın güzel şekerlikler var. Ben ordan almıştım. Ayrıca şehrin ünlü ve büyük pastanelerinde de şekerlikler bulunabiliyor.
Bunlar benim kendi çektiğim resimlerdir. Beğendiğiniz olursa nereden temin edeceğinizi söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: PyRRhiC
Bunlar benim kendi çektiğim resimlerdir. Beğendiğiniz olursa nereden temin edeceğinizi söyleyebilirim.
tepsilerle pek ilgilenmiyor daha çok gondol denilen modellerle ilgileniyor cam olmayacak kırımızı taşlı içinde kase olanı daha önce inceledik ama onuda beğenmedi. Aramaya devam ediyoruz.
Emeğinize teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme